podekovani
Počet príspevkov: 5 • Stránka 1 z 1
podekovani
chtel bych podekovat lidem z pokerportalu a hlavne Panu Kraskovi,protože diky němu jsem se zučastnil turnaje 5000 guaranted na expektu a i kdyz jsem skoncil 12.tak jeste jednou diky ,ze jste tu mou vstupenku na turnaj nenechali propadnout.Jinak jeste dodam,ze jsem vyletel z turnaje s AA proti KJ:(.od zlosti jsem lezl po zdi,kdyz tomu frajerovi dosel na river straight.
- dement12
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
hehe
nie je za co
to bola nasa povinnost ;-)
gratulujeme k peknemu miestu, aj ked do emailu sme ti pisali ze mas skoncit lepsie ako ACvonMilan :)...a vypadnut na AA nie je hanba...tusim na ten turnaj vysielame samych dobrych hracov, co nas tesi...
to bola nasa povinnost ;-)
gratulujeme k peknemu miestu, aj ked do emailu sme ti pisali ze mas skoncit lepsie ako ACvonMilan :)...a vypadnut na AA nie je hanba...tusim na ten turnaj vysielame samych dobrych hracov, co nas tesi...
- roy016
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
pech
no musim rict ze jsem nehral nejhur.navic mi zezacatku sla docela karta a tak po prvni hodine jsem byl chipleader a pak az do konce jsem se drzel na spici az do toho nepodareneho allinu:(zbyvalo 12.hracu in money 10. moje pozice byla 5. z toho vyplyva jedine.Priste v podobne situaci AA polozit.CO MYSLITE VY?
- dement12
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
dement12
podla toho ako sa vyvijala osudna hra...
aj ked niekedy je tazko... ja som raz vyletel na slusne dotovanom turnaji pred platenymi miestami s J-J po flope 2-7-8 to neslo zahodit...mal som malo chipov tipek navysil ja rerais co znamenalo prakticky allin...on mal A-8 a na river mu to padlo.../pred flopom som ale mozno mal dat rovno allin, to by on svoje A-8 zahodil asi...dal som len trojnasobok BB/
myslim si ale ze by som to nezahodil zas...to bola sanca odtrhnut sa od dna...
aj ked niekedy je tazko... ja som raz vyletel na slusne dotovanom turnaji pred platenymi miestami s J-J po flope 2-7-8 to neslo zahodit...mal som malo chipov tipek navysil ja rerais co znamenalo prakticky allin...on mal A-8 a na river mu to padlo.../pred flopom som ale mozno mal dat rovno allin, to by on svoje A-8 zahodil asi...dal som len trojnasobok BB/
myslim si ale ze by som to nezahodil zas...to bola sanca odtrhnut sa od dna...
- roy016
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
Počet príspevkov: 5 • Stránka 1 z 1
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.