Cashout cez visa kartu

Diskusia k herni Party poker

Cashout cez visa kartu

Odoslaťod winyxo 17 Sep 2012 11:39

Zdravím, neviete mi povedať ako dlho sa spracuje cashout klasicky cez visu ?
winyxo

Založený: Jan 2012
Poďakoval/li: 13 krát/5 krát

Re: Party Poker

Odoslaťod winyxo 21 Sep 2012 18:24

je normálne aby to trvalo už vyše 6dní ? v nedeľu ráno som podal žiadosť a stále nič...mám ešte čakať do pondelka ?
winyxo

Odoslaťod Stanley VII 22 Sep 2012 09:10

Pri vkladoch ani výberoch nepoužívam Visu, tak ti neviem povedať ako dlho to cca trvá, ja som z Party vyberal na Moneybookers a tam mi to chodilo obvykle dosť rýchlo, tak na druhý deň myslím. Je však dosť možné, že výbery na kartu trvajú o dosť dlhšie. Preto aj moneybookers (prípadne ešte neteller) používam, príde mi jednoducho najrýchlejší zo všetkých spôsobov vkladu a výberu.
Obrázok používateľa
Stanley VII

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 97 krát/218 krát

Odoslaťod winyxo 22 Sep 2012 19:20

Tak na podpore mi bolo povedané, že max 3-5dní, no stále nič...fakt sa asi vyseriem na tu visu, lebo peniaze stiahnuť vedia bleskovo, ale pri prípadnom posielaní späť to trvá večnosť....
winyxo

Odoslaťod nabokow 22 Sep 2012 19:54

kontrolna otazka: pozeral si si internet banking, alebo cakas na sms o prijati platby? mne pri vybere na VISU z Party sms neprisla...
Obrázok používateľa
nabokow

Založený: Nov 2010
Poďakoval/li: 213 krát/105 krát

Odoslaťod winyxo 23 Sep 2012 01:00

pozerám aj ib, kontrolujem si aj v pp historiu a stále píše procesing...
winyxo

Odoslaťod vlade 23 Sep 2012 10:55

Ono to pride skor ci neskor, party je velka herna, tam s tymto nebude problem. Mozno budu vyzadovat este potvrdenie niecoho ako to uz byva a mozno ti zabudli poslat email o tom :D (alebo skoncil v spame).

Pripadne ak maju na stranke ze 3-5 dni, tak to bude urcite 5-7, z toho urcite len pracovne dni, potom to este banke bude trvat 3 dni kym to spracuje.

Ten moneybookers je lepsia volba pre buducnost urcite, tam to fici rychlejsie (aj z MB na ucet potom, pripadne sa da vyberat z bankomatu rovno cez MB kartu)
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod winyxo 23 Sep 2012 17:31

Tak čítal som tu, že niekedy vyžadujú telefonickú kontrolu, ale email, aj spam kontrolujem pravidelne, tak dúfam,že budúci týžden to dôjde :D zatiaľ dík
winyxo

Odoslaťod SpongeBob 24 Sep 2012 06:14

Ja som vyberal na kartu v piatok a prišlo to na učet nasledujúci piatok.Overovanie cez telefón už veľmi nerobia/mňa tiež neoverovali/.Žiadajú len jeden doklad nahrať.Došli my dva emaily jeden že čaká na schválenie.A potom ,že schválené.
Obrázok používateľa
SpongeBob

Založený: Feb 2007
Poďakoval/li: 0 krát/4 krát

Odoslaťod winyxo 24 Sep 2012 08:02

SpongeBob napísal:Ja som vyberal na kartu v piatok a prišlo to na učet nasledujúci piatok.Overovanie cez telefón už veľmi nerobia/mňa tiež neoverovali/.Žiadajú len jeden doklad nahrať.Došli my dva emaily jeden že čaká na schválenie.A potom ,že schválené.

Doklad som nahrával pri použití jedného bonusu spolu s fotkou. Email mi ohľadne výberu nedošiel zatiaľ žiaden a to už prešiel komplet týždeň...počkám ešte dnes a potom napíšem asi na podporu, prípadne zavolám...tak či tak prvý a posledný krát vyberám na kartu, lebo toľko čakať...počítal som tak max 3 dni...
winyxo

Ďalšia

Naspäť na Party poker

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!