Problem s registraciou

Diskusia k herni DOXXbet poker

Re: DOXXbet

Odoslaťod DevilMayCry 02 Jún 2011 15:33

Zeltzn napísal:viem, napísal som a oni mi ho reaktivovali. ale ja som si ho nechcel reaktivovať, lebo som sa nezaregistroval eŠte vtedy dávno cez pp.sk banner,takže predpokladám že rb od pp asi nebude...ach :wall:

rb cez pp ti uz neni treba...oddnes vyplacaju vsetkym hracom 30% rakeback pokial som dobre rozumel. Nemusis robit vobec nic a budu ti ho automaticky pripisovat na ucet....
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 59 krát/107 krát

Odoslaťod Zeltzn 02 Jún 2011 17:33

PODMIENKY:
* Potvrdením platby súhlasíte s použitím Vašej karty za účelom vloženia peňazí na Váš hráčsky účet v Doxxbet Ltd.
* Akceptované budú len platobné karty vydané na meno registrovaného klienta
* Do troch dní od uskutočnenia prvého prevodu bude potrebné, aby ste v záujme bezpečnosti poslali emailom na naše zákaznícke centrum kópiu Vášho identifikačného dokladu spolu s kópiou Vašej kreditnej/debetnej karty.
Na kópii zasielaných dokladov môžete prekryť niektoré údaje, viditeľné však musia ostať aspoň tie, ktoré ste uviedli pri registrácii a platbe. Jedná sa o nasledujúce údaje:

* Identifikačný doklad - meno, priezvisko, dátum narodenia, adresa
* Platobná karta – prvé 6-číslie karty, posledná 4-číslie karty, meno držiteľa, dátum expirácie
V prípade ak požadované kópie dokladov nezašlete do troch dní, Vaše hráčske konto bude zablokované a nebude Vám umožnené ho využívať.

Nieje to trochu moc?...
Obrázok používateľa
Zeltzn

Založený: Dec 2010
Poďakoval/li: 175 krát/97 krát

Odoslaťod Cawo444 02 Jún 2011 17:55

Odo mna chcel kartu odfotenu na Carbon pokri.. poslal som im iba obciansky.. s vysvetlenim, ze k overenou mojej identity resp. veku 18+ nepotrebuju moju kreditku a ze na vsetky platby pouzivam moneybookers.. a preslo mi to..
Cawo444

Založený: Dec 2008
Poďakoval/li: 2 krát/0 krát

Odoslaťod Zeltzn 04 Jún 2011 21:15

Aj keď je na db 30% rb pre každého, stále môžem využivať pokerportal bonus ak tomu dobre chápem, že? :)
Obrázok používateľa
Zeltzn

Založený: Dec 2010
Poďakoval/li: 175 krát/97 krát

Odoslaťod DOXXbet 05 Jún 2011 16:12

Zeltzn napísal:Aj keď je na db 30% rb pre každého, stále môžem využivať pokerportal bonus ak tomu dobre chápem, že? :)

30% pre kazdeho, plus vstupny bonus navrch, pravidelny rake race, matrix, prop bet atd...
Obrázok používateľa
DOXXbet

Založený: Máj 2010
Poďakoval/li: 1 krát/8 krát

Re: Problem s registraciou

Odoslaťod maxton 09 Jún 2012 19:01

zaregistroval som sa do tejto herne odklikom z pokerportalu, previedol peniaze na ucet (tipovaci) a pri prevode do pokroveho uctu mi vypisuje, ze moje konto este nebolo overene, mam ho nejako oerit ja, alebo to jednoducho trva isty cas ?

druha otazka je, kde mam zadat bonus kod POKERPORTAL, pri cisteni bonusu, dakujem za odpovede

3. otazka, uz len uistovacia, ten 30% rakeback ziskava ucinnost automaticky ze ano

.. takze to znamena suhrnne, ze k hre ziskam cistenie bonusu, rakeback .... da sa popritom ziskavat este nieco ine ? rake race ? rakeback od herne ?
maxton

Založený: Feb 2011
Poďakoval/li: 5 krát/7 krát

Odoslaťod Stanley VII 09 Jún 2012 20:43

maxton napísal:zaregistroval som sa do tejto herne odklikom z pokerportalu, previedol peniaze na ucet (tipovaci) a pri prevode do pokroveho uctu mi vypisuje, ze moje konto este nebolo overene, mam ho nejako oerit ja, alebo to jednoducho trva isty cas ?

Buď sa jedná o overenie mailu, alebo už ide o overenie tvojej identity, čo musí robiť každá herňa. Skontroluj si mail, tam by si mal mať všetko potrebné k tomu, ako účet overíš. Vo všeobecnosti je to zaslanie ofoteného občiasnkeho a nejakého účtu, ktorý ti prišiel na tvoju adresu, napr elektrika, telefón, bankový výpis.

maxton napísal:druha otazka je, kde mam zadat bonus kod POKERPORTAL, pri cisteni bonusu, dakujem za odpovede

Kód sa zadáva pri prevode peňazí z tipovacieho účtu na pokrový.

maxton napísal:3. otazka, uz len uistovacia, ten 30% rakeback ziskava ucinnost automaticky ze ano

áno

maxton napísal:.. takze to znamena suhrnne, ze k hre ziskam cistenie bonusu, rakeback .... da sa popritom ziskavat este nieco ine ? rake race ? rakeback od herne ?

Áno, získaš čistenie bonusu a 30% rakeback. A k tomu aj odmeny z rake race a iných promo akcií Doxxbetu. Viac info o rake race na Doxxe nájdeš tu: http://www.pokerportal.info/spravodajstvo ... bete-az-79

Za tento príspevok od Stanley VII poďakovali :
maxton
Obrázok používateľa
Stanley VII

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 97 krát/218 krát

Odoslaťod maryjane 01 Júl 2012 15:06

caute...
registrovala som sa dnes do doxxu uskutocnila vklad do herne a ked som chcela previest peniaze na poker tak mi vyskocila hlaska, ze "vas ucet este nebol overeny"

co s tym?
maryjane

Založený: Júl 2012
Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

Odoslaťod maryjane 01 Júl 2012 16:30

problem solved, chcu iba viacej dokladov ako na danovom...

Za tento príspevok od maryjane poďakovali :
haman
maryjane

Založený: Júl 2012
Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

Odoslaťod YOSSARIAN1980 01 Júl 2012 16:31

pozri hore. :O:
YOSSARIAN1980

Založený: Júl 2010
Poďakoval/li: 33 krát/8 krát

Predchádzajúca

Naspäť na DOXXbet poker

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 15 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!