REMov HUSNG blog
Re: REMov HUSNG blog
Ahoj, koľko trvá tvoja taká priemerná session? Ja to akože nehrávam, neviem to, ale chcel som si to vyskúšať a odohral som 54 HU (hyperturbo) od 5€ do 20€... Akože už som dokázal odohrať aj 10-hodinovú CG session, dokonca mi nerobí problém ani 5-7 hodín hrať, ale toto som hral asi 2 hodiny (+- 30 minút) a som zrelý na psychiatriu, tak hneď som si povedal, že sa ťa to opýtam... Čisto len zo zvedavosti... Vďaka
-
Zajacekk - Príspevky: 284
- Založený: Jan 2011
- Poďakoval/li: 19 krát/42 krát
Čosi takéto máš na mysli? Či? http://i48.tinypic.com/xnesud.png
-
Zajacekk - Príspevky: 284
- Založený: Jan 2011
- Poďakoval/li: 19 krát/42 krát
zeby nova posila proti cz hypers prevahe na 60s ,100s a od koho ze si to bral ten coaching?
Ja som sa konecne odhodlal skusit Hokieho ale z prvej hod som nebol super nadseny, v podstate mi hovoril len to co viem
no uvidime este mam tri
naj naj coach co som mal a aj mam stale je zzztilt
jaj a na ten shot na 60s si daj aspon $1k kedze 500 prehram asi kazdze druhe rano a ani caj som este nedopil
len tak orientacne ako vypadaju mesiace na 60s je asi tak 4 dni -1k asi 8dni daco ako od -200 do -600 no a
ostatne su plusove
a treba si urobit respekt , ale aj tak nemyslim ze ta budu sadat regovia ked mas solid graf
a este jedna rada , neviem ci mas ale urcite si kup na registrovanie do HU sharkystrator
to vyriesi sadanie naraz s druhym regom a predbehne vsetky ine skripty a manualne regovanie
Ja som sa konecne odhodlal skusit Hokieho ale z prvej hod som nebol super nadseny, v podstate mi hovoril len to co viem
no uvidime este mam tri
naj naj coach co som mal a aj mam stale je zzztilt
jaj a na ten shot na 60s si daj aspon $1k kedze 500 prehram asi kazdze druhe rano a ani caj som este nedopil
len tak orientacne ako vypadaju mesiace na 60s je asi tak 4 dni -1k asi 8dni daco ako od -200 do -600 no a
ostatne su plusove
a treba si urobit respekt , ale aj tak nemyslim ze ta budu sadat regovia ked mas solid graf
a este jedna rada , neviem ci mas ale urcite si kup na registrovanie do HU sharkystrator
to vyriesi sadanie naraz s druhym regom a predbehne vsetky ine skripty a manualne regovanie
- oli.strs
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 8 krát/12 krát
no ja som mal byt v hokieho skupine co ma staking program ale nakonec som staking zrusil a dohodol ze si to zaplatim a dostanem to iste co staknuty hraci, cize forum, grups session + 1on 1 coaching 2x do mesiaca + videa z inych jeho session 100s+ stakes
no to za 2350$ na 3 mesiace a zaplatil som 1k dopredu, no a po prvej session som to zvazil a zmenil ze ked uz som dal 1k tak viac uz nedam a budem mat s hokiem 3h live + video a forum na 2 masiace za tych 1k
no ale inak bere tusim 300/h co je nezmyselne vela za to co ponuka
no a ten cog sa mi tiez moc nezda ako coach kedze ked som s nim hral mi prisiel dost nit plus dake blbosti do chatu pisal , ze nech idem s nim hrat 100s lebo ze som slabi a na 100s mi moze zobrat viac $ ,
a tie jeho teorie ze skusime limpnut AK a mozno budeme mat luck a super do nas pushne
to do pokru nepatri imo slova ako skusit a mozno to je zly mind set
chaddersa som mal len 1h a pomohol, ale to bolo pred pol rokom a to som hral slabo
ak chces ja robim neoficialne tiez coaching a to taky novy format aby student neplatil za klikanie standard spotov
ze ty mi posles HH a ak najdem leak zaplatis ak nie tak neplatis nic
a toho boba ja tak nepoznam ako vravis, ze by bol daky arogantny, teda aspon ku mne nikdy nebol
no to za 2350$ na 3 mesiace a zaplatil som 1k dopredu, no a po prvej session som to zvazil a zmenil ze ked uz som dal 1k tak viac uz nedam a budem mat s hokiem 3h live + video a forum na 2 masiace za tych 1k
no ale inak bere tusim 300/h co je nezmyselne vela za to co ponuka
no a ten cog sa mi tiez moc nezda ako coach kedze ked som s nim hral mi prisiel dost nit plus dake blbosti do chatu pisal , ze nech idem s nim hrat 100s lebo ze som slabi a na 100s mi moze zobrat viac $ ,
a tie jeho teorie ze skusime limpnut AK a mozno budeme mat luck a super do nas pushne
to do pokru nepatri imo slova ako skusit a mozno to je zly mind set
chaddersa som mal len 1h a pomohol, ale to bolo pred pol rokom a to som hral slabo
ak chces ja robim neoficialne tiez coaching a to taky novy format aby student neplatil za klikanie standard spotov
ze ty mi posles HH a ak najdem leak zaplatis ak nie tak neplatis nic
a toho boba ja tak nepoznam ako vravis, ze by bol daky arogantny, teda aspon ku mne nikdy nebol
- oli.strs
chaddersovi som platil 160/h ja to robim za 80/h, ved ja nevravim ze riesit len jednotlive spoty aj ked si nemyslim ze to je nanic, ja som vravel ze si to rad pripravim dopredu aj cele games teda, aby som si bol isty ze ti to nieco da ked uz si zaplatis
- oli.strs
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 15 hostí.