ZelTZN aka NLHE Soldier
Re: Zeltznov blog
Hrám na betfairi,ak sa mi bude páčiť na OnGame,tak po vyclearovaní (2months) shipnem roll na ďaľšiu platformu z Ongamu. Ryby neryby,musím prísť o nejaké bucks,kým získam nejaké ruky a ready na opponentov .. idem dať ďaľšiu session
-
Zeltzn - Príspevky: 1480
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 175 krát/97 krát
aha, no, preto som sa pytal, lebo B**n a tusim B**fair+betsson+betsafe maju najviac stolov v porovnani s niektorymi napr rb skinmi...
-
nabokow - Príspevky: 923
- Založený: Nov 2010
- Poďakoval/li: 213 krát/105 krát
haman napísal:Zeltzn napísal:Shotujem NL50 na Ongame s 32BI.
32BI - aby si nebol money scared. NL50 na OnGame je nieco medzi NL10-NL20 Entraction podla ocitych svedkov. Viacej ryb.
Mas na to.
O tom dost pochybujem, 50ka sa mi nezdala nejako extremne zafishovana, v zlych hodinach bol niekedy solid problem pustit 5 dobrych stolov. Dokonca mam zatial pocit, ze na 100ke na Ongame je vyrazne viac ryb ako na 50ke aj ked je to divne Na druhu stranu ak by to bola pravda tak nechapem preco na tom Entraction hrate niektori, neviem kolko bb/100 ti vychadza rakeback, ale ak to je za cenu vyrazne nizsej winrate tak to nemusi byt az taka parada.
nabokow napísal:aha, no, preto som sa pytal, lebo B**n a tusim B**fair+betsson+betsafe maju najviac stolov v porovnani s niektorymi napr rb skinmi...
Presne tak. B**n ma svoje stoly a B**fair+betsson+betsafe maju svoje stoly, na ktore sa z rakeback skinov nedostanes (dost smutne je, ze tuto informaciu som sa dozvedel az cca po pol roku hrania na rakeback skine ).
Najlepsi traffic by mal mat urcite B**n, problem je, ze sa tam asi neda dostat na viac ako 20% rakebacku (z ktoreho ti este nieco ukradne essence). Betsafe, B**fair, betsson su tiez v pohode a rakeback je tam uz o nieco lepsi aj ked stale ziadna slava. Ale myslim si, ze bude o dost vyhodnejsie hrat na velkych skinoch pre vacsinu ludi lebo winrate na tych "private" stoloch bude imo vyrazne vyssia v priemere.
A uplne najvacsi problem je, ze ked odide B**n z Ongame tak to asi uplne zdochne. Mohli by sa tie ostatne velke ongame skiny spojit s pacificom, to by bola pekna fishy siet
-
sudden - Príspevky: 1001
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 196 krát/165 krát
Okay. na NL50 na OnGame imo mám herne,ale mindsetovo ešte nie. Všímam si,že nehrám optimálne na vyššom limite a preto schádzam dole,nechcem to zbytočne siliť. Dokým sa nebudem cítiť komfortne,nepôjdem hore.
peace
peace
-
Heeeeey guys,hlasi sa Zeltzn so svojím pravidelným update-om,že nič nebeatuje a stále len bleeduje
Celý mesiac som nehral objemy,hral niedobre,tiltoval,proste ZLE!
Predvcerom mi prisiel novy monitor dell 24palcova pohodicka (po 3mesiacoch na CRT sa citim ako v 3D kine ) a dnes som dal 1,7k ruk 6-8 tablingu. Z hry začínam mať dobrý pocit na NL30,aj keď výsledky niesú. Hrám viacej disciplinovanejšie,trpezlivejšie. Akurát,keď som sa hecol,že budem solídne grindiť a v októbri odohrám ~50k hands som trafil asi 5 setupov
Tu je jedna ruka zo session,keď tak postnem ešte jednu v priebehu večera/zajtrajšieho dňa.
Grabbed byHoldem Manager
NL Holdem $0.30(BB) Replayer
SB ($53.10)
BB ($36.24)
Hero ($42.35)
BTN ($39.50) 19/16/6 3b BU vs CO 13% (cca 40 3betov vzorka),raisefcb 25% (z raisetcb 0% (z 2)vzorka 450 rúk. Nemali sme medzi sebou žiadnu dynamiku.
Dealt to Hero 3 3
Hero raises to $0.90, BTN calls $0.90, fold, fold
FLOP ($2.25) 3 8 4
ez flop cb
Hero bets $1.50, BTN calls $1.50
TURN ($5.25) 3 8 4 2
Hero bets $3.30, BTN raises to $9.90, hero ????
tu som keď tak mohol betnúť 3,6-3.9,keďže sme deeper.
Dostávam raise .
Celý mesiac som nehral objemy,hral niedobre,tiltoval,proste ZLE!
