Full house s Jack Link‘s – zapoj sa do súťaže o pokrový veče

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Full house s Jack Link‘s – zapoj sa do súťaže o pokrový veče

Odoslaťod admin 25 Okt 2012 17:00

Diskusia k článku: Full house s Jack Link‘s – zapoj sa do súťaže o pokrový večer v súkromí svojej obývačky!

O novom šampiónovi World Series of Poker sa rozhodne už koncom októbra v Las Vegas. Jack Link’s - od roku 2009 ako hlavný sponzor najprestížnejšieho pokrového turnaja na svete - bude samozrejme pri tom, no nielen to. Rozhodli sme sa priniesť atmosféru živého profesionálneho turnaja až k Vám domov do Vašich obývačiek!

Ako?
Vyhlasujeme súťaž o 5 profesionálnych live poker turnajov u Vás doma.
Jack Link’s zabezpečí všetko potrebné – pokrový stôl, profesionálneho dealera, potrebné vybavenie vrátane kariet a chipov a chutné jerky Jack Link’s ako podporu koncentrácie počas tejto skvelej zábavy s Vašimi priateľmi.

Piati výhercovia sa budú losovať zo všetkých krajín, kde má Jack Link’s v Európe zastúpenie – takže sa stačí iba zaregistrovať na vstup do losovania. Registrácia práve začala, registračný link nájdete tu.

4.3.2013 - záverečné losovanie – všetky európske registrácie od 26.10.2012 do 28.2.2013 sa losujú a 5 viťazov získava Full House s Jack Link’s - profesionálny pokrový večer u Vás doma!

Ak by sa Vám predsa len nepodarilo byť jedným z piatich výhercov, slovenské zastúpenie Jack Link’s sa rozhodlo navyše losovať na Slovensku ďalších výhercov spomedzi všetkých zaregistrovaných Slovákov, ktorí budú...

Celý článok => Full house s Jack Link‘s – zapoj sa do súťaže o pokrový večer v súkromí svojej obývačky!
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: Full house s Jack Link‘s – zapoj sa do súťaže o pokrový veče

Odoslaťod naxan18 25 Okt 2012 17:28

Mam otazku - ked sa registrujem a vylosuju ma na Slovensku, uz ma nezaradite do toho posledneho zrebovania o pokrovy vecer ? Ak tu teda niekto vie odpovedat. Diky
naxan18

Založený: Jan 2011
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod Jack Link's 25 Okt 2012 17:44

Dobrý večer,

áno, budete zaradený aj do záverečného slovenského a samozrejme aj do hlavného žrebovania o FULL HOUSE s Jack Link's.

Peter
Obrázok používateľa
Jack Link's

Založený: Okt 2012
Poďakoval/li: 0 krát/2 krát

Odoslaťod Jack Link's 29 Okt 2012 21:38

Ahojte a dobrý večer,

určite všetci viete, že dnes v noci začína finálový stôl, pripomínam preto našu súťaž aj s informáciou, že koncom týždňa uvedieme počet doterajších registrácii zo Slovenska - pre už zaregistrovaných hráčov možno aspoň priebežná info.
Pre ostatných - iba pripomenutie :)

Peter
Obrázok používateľa
Jack Link's

Odoslaťod Jack Link's 06 Nov 2012 13:04

Ahojte,

v prvé 2 dni spustenia sa prihlásilo do súťaže o pokrový večer FULL HOUSE s Jack Link's cez 20 slovenských hráčov a hráči stále pribúdajú.
Nájdeme tam aj známe niektoré známe mená z Pokerportalu a zo živých turnajov. :) . Dokonca sa nám registrovali aj českí hráči, no tí sú zo slovenských žrebovaní vylúčení a zúčastnia sa až celoeurópskeho žrebovania.

