V piatok v Concorde o €5,000, ku koncu roka dokonca o €50,00

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Re: V piatok v Concorde o €5,000, ku koncu roka dokonca o €50,00

Odoslaťod Komedia 19 Dec 2012 19:58

WNT napísal:ano mas uplnu pravdu...a tie vase garancie ach...poznas to o tom jednookom...ale oki nech sa dari tisko zavidim vsetkym co si tam mozu ist ten turnaj zahrat.... :D a ja vobec nepytam fajku a vidim ze si nechapavy ako pan ramzey...pisal som o pravdepodobnosti ktora nastane skor ci ta fajka za 59 od angels alebo vase vyplatenie 5000eur...ale mam pochopenie aj pre momentalne zaostalych ;)

Ja zas nemám pochopenie pre ľudí čo nerozoznaju GTD moneypool a GTD prizepool
Obrázok používateľa
Komedia

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 47 krát/38 krát

Odoslaťod WNT 19 Dec 2012 20:18

Komedia napísal:
WNT napísal:ano mas uplnu pravdu...a tie vase garancie ach...poznas to o tom jednookom...ale oki nech sa dari tisko zavidim vsetkym co si tam mozu ist ten turnaj zahrat.... :D a ja vobec nepytam fajku a vidim ze si nechapavy ako pan ramzey...pisal som o pravdepodobnosti ktora nastane skor ci ta fajka za 59 od angels alebo vase vyplatenie 5000eur...ale mam pochopenie aj pre momentalne zaostalych ;)

ja zase nemam pochopenie pre ludi ktori pozivaju znacku GTD na nieco co GTD nieje...a este by ste sa tam partia velice premudrelych ludi zamysliet nad tym ci takymto pristupom nedemotivujete hracov kori nemaju cas alebo chut sa zucasnovat pravidelne na vasich donkamentoch ale povedzme dva tri krat do mesiaca by si prisli zahrat keby mali naozaj garantovane vyplanie spominanej sumy...nutit niekoho zucastnovat sa nejakej ligy v ktorej nemaju sancu uspiet je chore...urcite existuje sposob ako mat vernostny program ale nato by ste museli pohnut mozgom...oki :gl: v turnaji.
WNT

Založený: Nov 2011
Poďakoval/li: 26 krát/41 krát

Odoslaťod Rocky 19 Dec 2012 20:42

hilwy napísal:
WNT napísal:jasne 5000gtd...mozno fajka za 59 od sexi angels je realnejsia ako ta vasa gtd...

Pane neviete pocitat a citat? 15% pre klub a ligu.
Alebo by ste radsej platili 59+11fee a este potom z poolu 3% dole pre ligu, to by bolo takmer 23% ???

Len tak mimochodom na tom novom dizajne stranky kde je napisane ze 15% sa strhava ?
Obrázok používateľa
Rocky

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 23 krát/17 krát

Odoslaťod ramzey 19 Dec 2012 22:43

WNT neviem kto si tak sa nebudem rozpisovat len zhrniem, že vela o mojej hre nevieš a súčasné len dristas spoza monitora, taki su najlepsi
ramzey

Založený: Júl 2010
Poďakoval/li: 111 krát/96 krát

Odoslaťod Adam_OxO_G 19 Dec 2012 23:49

Rocky napísal:
hilwy napísal:
WNT napísal:jasne 5000gtd...mozno fajka za 59 od sexi angels je realnejsia ako ta vasa gtd...

Pane neviete pocitat a citat? 15% pre klub a ligu.
Alebo by ste radsej platili 59+11fee a este potom z poolu 3% dole pre ligu, to by bolo takmer 23% ???

Len tak mimochodom na tom novom dizajne stranky kde je napisane ze 15% sa strhava ?

15% hore dole ...
Adam_OxO_G

Založený: Aug 2010
Poďakoval/li: 6 krát/11 krát

Odoslaťod WNT 20 Dec 2012 03:35

ramzey napísal:WNT neviem kto si tak sa nebudem rozpisovat len zhrniem, že vela o mojej hre nevieš a súčasné len dristas spoza monitora, taki su najlepsi

ani ja neviem kto si a co mam akoze vediet o tvojej hre??? vymykas sa snad svojou hrou sedemu priemeru? ja sa priznam ja vobec nie takze nebudem sa hrat na nic rad si sem napisem co mam na srdci a to je vsetko nikdy neurazam prvy myslim ze nenajdes ani jeden post kde niekoho hned z voleja nazvem debilom ako to spravil tvoj suputnik komedia...mna tie bombasticke titulky o neviem akej garancii hnevaju ked viem ze sa nezakladaju na pravde...to je vsetko a namiesto toho aby som nejako sa rypal vo vypoctoch som si dovolil to odlachcit poznamkou na adresu vasej herne...a robim vam tu inak reklamu ak sisi nevsimol...aj zla reklama je reklama tak by si sa mal podakovat ;)
WNT

