Komedia napísal:WNT napísal:ano mas uplnu pravdu...a tie vase garancie ach...poznas to o tom jednookom...ale oki nech sa dari tisko zavidim vsetkym co si tam mozu ist ten turnaj zahrat....
a ja vobec nepytam fajku a vidim ze si nechapavy ako pan ramzey...pisal som o pravdepodobnosti ktora nastane skor ci ta fajka za 59 od angels alebo vase vyplatenie 5000eur...ale mam pochopenie aj pre momentalne zaostalych
Ja zas nemám pochopenie pre ľudí čo nerozoznaju GTD moneypool a GTD prizepool
málokedy sem píšem, ale dnes mi to nedá.
Namiesto toho, aby od ľudí z klubu zaznelo, ako túto chorú situáciu s GTD moneypoolom vyriešiť (predtým som čítal vyjadrenie, že to v BA zaviedol Pietro .... asi aj preto má doteraz úspešný poker klub), tak sa to vždy zvrhne na osobné útoky.
GTD moneypool a GTD prizepool sú dve rozdielne veci a KAŽDÝ pokrový hráč, ak vidí pri turnaji skratku GTD predpokladá garantovaný pricepool, ktorý sa vyplatí hráčom ITM.
Ak teda už presadzujete udávať garant v moneypool, tak to aspoň jasne napíšte v turnajovom kalendári a nielen len garant alebo garancia ako pozerám na CCC stránke.
Chápem, že niečo ide do ligy, musí byť primerané fee pre klub a lepšie vyzerá buy-in 70 E ako 60 E + 10 E, ale skúste sa zamyslieť nad samotnou podstatou slova garantovaný bez akýchkoľvek prívlastkov.
PS : Ak som v Bratislave tak si vyberiem turnaj väčšinou podľa buy-inu cca 20-60 (väčšinou u Vás
, prípadne idem pešo v stredu do ALLINu na pizzu a aj bez toho aby bola napísaná garancia už viem o koľko sa asi bude hrať.