Pozor pegas aj na P****Stars mas menovca pegas1975x, ktorý tam nadával všetkým čechom do cigáňov a aj krajšie, na jednom bezvýznamnom freerolle a keď som mu slušne napísal, nech sa krotí lebo keď píše, že je inteligentný, tak nech sa podľa toho aj správa, tak sa pustil do mňa.
Mne to osobne nevadí a keď to niekomu pomôže a uvolní v sebe nejaké napätie, tak čo s ním? Teda pokiaľ to je online, tak sa na tom človek môže akurát tak zasmiať a nie to brať nejak vážne.
A je to niekedy aj vtipné čo zo seba dokáže nejaké decko dostať. Teda myslím si, že to bude nejaký fagan, ktorý si dal možno aj naschvál rovnaký nick ako máš Ty na bwine. Možno sa Ti tak chce niekto pomstiť? Lebo aj pochybujem, že 1975 bol jeho rok narodenia podla správania, tak aj preto ma napadlo, že to bude asi pomsta. Asi si niekoho vytočil

Ale to som Ti tu napísal, aby si vedel. Asi máš fanúšika, ale tohoto Ti nezávidíme
A píšem to hlavne preto, že keď si budeš zakladať v inej herni účet, tak aby si vedel, že tento nick je na P****Stars a nerobí si tam najlepšie meno tak si Ťa budú ľudia sním pliesť a možno o to tomu inteligentovi aj ide, keďže sa správa ako sa správa

Tak čo už, každý je nejaký.
Ale Tebe prajem GL nech sa aj naďalej darí. Teda keby sem chodil tiež a aj tu Ťa sledoval, tak aj jemu, nech má aspoň nejakú radosť a kľud.
Tebe ešte raz GL a toho človeka si proste nevšímaj