[SNG] Rimmer's sitngo open thread
Re: [SNG] Rimmer's sitngo open thread
kubo251 napísal:ja
Dakujem, ako sa tam dari?
-
A_Rimmer - Príspevky: 875
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 88 krát/131 krát
zatial to celkom slusne ide som cakal ze 7 budu strasne preregovane ako kazdy pise, zasa az take hrozne to nie je a da sa to pohode betovat
- kubo251
- Založený: Jún 2010
- Poďakoval/li: 3 krát/28 krát
Ty si sa kde stratil, uz som ta tam nevidel asi mesiac, co hravas?
bol som hrat vo vegas na WSOP a teraz idem do pardubic, tak online velmi neni cas... ale stale hrajem sitka
-
pLAYERsvk - Príspevky: 365
- Založený: Feb 2011
- Poďakoval/li: 32 krát/84 krát
A_Rimmer napísal::) Takze vytvaram tento thread hlavne pre ludi, ktori hraju SNGcka, aby sme mohli postovat problemove ruky, svoje vysledky, alebo cokolvek ine, co sa tyka 9men turbo aj nonturbo sitiek.
oživím staršiu tému, presne niečo takéto som tu hľadal. dúfam že nevadí
toto je môj graf z sngčiek v blindoch z posledných 3 týždňov hry, z pozície BB a SB, môj stack vždy: 0-15 BB (nie effective), 4-9 hráčov
ako je vidieť, ide to dole bez jediného náznaku rastu alebo aspoň neklesania. je môžné si na blindoch udržať pozitívny rate? alebo to z takýchto pozícii neuhrá do profitu ani π?
je možné že to hrám mega zle.
alebo je to standard?
-
1886er - Príspevky: 995
- Založený: Okt 2010
- Poďakoval/li: 197 krát/125 krát
Hmm, to je fakt zaujimave.. Myslim, ze mega zle to urcite nehras, uz len podla toho videa co si spravil a tvojho grafu.
Priznam sa, ze toto som nikdy nejak neriesil, takze ti k tomu vela nepoviem. Jedine sa mozem ja doma pozriet do HEMu, ake cisla tam mam ja, inak neviem ci je toto standard. Ale to nebude dnes ani zajtra, kedze momentalne vobec nehram poker (riesim nieco ine) a PC som nemal zapnute vyse tyzdna...
Btw. preco napr. na 10/20 tam mas iba jednu handu, nejak to nechapem...
Takze ak bude niekto iny ochotny ti k tomuto nieco povedat, tak kludne mozte tu v tomto threade, no problem.
Priznam sa, ze toto som nikdy nejak neriesil, takze ti k tomu vela nepoviem. Jedine sa mozem ja doma pozriet do HEMu, ake cisla tam mam ja, inak neviem ci je toto standard. Ale to nebude dnes ani zajtra, kedze momentalne vobec nehram poker (riesim nieco ine) a PC som nemal zapnute vyse tyzdna...
Takze ak bude niekto iny ochotny ti k tomuto nieco povedat, tak kludne mozte tu v tomto threade, no problem.
-
A_Rimmer - Príspevky: 875
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 88 krát/131 krát
tá 1 ruka tam je preto, lebo mi nejaký šuhaj suckol AA svojimi KK a ostalo mi tam 120 chipov
plus som si nastavil filtre, ako som spomínal vyššie: pozícia BB a SB, stack: 0-15 BB, 4-9 hráčov
robím si taký akože leakfinder na väčšej vzorke turnajov, bavím sa s filtrami a tak a toto ma trochu prekvapilo, myslel som že to bude lepšie.
no ak by si nezabudol na tú tvoju bb/100 štatistiku, bol by som velmi rád
plus som si nastavil filtre, ako som spomínal vyššie: pozícia BB a SB, stack: 0-15 BB, 4-9 hráčov
robím si taký akože leakfinder na väčšej vzorke turnajov, bavím sa s filtrami a tak a toto ma trochu prekvapilo, myslel som že to bude lepšie.
no ak by si nezabudol na tú tvoju bb/100 štatistiku, bol by som velmi rád
-
1886er - Príspevky: 995
- Založený: Okt 2010
- Poďakoval/li: 197 krát/125 krát
pretoze filtroval len results z 0-15bb hry
je možné že to hrám mega zle.
ak si si nesi isty ci to hrajes z tych pozicii dobre, tak to hrajes zle
ja mam za tento rok pri 5-15bb deep stacku 4-9handed hre winrate
z sb -14.77 bb/100 na vzorke 37000 ruk
z bb -32.02 bb/100 na vzorke 38000 ruk
treba si vsak uvedomit, ze vzdy ked na bb zahodis tak stracas -100bb/100 tj. Aby si mal aspon take dobre results ako -32bb/100 tak potrebujes vyhrat 68bb/100 +EV hrou, obranou blindu, light 3betovanim atd.
ked si to porovnas s profitom z BTN, ktory mam 26bb/100 tak vidis, ze na BB musis vyhrat takmer 3x tolko aby si nebol az v takej velkej strate.
-
pLAYERsvk - Príspevky: 365
- Založený: Feb 2011
- Poďakoval/li: 32 krát/84 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 10 hostí.