Poker Stars
Re: Poker Stars
.caute, vcera sa mi stala neprijemna vec ked sa mi pocas session sam vypol ntb a po opatovnom nastartovani to vyzera tak ze mi zmizli vsetky notes (stovky).. any ideas co by sa s tym dalo robit plz?
-
hegides - Príspevky: 838
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 151 krát/108 krát
hegides napísal:.caute, vcera sa mi stala neprijemna vec ked sa mi pocas session sam vypol ntb a po opatovnom nastartovani to vyzera tak ze mi zmizli vsetky notes (stovky).. any ideas co by sa s tym dalo robit plz?
Skus sa v klientovi pozriet do toho suboru s poznamkami, t.j. klikni na Help->Open My Setting folder. V tom adresari je subor s nazvom notes.tvojemeno.xml. Pozri sa, ci su poznamky v nom (prava mys->edit). Ak tam su, tak v klientovi daj Options->Player Notes a tam daj import notes, tam vyhladaj ten subor (je v adresari TvojeMeno/Appdata/Local/P****Stars).
Ak je ten subor prazdny, tak je to asi v kybli... Taky isty subor je potom este v adresari Program Files/P****Stars, skus pozriet, ci tie poznamky nie su tam (ten mam ale ja prazdny napriklad) a naimportovat ich odtial.
Snad to pomoze, nic ine ma nenapada...
-
A_Rimmer - Príspevky: 875
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 88 krát/131 krát
Zdravim,chcem sa spytat ako je to s rocnym Supernova levelom.
Ked dosiahnem napr. v novembri 100kVPP ,bude platit SN len do konca roku alebo aj na dalsi rok?(alebo plati to iste ako pre SNE?)
Na PS som nasiel vysvetlenie len na SilverStar, GoldStar a PlatinumStar a "Supernova elite".
Ked dosiahnem napr. v novembri 100kVPP ,bude platit SN len do konca roku alebo aj na dalsi rok?(alebo plati to iste ako pre SNE?)
Na PS som nasiel vysvetlenie len na SilverStar, GoldStar a PlatinumStar a "Supernova elite".
- YOSSARIAN1980
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 33 krát/8 krát
ja som niečo našiel aj tu http://www.P****Stars.com/vip/supernova/
Once you have earned the required VPPs you're a Supernova VIP through at least the end of March of the following year.
After becoming a Supernova VIP, we will extend your status in the following year on a month-by-month basis provided you continue to earn at least 6,500 VPPs every month, missing no more than two months of 6,500 VPP accrual. The only way to be a Supernova VIP in subsequent years is to have earned 100,000 VPPs.
- Za tento príspevok od 1886er poďakovali :
- YOSSARIAN1980
-
1886er - Príspevky: 995
- Založený: Okt 2010
- Poďakoval/li: 197 krát/125 krát
A_Rimmer napísal:
Skus sa v klientovi pozriet do toho suboru s poznamkami, t.j. klikni na Help->Open My Setting folder. V tom adresari je subor s nazvom notes.tvojemeno.xml. Pozri sa, ci su poznamky v nom (prava mys->edit). Ak tam su, tak v klientovi daj Options->Player Notes a tam daj import notes, tam vyhladaj ten subor (je v adresari TvojeMeno/Appdata/Local/P****Stars).
Ak je ten subor prazdny, tak je to asi v kybli... Taky isty subor je potom este v adresari Program Files/P****Stars, skus pozriet, ci tie poznamky nie su tam (ten mam ale ja prazdny napriklad) a naimportovat ich odtial.
Snad to pomoze, nic ine ma nenapada...
.fakin hell je to empty.. jedine stastie je ze na zaciatku leta som svoje notes posielal kamaratovi, aby mal lepsie infos o regoch ked zacinal hrat, takze som importoval aspon tie a chyba mi len par mesiacov.. vdaka ti aj tak
-
predaval som nejake % na wpt a nechal som si poslat 291 e na stars,aby som to mohol rovno v eurach vybrat na moneybooker,avsak objavila sa mi tam len moznost vybrat to na moneybooker v dolaroch,hoci predtym tam bola moznost aj vyberat v eurach,tak som dal vyber a na mb mi prislo miesto 291 e len 282 e....co s tym?
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
v tom pripade bolo treba spravit predtym aspon minimalny depozit v eurach cez mb a mal by si tam s5 EUR
-
nabokow - Príspevky: 923
- Založený: Nov 2010
- Poďakoval/li: 213 krát/105 krát
.boku is back, momentalne 68 tabling
-
to sa da ?
- aNdr3Jo
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 113 krát/39 krát
.evidentne hej vcera som skusal 35tabling a to mi uz zacal moj relativne novy ntb sekat, cize musi mat aj kvalitne technicke zazemie..
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.