Cashout cez visa kartu
Počet príspevkov: 13 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Cashout cez visa kartu
Zdravím, neviete mi povedať ako dlho sa spracuje cashout klasicky cez visu ?
- winyxo
- Založený: Jan 2012
- Poďakoval/li: 13 krát/5 krát
Re: Party Poker
je normálne aby to trvalo už vyše 6dní ? v nedeľu ráno som podal žiadosť a stále nič...mám ešte čakať do pondelka ?
- winyxo
Pri vkladoch ani výberoch nepoužívam Visu, tak ti neviem povedať ako dlho to cca trvá, ja som z Party vyberal na Moneybookers a tam mi to chodilo obvykle dosť rýchlo, tak na druhý deň myslím. Je však dosť možné, že výbery na kartu trvajú o dosť dlhšie. Preto aj moneybookers (prípadne ešte neteller) používam, príde mi jednoducho najrýchlejší zo všetkých spôsobov vkladu a výberu.
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
Tak na podpore mi bolo povedané, že max 3-5dní, no stále nič...fakt sa asi vyseriem na tu visu, lebo peniaze stiahnuť vedia bleskovo, ale pri prípadnom posielaní späť to trvá večnosť....
- winyxo
kontrolna otazka: pozeral si si internet banking, alebo cakas na sms o prijati platby? mne pri vybere na VISU z Party sms neprisla...
-
nabokow - Príspevky: 923
- Založený: Nov 2010
- Poďakoval/li: 213 krát/105 krát
pozerám aj ib, kontrolujem si aj v pp historiu a stále píše procesing...
- winyxo
Ono to pride skor ci neskor, party je velka herna, tam s tymto nebude problem. Mozno budu vyzadovat este potvrdenie niecoho ako to uz byva a mozno ti zabudli poslat email o tom (alebo skoncil v spame).
Pripadne ak maju na stranke ze 3-5 dni, tak to bude urcite 5-7, z toho urcite len pracovne dni, potom to este banke bude trvat 3 dni kym to spracuje.
Ten moneybookers je lepsia volba pre buducnost urcite, tam to fici rychlejsie (aj z MB na ucet potom, pripadne sa da vyberat z bankomatu rovno cez MB kartu)
Pripadne ak maju na stranke ze 3-5 dni, tak to bude urcite 5-7, z toho urcite len pracovne dni, potom to este banke bude trvat 3 dni kym to spracuje.
Ten moneybookers je lepsia volba pre buducnost urcite, tam to fici rychlejsie (aj z MB na ucet potom, pripadne sa da vyberat z bankomatu rovno cez MB kartu)
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Tak čítal som tu, že niekedy vyžadujú telefonickú kontrolu, ale email, aj spam kontrolujem pravidelne, tak dúfam,že budúci týžden to dôjde zatiaľ dík
- winyxo
Ja som vyberal na kartu v piatok a prišlo to na učet nasledujúci piatok.Overovanie cez telefón už veľmi nerobia/mňa tiež neoverovali/.Žiadajú len jeden doklad nahrať.Došli my dva emaily jeden že čaká na schválenie.A potom ,že schválené.
-
SpongeBob - Príspevky: 332
- Založený: Feb 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/4 krát
SpongeBob napísal:Ja som vyberal na kartu v piatok a prišlo to na učet nasledujúci piatok.Overovanie cez telefón už veľmi nerobia/mňa tiež neoverovali/.Žiadajú len jeden doklad nahrať.Došli my dva emaily jeden že čaká na schválenie.A potom ,že schválené.
Doklad som nahrával pri použití jedného bonusu spolu s fotkou. Email mi ohľadne výberu nedošiel zatiaľ žiaden a to už prešiel komplet týždeň...počkám ešte dnes a potom napíšem asi na podporu, prípadne zavolám...tak či tak prvý a posledný krát vyberám na kartu, lebo toľko čakať...počítal som tak max 3 dni...
- winyxo
Počet príspevkov: 13 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.