podekovani

Príspevky zo starej diskusie

podekovani

Odoslaťod dement12 25 Mar 2007 15:05

chtel bych podekovat lidem z pokerportalu a hlavne Panu Kraskovi,protože diky němu jsem se zučastnil turnaje 5000 guaranted na expektu a i kdyz jsem skoncil 12.tak jeste jednou diky ,ze jste tu mou vstupenku na turnaj nenechali propadnout.Jinak jeste dodam,ze jsem vyletel z turnaje s AA proti KJ:(.od zlosti jsem lezl po zdi,kdyz tomu frajerovi dosel na river straight.
dement12

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

hehe

Odoslaťod roy016 25 Mar 2007 15:26

nie je za co
to bola nasa povinnost ;-)
gratulujeme k peknemu miestu, aj ked do emailu sme ti pisali ze mas skoncit lepsie ako ACvonMilan :)...a vypadnut na AA nie je hanba...tusim na ten turnaj vysielame samych dobrych hracov, co nas tesi...
roy016

Poďakoval/li: 3 krát/3 krát

pech

Odoslaťod dement12 25 Mar 2007 15:44

no musim rict ze jsem nehral nejhur.navic mi zezacatku sla docela karta a tak po prvni hodine jsem byl chipleader a pak az do konce jsem se drzel na spici az do toho nepodareneho allinu:(zbyvalo 12.hracu in money 10. moje pozice byla 5. z toho vyplyva jedine.Priste v podobne situaci AA polozit.CO MYSLITE VY?
dement12

Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Re: pech

Odoslaťod vlade 25 Mar 2007 15:58

No, ja by som to zahral rovnako, AA by som dal allin vzdy, je mi jedno kolko ostava do plateneho miesta, ja chcem vzdy vyhrat :) (alebo aspon raz :-D )
vlade

Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

dement12

Odoslaťod roy016 25 Mar 2007 16:03

podla toho ako sa vyvijala osudna hra...

aj ked niekedy je tazko... ja som raz vyletel na slusne dotovanom turnaji pred platenymi miestami s J-J po flope 2-7-8 to neslo zahodit...mal som malo chipov tipek navysil ja rerais co znamenalo prakticky allin...on mal A-8 a na river mu to padlo.../pred flopom som ale mozno mal dat rovno allin, to by on svoje A-8 zahodil asi...dal som len trojnasobok BB/

myslim si ale ze by som to nezahodil zas...to bola sanca odtrhnut sa od dna...
roy016

Poďakoval/li: 3 krát/3 krát

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 9 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!