Toto je jedna z mnoha veci, o ktorej flash casto hovori. HUD. Ohanacky PFR 4 na vzorke 50ruk. Ohanacky PF ranges od zjavnej velryby, lebo ved otvara z UTG (ergo jeho range musi byt silna!) a predstav si to, na 5x! (to musi byt monster!). Ak dokaze par cisielok na heads up display takymto sposobom ovplyvnit nasu hru, asi by sme ho nemali vobec pouzivat...
You know what they say, [sample] size matters!
Nechcem 3bet, lebo nechcem 3bet/fold a nechcem tvorit pot, ktory neustojim s JJ a nechcem aby ryba foldla preflop, ked mam sancu zobrat jej 200BB stack.
Uprimne, tu som to prestal citat.
Jediny dovod preco som vobec tu je ten, ze ATM nemam nic lepsie na robote (fuck my sorry ass life
![Very Happy :D](./images/smilies/biggrin.gif)
) No, no, srsly though. Let's talk strategy.
3bet lebo nechcem 4bet? To bolo moje myslenie tak v roku 2007. Dalej je to len snuska predpokladov nie hodne rega v dnesnych hrach.
[ ] Sme reg. Sme takticky, strategicky aj mindsetovo na kilometre lepsi ako ryba preflop.
[ ] Sme reg. Sme takticky, strategicky aj mindsetovo na mile lepsi ako ryba postflop.
[ ] Sme reg. Sme takticky, strategicky aj mindsetovo na nordic fucking miles lepsi ako ryba v deep spotoch.
Ja tam mam checkmarky 3x, ako ste vy na tom?
Keby som nahodou niekomu stal na kabli alebo rusil wireless mojou privatnou 23cm rusickou (nine out of ten ladyfriends recommend Mortylen's Jammer), sme lepsi ako ryba cize bat sa akejkolvek akcie od nej je prinajmensom otazne, kedze vzdy budeme my ti, ktori budeme robit superior rozhodnutia.
Samozrejme, su nejake tie population reads, ktore vieme vyuzit, ale aby ryba 4betovala squeezera light? 80/5 na 50rukach typ ryby ked uz nemame ine reads? Bitch please. Ty sa bojis, ze budes musiet najst disciplinu to foldnut ked 3betnes a dostanes 4bet (co bude takmer vzdy KK+) ale podla mna sa vobec ani len nezamyslas nad scenarom typu board 772s a rybka bum pot reg fold, turn. 4o rybka pot, uz zaciname tusit ale kedze nevieme o jeho range takmer nic, moze to byt Q7o ale aj 88, alebo J5s (jackson's five alllllriggghhhttttt!) u get the idea... Tam najdes disciplinu na pripadny fold? Who cares, ze ma PFR 4 na 50 rukach a tym padom original nemoze tam mat UTG Q7o. Je to ryba, a ta si original moze robit co chce kedy sa jej len zachce.
Ja som za squeeze PF.
1. reg na NL20 by nemal slowplayovat PF tieto pozicie a tieto stacky voci rybe a proti rybe to je takmer vzdy for value
2. sme IP
3. potential multiway pot (dufam, ze to bol zart, setminovat s JJ v 6maxe)
4. ak nie je nejaka crazy dynamika ze blinds budu squeezovat light, resp. wideish for value, ryba overcallovat a my potom re-shipovat a indukovat light calls, tak je imo squeeze nutny hlavne z dovodov definovania ranges, budovania potu s premiums, izolovania velryby, ochranovaniu equity, pripadny balancing atd, je toho urcite viac
5. we like to win money and this is how we do it
Dalsia vec, ktoru sa snazim dodrziavat v mojej hre a nemam to od nejakeho kuzelnika alebo knizky (a.k.a. odkukane) je ta, ze ryba nema co mat iniciativu (okrem vzacnych pripadov). Kedze som to derivoval zo sposobu akym ja uvazujem o hre, som opatrny a na verejnosti o tom zatial velmi nehovorim
![Very Happy :D](./images/smilies/biggrin.gif)
Postflop nie je co dodat, rad by som videl vacsie sizingy, ale inak flash pokryl myslim vsetko.
![Obrázok](http://img841.imageshack.us/img841/1298/tumblrmew0398qy41riic8f.gif)