Live report : EPT Prague Day 3

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Re: Live report : EPT Prague Day 3

Odoslaťod Bombarek 12 Dec 2012 21:31

Palo, nebuď vztahovačnej...

Snad jsem psal, že mi jsem to přehnal a omluvil jsem se ... a ty to budeš omejlat ještě za týden.. Btw. já nemluvil o Apikovi, ale o klucích z Pokermana a Pokerzive... nebdu to furt dokola rozebírat.

Navíc jsem nepsal, že tu nemáš ani jeden normální příspěvek, tak nevím, kde jsi na to přišel...

Nehodlám to dál řešit, piš si co chceš... Kritiku snesu, ale ne kopání do lidí...
Bombarek

Založený: Apr 2011
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod yegon 12 Dec 2012 21:31

ja tie reporty necitam ale neda mi a musim zareagovat z pohladu komunikacie so zakaznikom

ked ako reporter dostanes negativny ohlas na svoj clanok tak riesit to tym, ze sa branis, presviedcas alebo nadavas je uplne nekonstruktivne a nikdy to nicomu neprospeje

myslim, ze Palov prispevok (suhlasim ze je zbytocne rypavy) vyzera, ze chce len rozprudit flame, preco s nim v tom spolupracujes? Myslim, ze si nemal reagovat vobec alebo ak reagovat tak nejako takto:

Je mi luto ze sa ti report nepaci, budem sa snazit do buducna zlepsovat, s touto pracou len zacinam. Vies mi dat 2-3 tipy ako spravit report zaujimavejsim? Co ti v nom chyba? Vdaka.

neber to ako kritiku, ale namet do buducnosti - viem, ze toto sa musia ludia naucit, lebo prva reakcia je vzdy branit sa - videli sme to tu x krat. Verim, ze rozumne zvladanie tychto situacii prospeje v praci aj v zivote, tak preco sa to nenaucit tu?

gl, nedaj sa znechutit, kritiku (aj rypavu alebo nekonstruktivnu) ber ako vyzvu, sam vies ze sa mas co ucit tak preco by ti malo vadit ked ti to niekto povie, nech uz sposob akym to vyjadri je akykolvek

Za tento príspevok od yegon poďakovali - 5:
1886er, aNdr3Jo, APminer, lacored, sudden
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod Bombarek 12 Dec 2012 21:36

yegon napísal:ja tie reporty necitam ale neda mi a musim zareagovat z pohladu komunikacie so zakaznikom

ked ako reporter dostanes negativny ohlas na svoj clanok tak riesit to tym, ze sa branis, presviedcas alebo nadavas je uplne nekonstruktivne a nikdy to nicomu neprospeje

myslim, ze Palov prispevok (suhlasim ze je zbytocne rypavy) vyzera, ze chce len rozprudit flame, preco s nim v tom spolupracujes? Myslim, ze si nemal reagovat vobec alebo ak reagovat tak nejako takto:

Je mi luto ze sa ti report nepaci, budem sa snazit do buducna zlepsovat, s touto pracou len zacinam. Vies mi dat 2-3 tipy ako spravit report zaujimavejsim? Co ti v nom chyba? Vdaka.

neber to ako kritiku, ale namet do buducnosti - viem, ze toto sa musia ludia naucit, lebo prva reakcia je vzdy branit sa - videli sme to tu x krat. Verim, ze rozumne zvladanie tychto situacii prospeje v praci aj v zivote, tak preco sa to nenaucit tu?

gl, nedaj sa znechutit, kritiku (aj rypavu alebo nekonstruktivnu) ber ako vyzvu, sam vies ze sa mas co ucit tak preco by ti malo vadit ked ti to niekto povie, nech uz sposob akym to vyjadri je akykolvek

Ahoj, díky za příspěvek...

je fakt, že jsem se nechal unést, nicméně je to tak i tak... Vzhledem k tomu, že znám tvou aktivitu na PSGY, tak vím, že od tebe můžu skutečně čekat něco konstruktivního, co mě nakopne, inspiruje a posune dál...

Ještě jednou díky a i tobě GL!
Bombarek

Odoslaťod WNT 12 Dec 2012 22:02

ja by som inak tuto ktomu celemu dodal len ze by sa majitelia stranky mohli inspirovat strankami kde tie live reporty maju urcity format..a su prehladne a tym padom aj ked ho pise niekto kto pokru vobec nerozumie ako je to v tomto pripade tak su tam aspon niektore fakty ktore sa daju lahko odcitat a spravit si prehlad ako to v tom turnaji je aktulane nasliapnute ja rad pozeram live reporty na pokernews trebars je tam zvlast sekcia fotiek potom chipcounty atd..je to prehladne tak len ako inspiraciu... ;)

Za tento príspevok od WNT poďakovali :
amaterik
WNT

Založený: Nov 2011
Poďakoval/li: 26 krát/41 krát

Odoslaťod WNT 12 Dec 2012 22:12

inak loooool pali nezufaj snad sa raz niekedy vzivote dostanes na nejake PCA ME alebo WSOP ME... :D
WNT

Založený: Nov 2011
Poďakoval/li: 26 krát/41 krát

Odoslaťod Bombarek 12 Dec 2012 23:35

Zřejmě to bude teda tím, že pokeru nerozumím...

