Live report : EPT Prague Day 3

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Re: Live report : EPT Prague Day 3

Odoslaťod palo1973 12 Dec 2012 20:18

vobec nejde o tu chybu,ale o celkovy report,na slovenskej stranke si viac vsimate ceskych hracov,vcera a aj dnes tam bolo kopec slovakov a o nich pramalo info,skor ziadne handy

a taky utok na moju osobu si prosim ta odpust,sme spolu husy nepasli,nikde som nepovedal ze ja som najlepsi alebo najuspesnejsi...

co sa tyka jana b.,spominam si na vlanajsiu debatu pocas poker EM,ked sa akurat vratil zo san rema,kde tiez bol na FT,a hovoril mi,ze tych 100k su sice pekne prachy,ale zas nie ziadne terno,ked clovek pravidelne obchadza turnaje takehoto typu tak aj pri hendon mob vyhrach 200k za rok moze byt kludne v minuse

-sledujem report na pokerfirme,pokernews,pokerzive a aj pokermane,ste proste s odstupom najslabsi,keby som mal zacat kritizovat konkretne veci tak mi treba 2 hodiny to pisat,len co ma narychlo napada,ze tam date vojtovu fotku v drese timu za ktory uz velmi dlhu dobu nekope,tak to je fakt "live" report?mozes mi povedat aky je problem ho odfotit
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod Bombarek 12 Dec 2012 20:42

Nikdo tě nenutí to sledovat... Nic proti, ale nikde jsem neviděl tvůj normální příspěvek.. A to co si napsal v první příspěvku, to bylo teda hoooodně "konstruktivní"... Rejpat a kritizovat umím taky... A další věc.. Ostatní portály na to mají přímo lidi, kteří mají i vybavení na to... Tzn. kvalitní fotoaparáty atd.. Jedna věc je ta, že neustále připomínáš to, že víc píšeme o CZ hráčích..

Přijde mi, žes nikdy nebyl na větším turnaji.. Nemůžu stále stát u jednoho hráče. V sále mám 400 hráčů, z toho např. 5 slováků, 10 čechů a je úplně normální, že hodinu,nebo 2 je nezastihnu v handě..

Btw. utok na tvou osobu to nebyl, jen vidím jak se vyjadřuješ jinde a většina lidí na to má stejnej názor.. Chápu, že když jsem se rozhodl tuhle práci dělat, měl jsem počítat i s negativníma reakcema - upřímně, počítal jsem s nima.. Ale od tebe mě to nepřekvapilo ;)

Ještě jednou připomínám, utok to nebyl, jen nechápu proč si to teda psal, když pak vlastně vyvracíš to, co si napsal a co z toho vyplynulo..

Kontruktivně, Palo, konstruktivně ;)
Bombarek

Založený: Apr 2011
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod palo1973 12 Dec 2012 20:56

mam tu 5k prispevkov,mozes si ist prejst vsetky,ci do niekoho rypem alebo tak,ty mas dva a obidva uplne dementne a od veci,vidno,ze nemas absolutne prehlad v pokrovom diani,a miesto toho aby si uznal ze to robis o 3 triedy horsie,ako ceski kolegovia tak hladas vyhovorky,tie rozmazane fotky co tam boli vcera su na urovni telefonov spred 10 rokov,davat random fotky z netu do live reportu je fakt super vec,wax ci stanko tam hraju 3 dni a o oboch snad dve handy a ziadne fotky,napr. o waxovi pocas celeho dna ani jedine info okrem seatingu a vyske staku,aky je problem ist za nim a opytat sa ho na 1-2 zaujimave spoty,takisto u ostatnych

proste najslabsi report co som kedy cital

a reakcie typu ze to nemusim citat su na urovni urazeneho decka,aj som svojho casu pomahal tvorit obsah tejto stranky,napisal som sem desiatky clank
ov,nie kazdy bol prijaty pozitivne,ale nikdy som sa nebranil objektivnej a konstruktivnej kritike
Obrázok používateľa
palo1973

Odoslaťod Bombarek 12 Dec 2012 21:03

palo1973 napísal:mam tu 5k prispevkov,mozes si ist prejst vsetky,ci do niekoho rypem alebo tak,ty mas dva a obidva uplne dementne a od veci,vidno,ze nemas absolutne prehlad v pokrovom diani,a miesto toho aby si uznal ze to robis o 3 triedy horsie,ako ceski kolegovia tak hladas vyhovorky,tie rozmazane fotky co tam boli vcera su na urovni telefonov spred 10 rokov,davat random fotky z netu do live reportu je fakt super vec,wax ci stanko tam hraju 3 dni a o oboch snad dve handy a ziadne fotky,napr. o waxovi pocas celeho dna ani jedine info okrem seatingu a vyske staku,aky je problem ist za nim a opytat sa ho na 1-2 zaujimave spoty,takisto u ostatnych

proste najslabsi report co som kedy cital

a reakcie typu ze to nemusim citat su na urovni urazeneho decka,aj som svojho casu pomahal tvorit obsah tejto stranky,napisal som sem desiatky clank
ov,nie kazdy bol prijaty pozitivne,ale nikdy som sa nebranil objektivnej a konstruktivnej kritike

