Diskusia k článku: GOLDEN VEGAS BRATISLAVA PRICHÁDZA S MSR TÍMOV 2012 a MBA 2012 UŽ NA JESEŇ!
MSR 2012 bol úspešným turnajom, s kvalitným hráčskym obsadením. Zdá sa Vám to už veľmi dávno? Golden Vegas Bratislava Vám preto prináša opäť nie jeden zo svojich mega eventov, ale hneď dva! Okrem toho predstavili svoju novú web stránku, otvorili nové obdobie pre cash card a do svojich priestorov privedú playmate Dominiku Mesárošovú. . .
Nová cash card od 1.7.2012 – získaj aj ty €1000 ľahšie než kedykoľvek predtým
V Golden Vegas Poker Club-e 30.6.2012 skončila akcia €500 Cash Card, takže sa klub rozhodol odštartovať pre Vás €1,000 CASH CARD, ktorá ma podobné pravidlá ako predchádzujúca karta, avšak je prispôsobená tak, aby mali hráči väčšiu šancu získať bonus až €1,000. Bonus hráč získa automaticky po vyškrtaní 8 pokrových kombinácii nachádzajúcich sa na karte. Zmenili sa kombinácie a hráči môžu chytiť všetky vo variantách Holdem a Omaha + 2 z 8 kombinácií je možné chytiť aj na turnaji, zvýšné len na cashgame stoloch. Akcia platí do odvolania. Nezabudnite si preto Golden Cash Card vypýtať pri registračnom pulte. GL
Celebrity Poker Tour - nový polrok, nové bodovanie a Dominika Mesárošová
O zmenách, ktoré nastali vrámci CPT sme Vás už informovali v predošlom článku....
Celý článok => http://www.pokerportal.info/spravodajstvo ... z-na-jesen
Golden Vegas Bratislava prichádza s MSR Tímov a MBA už na je
Počet príspevkov: 3 • Stránka 1 z 1
Re: GOLDEN VEGAS BRATISLAVA PRICHÁDZA S MSR TÍMOV 2012 a MBA 201
Dost dlho som nebol hrat live takze v septembri sa pridem pozriet co sa zmenilo
No a ak by niekto hladal clena do timu tak som k dispozicii
No a ak by niekto hladal clena do timu tak som k dispozicii
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
Re: Golden Vegas Bratislava prichádza s MSR Tímov a MBA už na je
admin napísal:som sama zvedavá či bude pre pánov väčším lákadlom €100 alebo potešenie pre oko
no pri týchto teplotách asi Dominika nebude mať toho veľa na sebe , čo ?
tešíme .........
- swain
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 57 krát/30 krát
Počet príspevkov: 3 • Stránka 1 z 1
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 10 hostí.