Veľkolepý turnaj alebo za $11 na EPT Praha

Diskusia k herni P****Stars

Re: Veľkolepý turnaj alebo za $11 na EPT Praha

Odoslaťod A_Rimmer 26 Nov 2012 08:50

Tak potom dobre, ze som sa nezapojil. :) Asi 2 ruky predomnou bustol 7c, s AA ked chalan proti nemu flopol flush. :crazy:
Obrázok používateľa
A_Rimmer

Založený: Apr 2008
Poďakoval/li: 88 krát/131 krát

Odoslaťod WNT 26 Nov 2012 10:48

no ty devil si to dobre po...bal tri miesta a mas aspon ten ticket za 109dolcov...ale inak zarazila ma jedna vec ze z poslednych 15hracov bol len jeden jediny slovak...asi to hrame dost na p... tak pekne povedane
WNT

Založený: Nov 2011
Poďakoval/li: 26 krát/41 krát

Odoslaťod DevilMayCry 26 Nov 2012 11:10

WNT napísal:no ty devil si to dobre po...bal tri miesta a mas aspon ten ticket za 109dolcov...ale inak zarazila ma jedna vec ze z poslednych 15hracov bol len jeden jediny slovak...asi to hrame dost na p... tak pekne povedane

No ked som priebezne pozeral vysledky tak slovakov ako safranu, ale v turnaji bola prevaha CZ hracov cize az tak tragicke to nebolo. Ale je pravda ze v turnajoch sme daleko za CZ, teda aspon sa mi tak zda. Ked su pravidelne tyzdenne reporty tak vacsina uspechov ide na ich konto.
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 59 krát/107 krát

Odoslaťod WNT 26 Nov 2012 12:29

ako safranu?? minimalne 25% zo startovacieho pola tvorili slovaci a s 30 ticketov co sa rozdalo a z toho len 4 pre nasich hracov...to je povedzme 12% podla pravdepodobnosti pokial by sme hrali rovnako kvalitne mali by sme mat 7 az 8 ticketov co je dvakrat tolko...
WNT

Odoslaťod DevilMayCry 26 Nov 2012 12:46

WNT napísal:ako safranu?? minimalne 25% zo startovacieho pola tvorili slovaci a s 30 ticketov co sa rozdalo a z toho len 4 pre nasich hracov...to je povedzme 12% podla pravdepodobnosti pokial by sme hrali rovnako kvalitne mali by sme mat 7 az 8 ticketov co je dvakrat tolko...

mal som na mysli fazu ked bolo v hre poslednych 50 hracov (tipujem tak 10kusov, cize to cca sedi na to co pises :) ) z toho ich nebolo na tom nejak vela moc dobre. Rovnako kvalitne moze znamenat aj rovnako vela stastia, islo o jeden turnaj, mozno inokedy by to dopadlo inak. Ale suhlasim ze je tam medzera medzi CZ a SK.
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Odoslaťod WNT 26 Nov 2012 13:18

a to uz radsej ani nebudem pisat ze dvaj cesi v trojke na MM ME za 6ciferne vyhry a vitaz SM je tiez cech...nechcem aby to tu vyzeralo ako ze zavist je svina...skor tak ze ci sme fakt tak zly hraci...myslim ze sa nemozeme donekonecna vyhovarat na smolu ako v inych sportoch.... :(
WNT

Odoslaťod A_Rimmer 26 Nov 2012 13:53

WNT napísal:a to uz radsej ani nebudem pisat ze dvaj cesi v trojke na MM ME za 6ciferne vyhry a vitaz SM je tiez cech...nechcem aby to tu vyzeralo ako ze zavist je svina...skor tak ze ci sme fakt tak zly hraci...myslim ze sa nemozeme donekonecna vyhovarat na smolu ako v inych sportoch.... :(

Tak urcite, treba sa z toho poucit a ist dalej. :D
Obrázok používateľa
A_Rimmer

Založený: Apr 2008
Poďakoval/li: 88 krát/131 krát

Odoslaťod DevilMayCry 26 Nov 2012 13:56

WNT napísal:a to uz radsej ani nebudem pisat ze dvaj cesi v trojke na MM ME za 6ciferne vyhry a vitaz SM je tiez cech...nechcem aby to tu vyzeralo ako ze zavist je svina...skor tak ze ci sme fakt tak zly hraci...myslim ze sa nemozeme donekonecna vyhovarat na smolu ako v inych sportoch.... :(

no ja sa bez hanby priznam ze zavidim az az :D
avsak mna to motivuje. Dnes som nemal chut si pustit ani jeden turnaj lebo rano ked som vstaval do prace tak teda to mi bolo do placu po tych vydatnych 3 hodinach spanku :crazy: Ale ked citam ako sa im dari tak to nemozem nechat tak :good:
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Odoslaťod TomMolivan 26 Nov 2012 16:00

ja mám taký zvláštny pocit, neukameňujte ma za to, ja viem, že je to asi hlúposť... ale aj tak mi niečo hovorí, že by to nejakým spôsobom mohlo byť tým, že ich je viac...
Obrázok používateľa
TomMolivan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 167 krát/245 krát

Odoslaťod ramzey 26 Nov 2012 17:39

Hlavne kazdy by mal zacat hodnotit od seba preco nieje pred xzy cechmi vo vysledkoch ako tuto dristat ze su slovaci na ...
ramzey

Založený: Júl 2010
Poďakoval/li: 111 krát/96 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na PokerStars

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!