Predvcerom mi prisiel novy monitor dell 24palcova pohodicka (po 3mesiacoch na CRT sa citim ako v 3D kine ) a dnes som dal 1,7k ruk 6-8 tablingu. Z hry začínam mať dobrý pocit na NL30,aj keď výsledky niesú. Hrám viacej disciplinovanejšie,trpezlivejšie. Akurát,keď som sa hecol,že budem solídne grindiť a v októbri odohrám ~50k hands som trafil asi 5 setupov
Tu je jedna ruka zo session,keď tak postnem ešte jednu v priebehu večera/zajtrajšieho dňa.
Grabbed byHoldem Manager
NL Holdem $0.30(BB) Replayer
SB ($53.10)
BB ($36.24)
Hero ($42.35)
BTN ($39.50) 19/16/6 3b BU vs CO 13% (cca 40 3betov vzorka),raisefcb 25% (z raisetcb 0% (z 2)vzorka 450 rúk. Nemali sme medzi sebou žiadnu dynamiku.
Dealt to Hero 3 3
Hero raises to $0.90, BTN calls $0.90, fold, fold
FLOP ($2.25) 3 8 4
ez flop cb
Hero bets $1.50, BTN calls $1.50
TURN ($5.25) 3 8 4 2
Hero bets $3.30, BTN raises to $9.90, hero ????
tu som keď tak mohol betnúť 3,6-3.9,keďže sme deeper.
Dostávam raise .
Spoiler:
-
overpair by takto rozhodne hrat nemal, mal by mat vzdy sety - otazka je ci to tak vidi aj on alebo overplayuje hlava nehlava
ak je to taky nit ako hovoria jeho stats tak si beat
ak je to taky nit ako hovoria jeho stats tak si beat
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Zdravím komunitu!
update: hraval som malo,nehral som optimalne,tiltoval som,taka solidna C-game,s ktorou mozem tak zarabat betfairu peniaze ako dalsie ovce na NL30. Ale tomu je uz dufam snad koniec!
Posledných pár dní som si spravil chuť na poker,opäť grindím 3 a viac hodín denne,hrám dobre,tableselectujem a podarilo sa mi nájsť aj pár leakov u regov,s ktorými hrám najčastejšie v tejto herni,takže všetko je pozitívne. Po neustálich sweatkách s Mišom a dvoma sweatkami s Miňom sa moja hra zlepšila o dobré dva levely lepšie handreadujem,zlepšil som pre-flop a post-flop hru a mám z pokeru radosť(THIS!). Som mega happy,pretože tá radosť mi v poslednej dobe veľmi chýbala a myslím,že to je to najdôležitejšie v tom,keď chce človek niečo robiť. Už len,aby som začal robiť nejaké bubáky,vycrushoval ovce,vyclearoval bonus a shipol BR do ďaľšej herne.
Hopefully nový update na konci októbra bude pozitívny.
to all of you.
todays graph
update: hraval som malo,nehral som optimalne,tiltoval som,taka solidna C-game,s ktorou mozem tak zarabat betfairu peniaze ako dalsie ovce na NL30. Ale tomu je uz dufam snad koniec!
Posledných pár dní som si spravil chuť na poker,opäť grindím 3 a viac hodín denne,hrám dobre,tableselectujem a podarilo sa mi nájsť aj pár leakov u regov,s ktorými hrám najčastejšie v tejto herni,takže všetko je pozitívne. Po neustálich sweatkách s Mišom a dvoma sweatkami s Miňom sa moja hra zlepšila o dobré dva levely lepšie handreadujem,zlepšil som pre-flop a post-flop hru a mám z pokeru radosť(THIS!). Som mega happy,pretože tá radosť mi v poslednej dobe veľmi chýbala a myslím,že to je to najdôležitejšie v tom,keď chce človek niečo robiť. Už len,aby som začal robiť nejaké bubáky,vycrushoval ovce,vyclearoval bonus a shipol BR do ďaľšej herne.
Hopefully nový update na konci októbra bude pozitívny.
to all of you.
todays graph
-
hey! Už sa do toho dostávam a tento mesiac-dva by som chcel dať pekné objemy na novej herni,aby som vyclearoval fdb. Hľadám niekoho na propbet hours played odds 1:1 max bet 90$,zároveň niekoho na sweatky a vzájomnú motiváciu,keďže večne busto mišo si dal pauzu a začína sa mi tu toho kopiť a som lenivý sem postovať handu za handou na fórum. ss
Tu je ešte graf za deň aj pol 6-7 tabling (NL30)
Tu je ešte graf za deň aj pol 6-7 tabling (NL30)
-
no motivation :(
Hey guys!
V posledných týždňoch sa vôbec neviem dokopať k objemom ... Ako sa vy motivujete do grindu?
V posledných týždňoch sa vôbec neviem dokopať k objemom ... Ako sa vy motivujete do grindu?
-
Zeltzn napísal:Hey guys!
I reward myself after each session by jerking off
ja mam zase problem ked nestiham nic kvoli skole vtedy je najvacsia chut grindit a naopak ked mam vela volneho casu tak sa mi nechce.
tak motivacia by mala byt asi lóve a stupat hore
-
WolfiKxx - Príspevky: 1285
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 165 krát/42 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.