No ja mam zas s 888 roznorode skusenosti. Soft mi pride 2hy najlepsi po PS, ked sa vrati FTP tak sa to mozno zmeni. Terajsi soft fakt nema jedinu chyba pre 6m CG hraca, kazda ina herna ma nieco zle. Zas je tam ale ta druha stranka Cashouty tyzden, kadejake pofiderne kurzy.Spravi sa to USD->USD, ale to musis sam robit a nieje to ako default a vtomto biznise by to prave malo byt ze ta budu okradat len ked to ty budes tak chciet. +Vazne zvazujem po vsetkom tom na 2+2 a aj osobnych skusenostiach ze tam su urcite rigged tahy. Neviem ako zvysok regularov, ale ja ked dam cashout tak nasleduje vzdy hrozny assrape aka min 20bi pod EV a to sa mi nestalo len jeden krat. Zo zaciatku som to bral len tak, ze to je len moj pohlad/vyhovorka na variance a potom som nasiel 2+2 reg thread kde tuto skusenost ma takisto viacero regov. A v poslednej dobe som mal uz aj osobnu skusenost stym ich pristupu a deleniu ludi na winning hracov a "rekreacnych
". Hraval som teraz 2-3 mesiace inde po herniach a reku pred otvorenim FTP ze skusim este ist na LA ak daju nejaky bonus. Na supporte mi ale po prehliadnuti mojho uctu napisali, ze ja bonus nepotrebujem, lebo som winning hrac(ako to moze len tak vediet, kedze depositov a cashoutov som tam mal dost + rake zaplateny atd cize to z hlavy asi nespocital). Naco som teda zareagoval agresivnejsie a dostala sa mi odpoved, ze aj takyto hrac je tam vitany, ale bonus mi nemozu poskytnut(po polhodinke diskusie som nakoniec bonus dostal)
+kopec 2+2 threadov o zavreti uctov novym high winning hracom stym ze v maily im napisali, ze ukoncuju spolupracu s hracom????
Dalsia stranka su tam regovia, ktori su tam dlho a maju vlastneho cloveka na komunikaciu s 888 tak tym sa to mozno nestane.
No je to herna ktora ma umna velmi nahnutu doveru, ci uz len vyjadrenia manazera na znizenie capu stolov "kto hra 8+ stolo je bud bot alebo winning hrac a ani jedneho takeho na nasej sieti nechceme" a celkove zvyhodnovanie fishy, rusenie RB a dalsie veci ktore su dost nepochopitelne... zas soft pool is soft