Včerajší report z CCC:
aspoň stručne, win the button je super, ak vyhráte hru ste button, čiže nebol problém byť aj 4-5krát po sebe button. Stôl som mal dobrý, boli tam loose hráči a celkom ma aj triafalo. Prvá veľká hra bola AK vs JJ kde JJ chcel do hry ešte 3tieho, ktorý by dotiahol farbu a oboch nás zobral, nakoniec flop A a vybavený...trochu rozhodený z chalana v hre, ktorý ma 2 krát suckol na river trips (K6 vs 74 napr., flop K43 x 4) som zahral 72s
flop 246 s mojou FD, som ready na C/R ale všetci check, turn flush, betujem 1call, river ešte trochu a už nedal.
Potom prišla séria TT, 3B pre, flop 876 som vs dvaja shorti rovno posielal flop (mali menej ako pot), obaja fold, 99 3xlimp ja R 6BB, 2xcall flop KQx easy fold, a hneď nato 66 si limpnem(limperov na stole bolo dosť) flop Q67 betujem a call, turn 5 bet a allin, insta call do 84o...
ale stále som mal okolo 50BB (hra ma stála okolo 30-35BB)
Potom prichádza hluché obdobie, pár raisov, kvantum foldol, ale
veľmi si cenním, že BvB mi chalan videl A9s a povedal, že má AT ale by mi to normálne zahodil (push za 15BB, asi 1/3 jeho stacku), tak to aj foldol wp ggNakoniec sa odblindujem na 3BB a 5handed (dovtedy korekt foldy vsio - A9 do 99, KQ do AK, KQ do A8, atď.) som UTG našiel AQs BB 33 a 5888K som šiel 10ty (8 ITM) domov.
díky za možnosť si zahrať príjemný turnaj
wizdo