Odoslaťod ramzey 20 Dec 2012 09:31

Ja som ti ani nenadaval a ani som ta neurazal..
Ty si zacal komentovat moju hru, tak som predpokladal, ze ma mas nastudovaneho :D
Tvoje prispevky su dookola to iste, dali by sa uz povazovat aj za spam, ale ak mas stale potrebu presviedcat ludi o svojej pravde tak vklude pokracuj, davno som uz pochopil, ze kto nechape tak ten nikdy nepochopi.

A BTW Komedia pise svoje nazory, snad mu to nechces odopret :)
ramzey

Založený: Júl 2010
Poďakoval/li: 111 krát/96 krát

Odoslaťod WNT 20 Dec 2012 10:14

ramzey napísal:Ja som ti ani nenadaval a ani som ta neurazal..
Ty si zacal komentovat moju hru, tak som predpokladal, ze ma mas nastudovaneho :D
Tvoje prispevky su dookola to iste, dali by sa uz povazovat aj za spam, ale ak mas stale potrebu presviedcat ludi o svojej pravde tak vklude pokracuj, davno som uz pochopil, ze kto nechape tak ten nikdy nepochopi.

A BTW Komedia pise svoje nazory, snad mu to nechces odopret :)

prosim ta ramzey este mozes vystrihnut tu cast z mojich postov kde som sa zaoberal tvojou hrou??? :shock: a ano mam tu potrebu a ak nabuduce pride zase takyto clanok zase knemu napisem komentar...inak vies co poznam dost ludi co na ten turnaj pojdu takze dufam ze tych 5000 aj rozdate :gl: v turnaji.
WNT

Odoslaťod obok 20 Dec 2012 12:41

Komedia napísal:

málokedy sem píšem, ale dnes mi to nedá.

Namiesto toho, aby od ľudí z klubu zaznelo, ako túto chorú situáciu s GTD moneypoolom vyriešiť (predtým som čítal vyjadrenie, že to v BA zaviedol Pietro .... asi aj preto má doteraz úspešný poker klub), tak sa to vždy zvrhne na osobné útoky.

GTD moneypool a GTD prizepool sú dve rozdielne veci a KAŽDÝ pokrový hráč, ak vidí pri turnaji skratku GTD predpokladá garantovaný pricepool, ktorý sa vyplatí hráčom ITM.
Ak teda už presadzujete udávať garant v moneypool, tak to aspoň jasne napíšte v turnajovom kalendári a nielen len garant alebo garancia ako pozerám na CCC stránke.
Chápem, že niečo ide do ligy, musí byť primerané fee pre klub a lepšie vyzerá buy-in 70 E ako 60 E + 10 E, ale skúste sa zamyslieť nad samotnou podstatou slova garantovaný bez akýchkoľvek prívlastkov.

PS : Ak som v Bratislave tak si vyberiem turnaj väčšinou podľa buy-inu cca 20-60 (väčšinou u Vás :), prípadne idem pešo v stredu do ALLINu na pizzu a aj bez toho aby bola napísaná garancia už viem o koľko sa asi bude hrať.

Za tento príspevok od obok poďakovali - 2:
3Sammy, ramzey
obok

Založený: Sep 2010
Poďakoval/li: 4 krát/8 krát

Odoslaťod sudden 20 Dec 2012 14:52

WNT napísal:prosim ta ramzey este mozes vystrihnut tu cast z mojich postov kde som sa zaoberal tvojou hrou??? :shock:

WNT napísal:
Komedia napísal:Debil zostane debilom tak čo riešite...

ja som nikoho neurazil ale asi ten kto ta ucil tak mizerne miesat a rozdavat karty je ten pravy...inak myslim ze teraz vam to cez tych 5000 prelezie...a ty ramzey radsej skus popracovat radsej na svojej hre leboto co predvadzas je ozaj ubohe...

Za tento príspevok od sudden poďakovali - 2:
ramzey, WNT
Obrázok používateľa
sudden

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 196 krát/165 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!