Vcera to ale bolo inak, na nefajc. stole sa ludia blaznili raisovali do allinu s farbou na sparovanom, mensi fullhouse do vacsieho, atd. Vypadlo mozno 15 ludi na tom stole az nakoniec to floor nevydrzal a stol rozpustil. Mal som cca 60k stack pri avg 25k ked som z neho odchadzal na last 4 stoly.
Zopar ruk:
1.lvl 7limpov ja AKo na BB, to nemozem checknut behind. Rozmyslam kolko dam, viem ze chalani platia, keby som dal 500 a zaplati prvy, tak zaplatia vsetci, davam preto 800, je to trosku crazy uznavam. mal som dal napriklad 400 a ked ma netrafi a dostanem 4 cally, tak to vzdat. No ale hra sa vyvinula nasledovna, hrac, co limpoval ako 3. v poradi ma limp/3betuje na 2500. Neverim, ze takto zahral monster, limp ako 3.v poradi a davam ho na maly par, ktorym ma skusa, ze ci to len nekradnem. 4betujem na 5000. Behind mam 7000. Flop KQx cbetujem allin 6k do cca 10k. on fold JJ zevraj.
3.lvl Crazy loose hrac open limp button 150, SB loose call, ja BB QJs sa rozhodnem raisnut na 650. btn call, SB nastastie fold, lebo by sa nafukol pot a by sa mi to zle barrelovalo. na flope AQx flushdraw nie moja ale menim plan a check/callujem jeho celkom silny bet 1050. turn blank x/callujem jeho 2.barrel 1650, vobec ho nedavam na Eso, to by otvaral, takisto nema set, lebo par by otvaral. Viem, ze je schopny si nabijat flushdraw. river K, on dava bet 3100 1/2 potbet. Tankcallujem, lebo K by asi nebetol ale checkol behind, on insta muck.
4.lvl Iny loose typek pri BB200 otvara 700 CO ja mam na BB KQo a pozeram jeho stack cca 4000 davam mu allin, on ze "Opustam sa,call" a ukaze A7o. Dealer narata 6500 stack

Celkom ma dnes triafa, Bryndza pri BB200 4x dava utg, dostava call ja overcall 88 btn, BB call. Flop 778fd. "Stabujem" 1200 do potu 3200. Vsetci fold. :/
5.lvl Loose typek poprehraval stack a pri 150/300 hlasi poslednu ruku pred velkym breakom, ze ide allin na slepo, sedi za mnou, tak utg limpujem A3o on dodrzi slovo a vysuva 4500 stack. vsetci fold ja snap,ukaze J8o a triafa J.
Utg limp pasivna CS minraise na 600 pri BB300, SB call, ja BB 4

6.lvl Alenka tight hracka otvara pri BB400 na 1500, najprv chcela 1800, Bryndza call, ja na BB mam AQo, pokryvam Alenkin stack 16k. Viem, ze ona neotvara skoro nic horsie ako drzim ja, takze 3bet for value mi tu nepasuje a 3bet for bluff uz vobec nie, takze call.
Flop Qxx flushdraw. Alenka cbetuje 4000 do potu 5000 do 2 hracov, co znamena ze je very strong. V momente som si spomenul, ze Peco zahodil TPTK na Qhigh vs silny cbet tight hraca, lebo ho daval na KK, ten hrac mu tie KK aj nahnevane ukazal. Ja ale nie som taky dobry hrac ako Peco, sice mi hned napadlo ze ma Alenka QQ+, ale po uvahe som sa prehovoril na to, ze ma JJ alebo KQo. Resp. proste som si povedal, ze raise nema zmysel, lebo foldne horsie, nedaval som ju na flushdraw, takze bud som behind, alebo ju dalej necham barrelovat, resp. na turne to na dalsi mega bet zahodim. Cize callujem. turn Q mi meni plan, ale vsetko riesi Alenka, ktora dava 2.barrel potsize allin. ja snap, ukaze KK a vyradujem ju. Citim sa trapne, lebo som ju daval na silnejsiu ruku ako mam ja, len som to nevedel zahodit a mal som luck.
7.lvl izolujem casteho limpera s 66 na 2k pri BB 600, Marek S. 3bet push z BB cca 13-14k. Marek vie robit funky moves, mam velky stack a nedavam mu kredit, callujem vs jeho Q8s a vyradujem ho.
Silna hra Marek S. prichadza na stol, a hned otvara 1600 UTG. Cely stol sa smeje, ze Marek je novy a nevie do coho ide, kazdy, kto dosiel na ten stol sa tam dlho neohrial, a ja ho hned na privitanie 3betujem s A

SB hrac na nas kuka, uplne zvaznel a nakoniec cold calluje.
SB je loose hrac, co uz vyletel na nasom stole a dal si reentry a nasledne so zvysneho 2500 stacku spravil mozno 40k ,stylom Q9 > AT, 66 > AJ na J6x kde som ja zahodil 6ku atd, vyhral asi 4 alliny za sebou.
Marek tiez iba call, cim mi meni plany, lebo na Marekov push som chcel repushnut. Flop Q

Rusia nefajciara, na novom stole ma na mna poziciu agro reg, netesi ma to, ale co uz.
8.lvl Hned sa uvediem na stole, utg semishort limp, CS btn limp, SB complete, ja BB AJo raise pri BB800 na 4000, obaja call. flop 6high flush draw, cbetujem 6k utg fold, CS call. turn 6, rozmyslam, ako casto moze mat 6ku v range, ma za ciarou cca potsize stack, davam mu allin, znechutene folduje.
Last 29, mam 74k pri avg 35k 9ITM. Znova dobre rozohrany turnaj, ale klasicky som v tejto faze card dead.
Dovolim si otvorit AJo z HJ 2x na 1600, agro reg ma 3betuje na 3600, podla sizingu, je to cisto pozicny 3bet, ale je to 1.ruka medzi nami, som kratko na stole, ma stack cca 20BB, neviem ako hra dnes, takze poslusne foldujem, ale neskor po readoch z dalsich ruk, to mal byt 4bet.
Vyhravam nejake ruky preflop openom alebo cbetom, ale aj tak padam na cca 65k pri 1k/2k blindoch, kde otvaram AQo 2x, reg SB aktivny po chvili call a tight hrac push 26000, t.j. 13BB. Orbit dozadu len calloval JJ v pozicii na izoraise od rega, cize ak JJ calluje, tak tu nic neporazam. Napriklad tomu ale repushujem lebo AQ pri 13BB stacku neviem foldnut, SB vystupuje a ja narazam na AK a padam na 40k co bolo trosku menej ako avg.
O par ruk na to, otvaram AK 2x UTG+2 za mnou chiplead call a aktivny reg push 40k, t.j. 20BB. ja repush, chiplead vystupuje a ja prehravam vs 33. Trosku som nechapal ako sa mohol opustit s 33 s avg stackom vs 2 bigstacky.
Ostal mi 1 BB kde som sa hned hodil hned dalsiu ruku s Q8o do allinu a blindy ma docallovali, na KxxKK som sa citil super, ale ten isty hrac co vyhral so mnou flip, ukazal znova 33 a vyradil ma na 16tom mieste. Tesi ma, ze sa to stalo uz o 1hod rano.