Vidim, ze konkurencia vyborne popravovala s mnohymi z vas, nabili vam kaleraby do hlavy a mnohi to radsej zozrali, ako by si dali tu namahu a prisli si zahrat a posudit! V benluxe sa hra uplne koser , a hlavne tam stabilne hraju hraci ineho formatu ako napr. Ty wnt ( prepac, ze som osobny, ale naozaj do toho nevidis. A pises tu debilimy) a ak ti by nieco nekale neprisli.... To ich proste urazas!
Niekedy mam pocit, ze niektorym ludom na SK staci povedat ze sme ludozruti a oni to prijmu za svoje!
Igor, pises tu kraviny a potom ze ja nic ja muzikant! Mas malo svojich problemov??! Radsej si ich ries, to sa ti viac zide! So spojenim tucny, sme si to vysvetlili, mna to neirituje ako teba, nakoniec mam nieco malicko
naviac, ale tymto sa to konci
.
A posledne: poker portal mi tu v diskusii maze moje prispevkyy-vyjadrenia na utoky na moju osobu ( tie samozrejme nezmazal!)
Takze toto je posledne co som kedy na PP napisal, pretoze je to velmi nesetiozny portal!!
Zaroven ziadam PP, aby neuverejnovali akekolvek clanky v spojeni s mojim menom a tak sa neprizivovali na mojom mene a zvysovali si tymto navstevnost svojej stranky!