Poker Stars

Diskusia k herni P****Stars

Re: Poker Stars

Odoslaťod hegides 10 Jan 2013 13:40

.uz ide, bol restart..
Obrázok používateľa
hegides

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 151 krát/108 krát

Odoslaťod WNT 11 Jan 2013 23:48

som sa vcera docital na stars...Hi guys iam playing high stakes PLO live cash game in bratislava...toto napisal nas PSpro ked si prisadol na 0,01 0,02 omahu na starsoch...co dodat...asi je to naozaj jeho cielova skupina co hra take stakes ktoru potrebuje svojou osobou ohurit....toto je uz naozaj tragikomicke.
WNT

Založený: Nov 2011
Poďakoval/li: 26 krát/41 krát

Odoslaťod 1886er 12 Jan 2013 01:03

stále nedokážem pochopiť ten hating voči nemu...
Obrázok používateľa
1886er

Založený: Okt 2010
Poďakoval/li: 197 krát/125 krát

Odoslaťod buschle 12 Jan 2013 01:13

WNT napísal:som sa vcera docital na stars...Hi guys iam playing high stakes PLO live cash game in bratislava...toto napisal nas PSpro ked si prisadol na 0,01 0,02 omahu na starsoch...co dodat...asi je to naozaj jeho cielova skupina co hra take stakes ktoru potrebuje svojou osobou ohurit....toto je uz naozaj tragikomicke.

podla mna chcel poukazat na rovnaku kvalitu danych hier
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

Odoslaťod YOSSARIAN1980 12 Jan 2013 01:41

Ja ho vnimam skor ako bojovnika a ludi ktory vela kecaju okolo takychto veci skor za kecalkov.
YOSSARIAN1980

Založený: Júl 2010
Poďakoval/li: 33 krát/8 krát

Odoslaťod WNT 12 Jan 2013 01:55

1886er napísal:stále nedokážem pochopiť ten hating voči nemu...

vies ked zacal hravat na starsoch hral normalne turnaje som ho vzdy slusne pozdravil a prehodil par slov ale odkedy zacal traposit len na steps a potom na tejto 0,01 0,02 tak to proste nejde...ja chapem recesii ale toto mi ako recesia nepride...dokonca si myslim ze nam svojou hrou robi len hambu a uz fakt nerozumiem naco firma ich formatu zamestnava takehoto hraca...prosimta o akej HS CG PLO vypisoval tam tym chudakom co si tukaju 0,01??? to sa musi pred niekym akoze robit velky hrac??ale mate pravdu skoda reagovat...
WNT

Odoslaťod jonatanko 12 Jan 2013 02:33

haha pre ps je uplne jedno ako hraje poker -:))) pravda je taka ze ma najlepsi marketingovy potencial na slovensku a vie sa predat -:))))
jonatanko

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 1 krát/6 krát

Odoslaťod TomMolivan 12 Jan 2013 12:09

jonatanko napísal:haha pre ps je uplne jedno ako hraje poker -:))) pravda je taka ze ma najlepsi marketingovy potencial na slovensku a vie sa predat -:))))

Nemyslím si, že by mal najväčší maketingový potenciál, skôr by som povedal, že on narozdiel od tých slovenských hráčov, ktorí ho aj väčší majú a nie je ich zase až tak strašne málo, sa ho snažia využiť na maximum.
Obrázok používateľa
TomMolivan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 167 krát/245 krát

Odoslaťod WNT 12 Jan 2013 13:39

jonatanko napísal:haha pre ps je uplne jedno ako hraje poker -:))) pravda je taka ze ma najlepsi marketingovy potencial na slovensku a vie sa predat -:))))

dobre v com spociva marketingovy potencial??v hesle aj zla reklama je reklama??alebo v com to ako clovek si ma preto zapnut PS aby sa mohol stretnut so svojim PS pro hracom na 0,01??celkom nerozumiem oki ma jazykovu vybavu je inteligentny ma najviacej live vyhier na svk..nikto lepsi nieje co sa tyka vysledkov...ja mu jeho titul neberiem len nerozumiem tomu preco ked niekto dosiahne taku vysoku metu a stane sa PS pro zecne traposit na steps a play money...lebo ten limit sa neda ani nazvat hrou o realne peniaze.tomuto celkom nerozumiem...
WNT

Re: Poker Stars - kurzove rozdiely

Odoslaťod janci81 12 Jan 2013 17:41

haman napísal:Neprehadzujte si peniaze z USD na EUR a naspat casto. Ja som sa s tym hral z nudy, prehadzoval som si komplet roll z USD na EUR a naspat, dokym som si nevsimol, ze vzdy ubudne trosku :)

ps-kurzove-rozdiely.PNG

Alebo skús menit na britské libry te sa voči euru posilňujú možno zarobíš dake centíky hahaha
janci81

Založený: Jan 2013
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na PokerStars

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!