Veľkolepý turnaj alebo za $11 na EPT Praha
Re: Veľkolepý turnaj alebo za $11 na EPT Praha
Tak potom dobre, ze som sa nezapojil. Asi 2 ruky predomnou bustol 7c, s AA ked chalan proti nemu flopol flush.
-
A_Rimmer - Príspevky: 875
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 88 krát/131 krát
no ty devil si to dobre po...bal tri miesta a mas aspon ten ticket za 109dolcov...ale inak zarazila ma jedna vec ze z poslednych 15hracov bol len jeden jediny slovak...asi to hrame dost na p... tak pekne povedane
- WNT
- Založený: Nov 2011
- Poďakoval/li: 26 krát/41 krát
WNT napísal:no ty devil si to dobre po...bal tri miesta a mas aspon ten ticket za 109dolcov...ale inak zarazila ma jedna vec ze z poslednych 15hracov bol len jeden jediny slovak...asi to hrame dost na p... tak pekne povedane
No ked som priebezne pozeral vysledky tak slovakov ako safranu, ale v turnaji bola prevaha CZ hracov cize az tak tragicke to nebolo. Ale je pravda ze v turnajoch sme daleko za CZ, teda aspon sa mi tak zda. Ked su pravidelne tyzdenne reporty tak vacsina uspechov ide na ich konto.
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
ako safranu?? minimalne 25% zo startovacieho pola tvorili slovaci a s 30 ticketov co sa rozdalo a z toho len 4 pre nasich hracov...to je povedzme 12% podla pravdepodobnosti pokial by sme hrali rovnako kvalitne mali by sme mat 7 az 8 ticketov co je dvakrat tolko...
- WNT
WNT napísal:ako safranu?? minimalne 25% zo startovacieho pola tvorili slovaci a s 30 ticketov co sa rozdalo a z toho len 4 pre nasich hracov...to je povedzme 12% podla pravdepodobnosti pokial by sme hrali rovnako kvalitne mali by sme mat 7 az 8 ticketov co je dvakrat tolko...
mal som na mysli fazu ked bolo v hre poslednych 50 hracov (tipujem tak 10kusov, cize to cca sedi na to co pises ) z toho ich nebolo na tom nejak vela moc dobre. Rovnako kvalitne moze znamenat aj rovnako vela stastia, islo o jeden turnaj, mozno inokedy by to dopadlo inak. Ale suhlasim ze je tam medzera medzi CZ a SK.
-
a to uz radsej ani nebudem pisat ze dvaj cesi v trojke na MM ME za 6ciferne vyhry a vitaz SM je tiez cech...nechcem aby to tu vyzeralo ako ze zavist je svina...skor tak ze ci sme fakt tak zly hraci...myslim ze sa nemozeme donekonecna vyhovarat na smolu ako v inych sportoch....
- WNT
WNT napísal:a to uz radsej ani nebudem pisat ze dvaj cesi v trojke na MM ME za 6ciferne vyhry a vitaz SM je tiez cech...nechcem aby to tu vyzeralo ako ze zavist je svina...skor tak ze ci sme fakt tak zly hraci...myslim ze sa nemozeme donekonecna vyhovarat na smolu ako v inych sportoch....
Tak urcite, treba sa z toho poucit a ist dalej.
-
A_Rimmer - Príspevky: 875
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 88 krát/131 krát
WNT napísal:a to uz radsej ani nebudem pisat ze dvaj cesi v trojke na MM ME za 6ciferne vyhry a vitaz SM je tiez cech...nechcem aby to tu vyzeralo ako ze zavist je svina...skor tak ze ci sme fakt tak zly hraci...myslim ze sa nemozeme donekonecna vyhovarat na smolu ako v inych sportoch....
no ja sa bez hanby priznam ze zavidim az az
avsak mna to motivuje. Dnes som nemal chut si pustit ani jeden turnaj lebo rano ked som vstaval do prace tak teda to mi bolo do placu po tych vydatnych 3 hodinach spanku Ale ked citam ako sa im dari tak to nemozem nechat tak
-
ja mám taký zvláštny pocit, neukameňujte ma za to, ja viem, že je to asi hlúposť... ale aj tak mi niečo hovorí, že by to nejakým spôsobom mohlo byť tým, že ich je viac...
-
TomMolivan - Príspevky: 1503
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 167 krát/245 krát
Hlavne kazdy by mal zacat hodnotit od seba preco nieje pred xzy cechmi vo vysledkoch ako tuto dristat ze su slovaci na ...
- ramzey
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 111 krát/96 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 7 hostí.