Btw. PokerNews na tom maj nějakej layout a prostě podle toho jedou, protože z toho jim plyne podstatná část příjmů, jakožto hlavní partner P****Stars pro reporty... Vy si to všichni představujete hrozně moc jednodušše...

Mimochodem, PokerNews tam maj taky chyb jak máku... Několikrát jsem dnes u nich chyby viděl a nejen já, ale i kolegové...
Bombarek

Odoslaťod amaterik 13 Dec 2012 08:10

Podľa mňa ak by bol niekde problém, tak nie u autora live reportu, ale o človeka, čo ho do tejto pozície najal a zaplatil mu to :) nehodnotím teraz prácu, len sa zamýšľam nad tým, či by na najväčšiu CZ/SK udalosť roka nebolo možno lepšie zaplatiť niekoho, kto s tým má o niečo väčšie skúsenosti, než tu potom spúšťať takúto diskusiu ;) A s tým čo písal Palo sa stotožňujem, o Slovákoch nič a to tam máme ešte dve želiezka - ono je to však globálnejší problém, aj na live report máme Čecha (nič v zlom Bombareku!), vyzeráme pomaly ako český web píšuci o českých hráčov, len možno nie tak pútavo ako iné. Každopádne autorovi želám veľa síl, mne v živote stačilo ako som raz live reportoval nemenovaný turnaj v nemenovanom meste a herni a mal som dosť na týždne dopredu, teda GL! :)
amaterik

Založený: Aug 2012
Poďakoval/li: 10 krát/18 krát

Odoslaťod Bombarek 13 Dec 2012 12:20

Je fakt, že v reportu je víc o českých hráčích, než slovenských, JENŽE : Čechů bylo v turnaji téměř o 50% víc, nicméně to nevysvětluje proč v reportu je víc o CZ... Je to z toho důvodu, že prostě nemohu stát u slovenských hráčů celý den.. Máme tam i CZ hráče a když se nad tím zamyslíš, tak je hodně pravděpodobné, že zachytím v akci víc CZ hráče, než SK.

Skutečně tomu tak bylo, téměř vždy, když jsem stál u stolů slovenských hráčů, tak jsem je v akci nezachytil. Navíc si myslím, že v reportu toho zase o nich není tak málo..

Další věc je prostě ta, že je to turnaj v CZ a tudíž v zájmu všech jsou pořád domácí hráči... To je vždycky všude stejné.. Věnuju se CZ hráčům, ale i SK a to, že ti hráči nezahrají za den extremně moc hand, za to já nemohu. Uvědomte si, že kdybych měl psát jen o SK hráčíjch, tak je ten report aktualizován každou hodinu. Díky struktuře blindů to prostě NEJDE! Hráč může za den zahrát 2,3 handy a bude to ok, protože ta struktura mu to dovoluje... Včera to třeba bylo i u Tatara, který se na konci dostal až na short a začal točit.. všechny handy o něj tam jsou.. Jinak za den nezahrál prakticky žádnou. Navíc není problém se zeptat na handu, jenže něktěří nejsou tak sdílní, když je na bublině EPT, resp. v mincashi a chce se soustředit.. Myslím, že by to otravovalo i vás...¨

Kritiku, rady a vše kolem beru, ale musí to být opodstatněné, protože některé věci, co tu padly, prostě nejsou reálné, to se na mě nezlobte.. a kdo někdy dělal report z takové monstrózní akce, tak to moc dobře ví... 400 hráčů v jednom sáále je přeci jen darda...
Bombarek

Odoslaťod APminer 13 Dec 2012 13:26

Bombarek napísal:...

tady musím dát za pravdu Palovi - toto je SK web, takže primárně by bylo žádoucí psát o slovácích ...

... možná Tatár nezahrál moc hand, ale nevěřím, že např. W444 nebyl aspoň 1x za orbit v akci (znám ho ;) ) ...

... když píše Headis z ČPT, taky pořád jen o známých "cajzlech" a já do něj rýpu, ať něco napíše i o Moravácích a moc mu to nejde ... :)

na závěr:

učený z nebe nespadl, přečti si co a jak píšou "zkušení" a snad se do toho dostaneš ... :gl:
Obrázok používateľa
APminer

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 178 krát/100 krát

Odoslaťod roy016 13 Dec 2012 15:09

APminer napísal:
Bombarek napísal:...

tady musím dát za pravdu Palovi - toto je SK web, takže primárně by bylo žádoucí psát o slovácích ...

... možná Tatár nezahrál moc hand, ale nevěřím, že např. W444 nebyl aspoň 1x za orbit v akci (znám ho ;) ) ...

... když píše Headis z ČPT, taky pořád jen o známých "cajzlech" a já do něj rýpu, ať něco napíše i o Moravácích a moc mu to nejde ... :)

na závěr:

učený z nebe nespadl, přečti si co a jak píšou "zkušení" a snad se do toho dostaneš ... :gl:

ahoj, len tak mimochodom. s w4444x som sa vcera rozpraval ked bol nedaleko od vypadnutia a hovoril ze nebol vo vela prilis rukach, resp. ze bral male pots. Cize asi tak ,-). Aj mne to bolo cudne. Hlavne sa mi tu nehadajte, padla nam nalada po vypadnuti Mariana (Siopka). Dost sme mu drzali palce....
roy016

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 3 krát/3 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 36 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!