PS: Koncom júna som s 36BI prešiel na NL10 ZOOM samozrejme to zase nevyšlo, polovicu som odpálil a vrátil sa na NL5 ZOOM kde to taktiež neišlo a jún som ukončil so smutnými 80 dolármi :/
Od júla som si povedal, že so zoomom končím a prešiel som na klasické NL2 6-max stoly...
Za mesiac som na PS chytil 3x royal škoda, že na takýchto limitoch...
celkovo tento mesiac: 20k rúk NL2 - 24tabling... ďalej NL5 - 15tabling
B**n: tu som sa tiež koncom júna skoro uswingoval k smrti... nechcem sa k tomu už vracať...
Júl som začal s tým, že budem hrať NL4 a nepôjdem budem dodržovať 50BI BRM...
NL4 - 15stolov - 22k rúk -> NL10 - 6stolov (snažil som sa nad tým viacej rozmýšlať)
zaujímavé ruky teraz nemám... väčšinu ktorých som chcel konzultovať som si prešiel sám a došiel na to, že som to hral zle alebo som si zabudol ich uložiť... v auguste se chcem písať viac a hneď ako na niaku narazím...
V auguste som sa rozhodol konečne opustiť B**n a prejsť pravdepodobne na doxx... hlavný dôvod je rakeback... a tak sa chcem aj opýtať či to je dobré rozhodnutie... chcem ísť do herne ktorá má podobný soft a pole hráčov ako B**n, jediný rozdiel je aby tam bol rakeback.. vybral som si dobre? nazačiatok by som tam rakeoval okolo 500-600€