aNdr3Jo napísal:proste pan representer:D PF reprezentuje esa, na flope set, na turne postupicu a na rivri KJ lol a nevyfolduje a nevyfolduje donka
.wtf? said who?!
A_Rimmer napísal:Tak ja som sice mtt , ale nechapem uz len to, ako si dosiel k tomu, ze otvaras T5s z EARLY? To by si o tych vsetkych ludoch za tebou musel vediet uplne vsetko, snad aj to, ake slipy nosia aby si to potom vedel nejak ziskovo zahrat postflop... Nechapem co si od toho cakal?
nieje to jedno co otvaram? naco potrebujem vediet ake nosia slipy? staci mi vediet ze ak ich netrafi tak mi na conbet zahodia..
palo1973 napísal:Tak staknut sa v ME kde predpokladam dobru strukturu a slabe pole za 70 bb v takomto marginalnom spote sa mi teda vobec nepaci....
tak tam vobec neslo o staknutie, ale vyfoldovanie supera.. keby neimproveol na rivri, tak som si na 80% isty ze to foldne.. mal jackov, co uz je same o sebe dost unreal ze ich tam mal..
haman napísal:x/raise vs 2 hraci, prezentujes set, ok. to je ten tvoj monster. overpar necbetnut do 2 hracov a riskovat x behind je dost risky.
turn je T kde by som naopak prestal barrelovat, lebo mam top par, ty si dal dalsi barel do hotovej postupky (vs 67). To je divne, tu uz urcite nemozes mat overpar, ale dajme tome, ze teraz prezentujes prave tu postupku 67 a na flope si mal OESD a zahral si to agro. river ale dojde Q a Jx robi vyssiu postupku a ty das allin. To uz vobec nedava zmysel.
Je mozne, ze by si vyfoldoval nejaku slabsiu jednoparovu ruku, ale podla mna si narazil do setu resp. postupky. dost blby board na bluffy a zvlastna linia.
moc som to nepochopil, to ako myslis ze som si na kazdej streete povedal ze idem reprezentovat nieco ine?