Kaktus on holdem :-)

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Kaktus on holdem :-)

Odoslaťod dzejkej 26 Júl 2012 14:10

Ja som si nasiel v mojich bookmarkoch "na utesenie":

Obrázok

Skoda, ze to bolo davno :-D.
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod mr_kaktus 02 Aug 2012 08:40

Nejaky mensi update.

Pokrovo isiel jul celkom ok. Motal som sa na nl10 - nl20 a dokopy to dalo cca 50k ruk - hram momentalne na dvoch roznych pocitacoch a uplne presne som ruky neratal. Na jednom som skoncil niekde okolo b/e na druhom v pluse cize som spolu s rakebackom + endurance chalange+ winrate vyrobil aj nejaky profit. Trochu som sa standardne drbkal aj s plo, s tym ze na jednom kompe som v minuse asi 10 BI (EV v pluse) na druhom som v nejakom mensom pluse (EV este viac v pluse) :).

Co sa holdemu tyka celkom som bol spokojny s mojou hrou (microstakes wise) aj ked som sa nevyhol nejakym spewy chybam, pricom ich bolo samozrejme viac na NL20 (to aby som to viac pocitil :D). V plo cakam na nuts nuts a potom idem pot pot shove a len kukam ake zazraky mi tam ludia calluju. Este ked zacnem vyhravat situacie 70:30 nebude to od veci.

Povodne som planoval na august presun na nl20 vylucne so safe rollom ale nakoniec som prehodnotil situaciu a rozhodol sa radsej pre nejaky cashout. Ostal mi safe roll na nl10 a obcasny vylet na nl20 takze v pohode.

Prachy idem ako inak vrazit do nejakej sportovej vybavy. Mam vyhliadnute paradne triatlonove cyklisticke tretry, plus nove pedale na bike a je mozne ze budem musiet kupit aj novy pulsmeter - moje Suunto t1c mi uz dvakrat vykapalo po plavani, co je myslim dost zavazny problem u vodotesneho sporttesteru. PLus som si nasiel noveho triatlonoveho trenera (ciastocne online coaching, ciastocne osobne treningy) a vyzera ze to bola dobra investicia. Hned na zaciatku nasiel niekolko chyb ktore som robil pri treningu (pricom ma na ne samozrejme moj online coach neupozornil, ved naco by sa aj namahal aj napriek tomu ze som mal v treningovom denniku zapisanu pomaly aj hmotnost a konzistenciu mojej rannej stolice), prekopal mi techniku behu, jemne sme upravili stravu (sam som zvedavy co to spravi a ci to bude fungovat), upravil tepove zony a bude mi posielat tyzdenne treningove plany specialne na mna robene. To vsetko za celkom ludovu cenu, plus to vyzera byt velky pohodak takze sa nestazujem :)

Aby to nebolo take suche tak davam aspon nejake grafy - z jedneho pocitaca.
Prílohy
comp1 graf jul omaha.jpg
comp1 graf jul omaha.jpg (102.97 ) Zobrazená 4325 krát
comp1 graf jul.jpg
comp1 graf jul.jpg (101.15 ) Zobrazená 4312 krát
Obrázok používateľa
mr_kaktus

Založený: Aug 2008
Poďakoval/li: 67 krát/61 krát

Odoslaťod dzejkej 02 Aug 2012 11:03

mr_kaktus napísal:som mal v treningovom denniku zapisanu pomaly aj hmotnost a konzistenciu mojej rannej stolice

:shock:

Pozeram, ze zivot trenera nie je med lizat, ak musi podobne veci analyzovat :-D.

Za tento príspevok od dzejkej poďakovali :
mr_kaktus
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod tucniak 02 Aug 2012 12:06

dzejkej napísal:Pozeram, ze zivot trenera nie je med lizat, ak musi podobne veci analyzovat :-D.

o ziadnom mede nepisal predsa, tough job
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod mr_kaktus 02 Aug 2012 12:58

sami zda ze tu nejak rozkvitla vtipnost :)
Obrázok používateľa
mr_kaktus

Odoslaťod dzejkej 02 Aug 2012 14:54

mr_kaktus napísal:sami zda ze tu nejak rozkvitla vtipnost :)

Ked si ju tak uspesne pohnojil poznamkami o rannej stolici, tak bodaj by nekvitla .. :-D
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod mr_kaktus 15 Sep 2013 21:40

som dostal tento vikend chut na trochu pokru :) zeby nl2 rebuild :D :D?
Prílohy
brag.jpg
brag.jpg (88.31 ) Zobrazená 3718 krát
Obrázok používateľa
mr_kaktus