Pripomínam, že prvé zo 4 slovenských žrebovaní sa uskutoční 26.11.2012 – registrácie uskutočnené v období 26.10.2012-22.11.2012.
1. miesto: vysoko kvalitný pokrový set, maxi balenie Jack Link’s jerky
2-3.miesto: maxi balenie Jack Link’s jerky

Detaily záverečného slovenského žrebovania.
4.3.2013 - záverečné slovenské losovanie – všetky slovenské registrácie od 26.10.2012-28.2.2013
1. miesto: 100 EUR buyin podľa vlastného výberu na Slovensku, vysoko kvalitný pokrový set, maxi balenie Jack Link’s jerky
2.miesto: 50 EUR buyin podľa vlastného výberu na Slovensku, vysoko kvalitný pokrový set, maxi balenie Jack Link’s jerky
3.miesto: 2 x maxi balenie Jack Link’s jerky

Všetci už zaregistrovaní ste automaticky zaradení aj do hlavného európskeho žrebovania 4.3.2013, kde 5 viťazov získava

FULL HOUSE s JACK LINK´S - profesionálny pokrový večer u Vás doma.

Zmenili sme doménu, takže všetky detaily aj registračný link nájdete na: http://www.jack-links.sk/clanky/detail/poker.

Budeme veľmi radi keď sa do tejto akcie zapojí čo najviac slovenských hráčov, takže nečakajte príliš dlho.

Pekný a úspešný pokrový týždeň

Peter
Obrázok používateľa
Jack Link's

Odoslaťod APminer 06 Nov 2012 14:48

u nás (ČR) nemůže být Live poker turnaj doma!!! Jedine, když pozvete "zakuklence" z herny "Policie" ... 8-)
Obrázok používateľa
APminer

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 178 krát/100 krát

Odoslaťod Jack Link's 07 Nov 2012 16:16

APminer napísal:u nás (ČR) nemůže být Live poker turnaj doma!!! Jedine, když pozvete "zakuklence" z herny "Policie" ... 8-)

Apik,

registrovať sa môžeš aj cez náš link aby si bol zaradený do žrebovania o hlavnú cenu, no nebudeš zaradený do lokálnych slovenských žrebovaní.
Co sa týka Tvojej poznámky, asi narážaš na nedávne "prepady kontrolných orgánov" v niektorých českých lokálnych kluboch, to tu hádam nehrozí, navyše toto je marketingová akcia Jack Link's, kde si na to dáme pozor. :)
A nič nám nebráni, aby si v prípade takejto "hrozby" uskutočnil FULL HOUSE s JACK LINK'S u kamoša na Slovensku. :-)
GL
Peter
Obrázok používateľa
Jack Link's

Odoslaťod garykorenie 08 Nov 2012 18:36

No ja som sa zapojil, lebo vsetko je zdarma a nemam co stratit len ziskat, ze? Tak len losujte a potom mi tam k jerky pribalte aj nejake biele maso ))). Robim si prdel, ale fakt som sa prihlasil - tie jacklinksy su dobre...
garykorenie

Založený: Nov 2012
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod vlade 08 Nov 2012 18:40

Ja som si objednal ten poker balik, ale samozrejme ako to u mna byva zvykom zlupol som to vsetko este v ten den ako to prislo :)

Chutilo mi to vsetko okrem tych kuracich, to si uz neobjednam, ale ostatne fajnove :) (skoda ze som si nemohol objednat viac tych startovacich balickov, mozno by mi nieco ostalo aj na dalsi den :)

Inak, vie niekto kde sa to predava v Nitre?
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod Jack Link's 08 Nov 2012 18:45

Ahoj Vlade,

v Nitre zatial nikde, hladame akurat po jednotlivych mestach predajcov (vcitane pokrovych klubov).
Ak mate tipy, napiste ss, pre zacinajuce firmy mame tzv startovacie balicky.
Nechcem tu vsak robit reklamu, takze podrobnosti do ss.
Ak mas zaujem o viac tychto speci pokrovych s tou cenou, napis, nieco vymyslim ;)
Peter
Obrázok používateľa
Jack Link's

Ďalšia

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 7 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!