maxton napísal:zaregistroval som sa do tejto herne odklikom z pokerportalu, previedol peniaze na ucet (tipovaci) a pri prevode do pokroveho uctu mi vypisuje, ze moje konto este nebolo overene, mam ho nejako oerit ja, alebo to jednoducho trva isty cas ?
Buď sa jedná o overenie mailu, alebo už ide o overenie tvojej identity, čo musí robiť každá herňa. Skontroluj si mail, tam by si mal mať všetko potrebné k tomu, ako účet overíš. Vo všeobecnosti je to zaslanie ofoteného občiasnkeho a nejakého účtu, ktorý ti prišiel na tvoju adresu, napr elektrika, telefón, bankový výpis.
maxton napísal:druha otazka je, kde mam zadat bonus kod POKERPORTAL, pri cisteni bonusu, dakujem za odpovede
Kód sa zadáva pri prevode peňazí z tipovacieho účtu na pokrový.
maxton napísal:3. otazka, uz len uistovacia, ten 30% rakeback ziskava ucinnost automaticky ze ano
áno
maxton napísal:.. takze to znamena suhrnne, ze k hre ziskam cistenie bonusu, rakeback .... da sa popritom ziskavat este nieco ine ? rake race ? rakeback od herne ?
Áno, získaš čistenie bonusu a 30% rakeback. A k tomu aj odmeny z rake race a iných promo akcií Doxxbetu. Viac info o rake race na Doxxe nájdeš tu:
http://www.pokerportal.info/spravodajstvo ... bete-az-79