Odoslaťod mr_kaktus 17 Sep 2013 19:54

heater pokracuje :D

dnes
brag today.jpg
brag today.jpg (91.34 ) Zobrazená 3553 krát

od piatka :)
Prílohy
brag2.jpg
brag2.jpg (94.75 ) Zobrazená 3534 krát
Obrázok používateľa
mr_kaktus

Odoslaťod Horsey7 18 Sep 2013 09:39

dufam, ze je to aspon nl100 :)

gg :good:
Obrázok používateľa
Horsey7

Poďakoval/li: 38 krát/68 krát

Odoslaťod mr_kaktus 18 Sep 2013 11:32

Standardne si idem po roku updatovat trochu blog :D

Minuly rok po lete som niekedy v septembri viac menej zrusil cele moje pokrove posobenie, kedze som dospel k zaveru ze nie som ochotny obetovat tolko casu kolko by bolo treba na hru a studium. Teda hlavne tie dlhe hodiny grindu ma od hrania odradzali, kedze max co som mesacne kedy odohral bolo asi 50k ruk a to som mal pocit ze hram nonstop :) Navyse sa moje priority presunuli uplne inym smerom a aj peniaze z rollu sa mi hodili viac na kupu triatlonoveho vybavenia, pripadne zaplatenie treningov, ako na susenie niekde v herni pri objeme 12k ruk mesacne :)

Tak som teda vytiahol cely roll, investoval do sportoveho vybavenia a dokonca mi este ostalo aj na kozenu bundu a nechal som si len nejakych 50 USD na P****Stars na nejaku obcasne pinkanie :) Obcas som trochu blbol na micro hu SNGs obcas na nl2 zoome, nieco som pustil na roznych bizardnych verziach pokru a.k.a. 2-7 tripple draw, omaha h/l a pod.

V cashieri nakoniec svietilo nejakych 33 usd a absolutne ma to netankovalo. Ale, vyjadrim sa basnicky, laska k pokru asi niekde vo mne bude driemat uz nafurt. Ani neviem co bolo spustacom ale v piatok som si povedal, ze si len tak pre srandu dam nl2 session, normalne klasicky, standard stoly, HUD atd. ze co to spravi. A za cely vikend som sa od toho v podstate nepostavil :D K dnesnemu dnu som dostal roll na 140 USD (je tam aj 1. stellar reward) takze uz hram nl5. Nedavam si ziadne ciele, ale momentalne ma to bavi
a hlavne ma bavi grindit vela. Sezona pretekov sa mi pomaly konci - caka ma uz len maraton 6.10. cize aj treningov je uz pomenej a aj cely oktober sa bude niest v regneracnom duchu tak predpokladam ze nieco odohram, ak mi vydrzi chut :) Tbh nie som si isty ci som vobec schopny porazat nl10 - co som tak obcas kukol fora tak sledujem ze hra sa straaaasne zmenila odkedy som sa o poker viac zaujimal ale nevadi, chystam sa zase hrat len pokial z toho budem mat vyslovenu radost :) Ak to prejde, resp. zacnem to brat ako povinnost tak sa na to jednoducho vyprdnem :)

A teraz trochu off poker co som teda robil cely rok :) Hlavne trenoval a pretekal.

V októbri 2012 som odbehol svoj prvý maratón s hrozivým časom 5:00:04 (ale ako trener povedal, uz to bude len lepsie :D). Ak sa niekomu chce, tu je race report :) http://www.triatlontt.sk/triatlon-team- ... y-maraton/

V zime som odbehal seriu zimnych desiatok v BA, spravil si tam novy osobak na 10 km (co zase nebol az taky problem vzhladom na povodne casy :D). Akcia fajn ale za 10€ startovneho toho imo ponukaju pomerne malo.

