dakujem vsetkym za feedback!
Chlpo1989 napísal:Hand 3 - nemas ziadne ready, ale ides s umyslom x/r turn...dava ti to zmysel?
nedava mi to zmysel. mal som dat 2.barrel. mavam tendencie slowplayovat a underrepovat ruky, musim zapracovat na odstraneni.
ondoko napísal:Standard pol potu na drawy boarde v 3bet pote? Not sure...
nechcem davat betsize tell, tak cbetujem zhruba rovnako, ked to mam aj ked to nemam, aj ked som monster. su situacie, proti specific superovi (rybe) ked taham viac value. ty ako/kolko cbetujes v 3bet spote?
mr_kaktus napísal:nemam vela casu podrobnejsie rozpisovat ale z tychto ruk sa mi pacili mozno tak dve. imo by som povedal ze je to nejaky druh tiltu z nl50 u teba, lebo neviem si predstavit ze by si s touto hrou presiel z nl4 az na nl50. kazdopadne gl
v pohode, som rad akemukolvek komentaru. Ktora z tych ruk bola najhorsie zahrana podla teba? Moj tajny tip je KK kde som flopol top set, mal som tahat viac value preflop a postflop, na turne by to bol uz easy potsize allin.
___Mortylen___ napísal:Get better or bust tryin'
vyberam si to prve.
Zajacekk napísal:...
nemyslim si, ze v niektorych z tychto ruk chybala agresivita, resp. ze by pomohla veci.
sudden napísal:Drzat sa na limite, ktory pravdepodobne nebeatujes a dufat, ze sa to tam naucis hrat nema velku perspektivu. To uz je ovela vyhodnejsie ostat na limite, kde si aspon BE (bez rakebacku) a ucit sa to hrat tam. Navrat na NL20 je urcite dobry napad, ale skus tam vydrzat dovtedy kym to zacnes aspon trochu beatovat. Moveupnut len preto, ze mas na to roll (z rakebacku) je blbost, pretoze ten vyssi limit je logicky o nieco tazsi a ak si bol predtym BE tak na novom limite budes minusovy s najvacsou pravdepodobnostou.
Suhlasim s celym postom. V 2.polovici jula som ziskal dobry pocit zo svojej hry, t.j. ze napredujem (graf dam later), ze som sa rozhodol ist cely mesiac august Nl50 s ocakavanim ze budem aspon BE. Rozhodol som sa aj preto, ze v doxxe mi slubili vyssi rakeback ak budem robit mesacne 3000e rake. na Nl20 v juli spravil 2400e, cize na nl50 to mala byt hracka. 1.tyzden bezal standardne, bol som zhruba BE
a potom prisiel ten prepad.
Problem bol, ze som padal 'skryto' kazdy den o cca 100eur, ale zakryval to ziskany rakeback, potom pripisany rakerace, dalej clearujem reload bonus, s ktorym som tiez ratal, cize cashier moc neklesal. Mesacne winnings v HEM nesledujem, len denne a tam ma 2-3BI denne minus netrapili. Som paradoxne rad, ze som prehral za den 14BI, lebo to mi dalo taku facku a ja som sa pozrel na to ako nam tom stojim celkovo za mesiac. Tam som dostal 2.facku - minus 36buyinov/1800EUR... z tohto mam doteraz depku.
NL50 je limit, kde som schopny viac prehrat ako zarobit na bonusoch. Tam to uz treba vediet hrat. No nic, stratil som 1/2 mesiac a 1/2 rollu a ideme dalej.