V tom prvním příspěvku jsem konstruktivní kritiku neviděl.. Asi jsem ji přehlédl. Mimochodem, včera jsme se o tom s kolegy bavil a oni mají na kontě přes 200 reportů.. Absolutně nepochopim, proč musíš kopat do lidí, kteří nejsou tak zkušení, jako jejich kolegové... Bože zamysli se, Headis, Tomáš Jíra, Filip Novák už to dělají roky, tak proč myslíš, že je to asi lepší?... Přijmu kritiku, ale to, co jsi napsal ty, kritika nebyla.. A v tom dalším příspěvku mi trochu bouchly saze, takže v jedom máš pravdu, ale furt to od tebe nevidím jako konstruktivní kritiku..

Tím to ukončuju a díky za kritiku ;)

\\edit : Tak prý dokonce 300 reportů...
Bombarek

Odoslaťod Siopko 12 Dec 2012 21:10

Len oprava k tym kingom som nemal cluboveho konika,ale diamondoveho ... to by ta akcia na turne vyzerala inak, thanks :poklona:
Siopko

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 0 krát/3 krát

Odoslaťod APminer 12 Dec 2012 21:11

njn, Apika nechali v Brně a hned je bohata diskuze ...
Obrázok používateľa
APminer

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 178 krát/100 krát

Odoslaťod Bombarek 12 Dec 2012 21:17

Siopko napísal:Len oprava k tym kingom som nemal cluboveho konika,ale diamondoveho ... to by ta akcia na turne vyzerala inak, thanks :poklona:

Opraveno, sry ;)
Bombarek

Odoslaťod palo1973 12 Dec 2012 21:23

aj AP-ik robieva reporty obcas,vacsinou sam a na kolene,ako som mal moznost vidiet v Brne,a tiez ich neurobil 200 ani 300 ale su o niekolko tried lepsie ako tieto,na jeho praci aj vidno,ze ho to bavi,ze to robi sice amatersky,ale s nadsenim,a na vysledkoch jeho prace je to vidno
Obrázok používateľa
palo1973

Odoslaťod palo1973 12 Dec 2012 21:25

Bombarek napísal:Nikdo tě nenutí to sledovat... Nic proti, ale nikde jsem neviděl tvůj normální příspěvek.. A to co si napsal v první příspěvku, to bylo teda hoooodně "konstruktivní"... Rejpat a kritizovat umím taky... A další věc.. Ostatní portály na to mají přímo lidi, kteří mají i vybavení na to... Tzn. kvalitní fotoaparáty atd.. Jedna věc je ta, že neustále připomínáš to, že víc píšeme o CZ hráčích..

Přijde mi, žes nikdy nebyl na větším turnaji.. Nemůžu stále stát u jednoho hráče. V sále mám 400 hráčů, z toho např. 5 slováků, 10 čechů a je úplně normální, že hodinu,nebo 2 je nezastihnu v handě..

Btw. utok na tvou osobu to nebyl, jen vidím jak se vyjadřuješ jinde a většina lidí na to má stejnej názor.. Chápu, že když jsem se rozhodl tuhle práci dělat, měl jsem počítat i s negativníma reakcema - upřímně, počítal jsem s nima.. Ale od tebe mě to nepřekvapilo ;)

Ještě jednou připomínám, utok to nebyl, jen nechápu proč si to teda psal, když pak vlastně vyvracíš to, co si napsal a co z toho
vyplynulo..

Kontruktivně, Palo, konstruktivně ;)

a este raz ta poprosim,odpusti si invektivy voci mojej osobe,ano nikdy som tu nemal normalny prispevok,neviem co je konstruktivna kritika,nikdy som nebol na vacsom turnaji,som proste nymand pan redaktor
Obrázok používateľa
palo1973

Odoslaťod APminer 12 Dec 2012 21:29

palo1973 napísal:aj AP-ik robieva reporty obcas,vacsinou sam a na kolene,ako som mal moznost vidiet v Brne,a tiez ich neurobil 200 ani 300 ale su o niekolko tried lepsie ako tieto,na jeho praci aj vidno,ze ho to bavi,ze to robi sice amatersky,ale s nadsenim,a na vysledkoch jeho prace je to vidno

bad read Pali ... mne ty reporty serou, ale jsem stara škola ... 8-)
Naposledy upravil APminer dňa 12 Dec 2012 21:56, celkovo upravené 1 krát.
Obrázok používateľa
APminer

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 178 krát/100 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 8 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!