Na jar som si odbehol 10km v majcichove na certifikovanej trati a bol z toho dalsi osobak (53:34) - zase nic prekvapujuce :D. Pretek vyborny a hlavne robeny pre bezcov a nie ako popovy koncert :) S casom pod 40 minut tam bezalo hadam 100 ludi a ja som s mojim osobakom plapolal niekde na konci startoveho pola :D Za 2e startovneho ako zadarmo (a este bola v cieli aj vazne dobra pecena klobasa :))

majc.jpg
majc.jpg (97.5 ) Zobrazená 3425 krát

April bol v znameni polmaratonu v BA v novom osobaku 1:55:33. Inac pocasie vyzeralo skor na bezky ale tak ako sa hovori "neexistuje zle pocasie, len zle obleceny bezec" :D

V maji som sa stihol este pred pretekmi ozenit a potom mi uz zacala sezona naplno.

18.5. Spartan Sprint

Imo zbytocny hype okolo toho. Pretek podla mna skor v duchu zajeb sa od blata kolko mozes. S behom to vela spolocneho nemalo, navyse pomerne biedna organizacia (ludia si skracovali trat, vynechavali prekazky, odrbavali pri trestnych anglicakoch a pod.) Akoze zazitok fajn ale raz asi stacilo :)

spartan.jpg
spartan.jpg (44.53 ) Zobrazená 3401 krát

25.5. Polmaraton v Ziari nad Hronom 2:03:xx

Ponaty treningovo ako dlhsi beh, cize ziadne nahananie za osobakmi. Ponal som to tak lezerne ze som si az zabudol so sebou zobrat odskusany energeticky gel, tak som ho nahradil hroznovym cukrom, co mi na 10. km tak rozhadzal zaludok, ze som este 2 km pred cielom zvazoval zabalenie. Pocitovo jeden z najhorsich pretekov.

ZH.jpg
ZH.jpg (62.18 ) Zobrazená 3398 krát

Potom chvilka pokoja a zacala mi uz triatlonova sezona. Plan bol popretekat na kratsich tratiach a 3.8. uspesne dokoncit SLovakman226 - pretek na ironmaskych dlzkach (3,8km plavanie, 180 km bike, 42,2 km beh).
Nakoniec som absolvoval 2 sprint triatlon (0,75 - 20 - 5), pricom pri prvom som zistil ze tyzden pred pretekom asi nie je dobre experimentovat so sacharidovymi vlanmi, jeden olympijsky (1,5 - 40 - 10) ktory som siel tri dni po grcavo srackovej viroze a veru som nevedel ci na bicykli nedostanu pretekari za mnou sprchu zo splodin latkovej premeny energetickych gelov a iontaku. Nakoniec to ale skoncilo bez ujmy v case pod 3 h co bol aj ciel :)

oly.jpg
oly.jpg (133.01 ) Zobrazená 3404 krát

Potom prisiel prvy vrchol sezony, pretek na polironmanskych tratiach (1,9 - 90 - 21,1), SLovakman113 v Batovciach. Minuly rok som ho musel zabalit po cyklistike, kedze trat cyklistiky je pomerne kopcovita (prevysenie cca 1200m) a dostal som take krce, ze som sa nevedel ani hybat. Tento rok to ale islo lepsie. Plavanie 1,9km za 0:34:xx, bike 90km za 3:14:xx, beh 21,1km za 2:03:xx a celkovy cas pod 6 hodin :)

bat.jpg
bat.jpg (71.87 ) Zobrazená 3474 krát

No a potom prisiel hlavny pretek sezony. Slovakman 226. Lenze s nim prisli aj tropicke horucavy a po niekolkych cyklo treningoch, v ktorych som mal pocit ze idem proti zapnutemu fenu mi bolo jasne, ze to bude velmi zaujimave. Anyway, isiel som tam s tym, nic nehrotit a ak bude zle jednoducho to zabalit.

Plavanie islo ok, 3,8km som dal za 1:15, co bolo sice na hornej hranici toho co som chcel ist ale stale ok. Na biku bolo prvych 90km v poho, drzal som planovanu priemerku 30km/h. Potom ale vyliezlo naplno slnko a mne bolo cim dalej tym jasnejsie ze som asi dopretekal. Skoncilo to tak, ze som okolo 130. km nemohol utocit 20km/h, okamzite sa prehriaval, vypil vsetku vodu (na najblizsiu obcerstvovacku to bolo 20 km), teplomer na tachaci mi ukazoval 42 stupnov a tak som to jednoducho zabalil. Ironman si na mna este rok pocka :)

Tl; dr Zacal som zase hrat a inak som rok stravil na trialtonoch a bezeckych pretekoch :D

GL CU :)

Za tento príspevok od mr_kaktus poďakovali :
dzejkej
Obrázok používateľa
mr_kaktus

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 8 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!