Poker Stars
Re: Poker Stars
.uz ide, bol restart..
-
hegides - Príspevky: 838
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 151 krát/108 krát
som sa vcera docital na stars...Hi guys iam playing high stakes PLO live cash game in bratislava...toto napisal nas PSpro ked si prisadol na 0,01 0,02 omahu na starsoch...co dodat...asi je to naozaj jeho cielova skupina co hra take stakes ktoru potrebuje svojou osobou ohurit....toto je uz naozaj tragikomicke.
- WNT
- Založený: Nov 2011
- Poďakoval/li: 26 krát/41 krát
stále nedokážem pochopiť ten hating voči nemu...
-
1886er - Príspevky: 995
- Založený: Okt 2010
- Poďakoval/li: 197 krát/125 krát
WNT napísal:som sa vcera docital na stars...Hi guys iam playing high stakes PLO live cash game in bratislava...toto napisal nas PSpro ked si prisadol na 0,01 0,02 omahu na starsoch...co dodat...asi je to naozaj jeho cielova skupina co hra take stakes ktoru potrebuje svojou osobou ohurit....toto je uz naozaj tragikomicke.
podla mna chcel poukazat na rovnaku kvalitu danych hier
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
Ja ho vnimam skor ako bojovnika a ludi ktory vela kecaju okolo takychto veci skor za kecalkov.
- YOSSARIAN1980
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 33 krát/8 krát
1886er napísal:stále nedokážem pochopiť ten hating voči nemu...
vies ked zacal hravat na starsoch hral normalne turnaje som ho vzdy slusne pozdravil a prehodil par slov ale odkedy zacal traposit len na steps a potom na tejto 0,01 0,02 tak to proste nejde...ja chapem recesii ale toto mi ako recesia nepride...dokonca si myslim ze nam svojou hrou robi len hambu a uz fakt nerozumiem naco firma ich formatu zamestnava takehoto hraca...prosimta o akej HS CG PLO vypisoval tam tym chudakom co si tukaju 0,01??? to sa musi pred niekym akoze robit velky hrac??ale mate pravdu skoda reagovat...
- WNT
haha pre ps je uplne jedno ako hraje poker -:))) pravda je taka ze ma najlepsi marketingovy potencial na slovensku a vie sa predat -:))))
- jonatanko
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/6 krát
jonatanko napísal:haha pre ps je uplne jedno ako hraje poker -:))) pravda je taka ze ma najlepsi marketingovy potencial na slovensku a vie sa predat -:))))
Nemyslím si, že by mal najväčší maketingový potenciál, skôr by som povedal, že on narozdiel od tých slovenských hráčov, ktorí ho aj väčší majú a nie je ich zase až tak strašne málo, sa ho snažia využiť na maximum.
-
TomMolivan - Príspevky: 1503
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 167 krát/245 krát
jonatanko napísal:haha pre ps je uplne jedno ako hraje poker -:))) pravda je taka ze ma najlepsi marketingovy potencial na slovensku a vie sa predat -:))))
dobre v com spociva marketingovy potencial??v hesle aj zla reklama je reklama??alebo v com to ako clovek si ma preto zapnut PS aby sa mohol stretnut so svojim PS pro hracom na 0,01??celkom nerozumiem oki ma jazykovu vybavu je inteligentny ma najviacej live vyhier na svk..nikto lepsi nieje co sa tyka vysledkov...ja mu jeho titul neberiem len nerozumiem tomu preco ked niekto dosiahne taku vysoku metu a stane sa PS pro zecne traposit na steps a play money...lebo ten limit sa neda ani nazvat hrou o realne peniaze.tomuto celkom nerozumiem...
- WNT
Re: Poker Stars - kurzove rozdiely
haman napísal:Neprehadzujte si peniaze z USD na EUR a naspat casto. Ja som sa s tym hral z nudy, prehadzoval som si komplet roll z USD na EUR a naspat, dokym som si nevsimol, ze vzdy ubudne trosku
Alebo skús menit na britské libry te sa voči euru posilňujú možno zarobíš dake centíky hahaha
- janci81
- Založený: Jan 2013
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.