U***et: privátna PokerPortal Jackpot liga

Diskusia k herni U***et poker

Re: U***et: privátna PokerPortal Jackpot liga

Odoslaťod Stanley VII 24 Jan 2013 00:12

Priebežné poradie už je tu: http://www.pokerportal.info/poker-liga/ja ... e-poradie/
Dá sa tam prekliknúť aj priamo z homepage, je to napravo pod zoznamom najbližších PP turnajov.

Za tento príspevok od Stanley VII poďakovali :
szludek
Obrázok používateľa
Stanley VII

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 97 krát/218 krát

Odoslaťod robino1990 25 Jan 2013 11:41

Ahoj, Stanley, mozem ta poprosit o opravu chybicky v celkovom bodovani? Mam celkovo zapocitanych 10 bodov. Pozeram ze za druhe kolo mam 3 body a za tretie 10, tak by to malo byt dokopy 13. Vdaka
robino1990

Založený: Sep 2010
Poďakoval/li: 4 krát/0 krát

Odoslaťod Stanley VII 25 Jan 2013 14:56

Opravené :) Z nejakého dôvodu ťa dalo do priebežnej tabuľky dvakrát miesto toho, aby body spočítalo dokopy, ale už je to ok.

Za tento príspevok od Stanley VII poďakovali :
robino1990
Obrázok používateľa
Stanley VII

Odoslaťod Stanley VII 25 Jan 2013 22:45

Dnes večer som mal čas, tak som si povedal, že skúsim tie Jackpot turnaje, keďže 20k eur by sa zišlo :D Samozrejme skôr som dúfal maximálne tak v jeden finálový stôl. Zase to bola limping párty, samá fish, ale zrejme som nebol oveľa lepší, keďže som skončil
67/294 v 3-2-1 a 78/574 v 1-2-3, čo nieje žiadna sláva.

Jediné šťastie, že som mal chvíľu, keď som sa nudil a pozeral som, čo by som si k tomu ešte pustil a oko padlo na nejaký €0.5 rebuy, kde som s náležitou dávkou šťastia skončil druhý :D

unibet-stanleyvii-tournament.png
unibet-stanleyvii-tournament.png (140.96 ) Zobrazená 2260 krát
Obrázok používateľa
Stanley VII

Odoslaťod szludek 26 Jan 2013 00:22

docela slušný, blahopřeju :good:
szludek

Založený: Máj 2012
Poďakoval/li: 8 krát/4 krát

Odoslaťod Stanley VII 28 Jan 2013 19:24

Podľa informácií z U***et by už mali mať víťazi doterajších turnajov svoje tokeny do Jackpot turnajov na účtoch, takže si môžete zahrať už dnes :)

Turnaje začínajú už o pár minút - o 19:30, ale vďaka late registration sa dá zaregistrovať až do 20:30. Zrejme sa dnes pridám aj ja :gl:
Obrázok používateľa
Stanley VII

Odoslaťod Stanley VII 28 Jan 2013 22:50

Dnes mi to opäť nevyšlo, skončil som 191/596 a 84/292. Škoda toho druhého, tam som s AA nabehol do AKo All-in preflop a prišiel mu flush k tomu esu. Keďže mal asi tak o 2 chipy viac než ja, tak som miesto katapultovania na 12/83 s dobrou pozíciou na boj o popredné priečky vyletel na 84 fleku. Shit happens :)

Stretli sme sa aj s 90robo26 pri jednom stole, aj sme sa trochu posekali, keď som flopol set a robo TPTK. Potom som to chvíľu nesledoval a prehodilo ma k druhému stolu, ako si nakoniec dopadol?
Obrázok používateľa
Stanley VII

Odoslaťod robino1990 28 Jan 2013 23:57

Ahoj, tak kratko po tom co som na teba narazil, som prisiel aj o zvysne chipy. Na druhom turnaji som mal v tom case asi 17000 chipov, akosi mi zacala klesat moralka :fish: a klesol som asi na 8000. Po chvili som sa spamatal a zacal bojovat a vysvihol som sa hore. Dost som stratil ked som sa pustil do hry s A9 a flom prinieslo A9x. Nepotesil ma protihrac ktory ukazal ruku 99. Znova som zabral a postastilo sa mi s AQ proti AK (som rad ze aj ostatni maju smolu pri hre s touto kombinaciou, lebo ja si nepamatam kedy som naposledy s tymito kartami vyhral). Osudnym sa mi vsak stalo AQ ked som z BB len call raise protihraca asi 2BB a flop priniesol Q 9 5. Zahral som check-raise, na turne raise a dostal som reraise do allinu, ktory som call. Super ukazal AA. Takze som skoncil na 41/596. Ale nie kazdy den je nedela, tak teraz mozem ist este vyrabovat chladnicku :johnmirow: a do postele
PS: tie smajliky sa mi bohovsky rataju
robino1990

Založený: Sep 2010
Poďakoval/li: 4 krát/0 krát

Odoslaťod SeedarCZ 29 Jan 2013 15:55

Stanley VII napísal:Podľa informácií z U***et by už mali mať víťazi doterajších turnajov svoje tokeny do Jackpot turnajov na účtoch, takže si môžete zahrať už dnes :)

Turnaje začínajú už o pár minút - o 19:30, ale vďaka late registration sa dá zaregistrovať až do 20:30. Zrejme sa dnes pridám aj ja :gl:

tak u mě se teda token neukázal :( a to už to bude druhý týden
SeedarCZ

Založený: Jan 2013
Poďakoval/li: 1 krát/0 krát

Odoslaťod SeedarCZ 29 Jan 2013 16:18

tak beru zpět ... zrovna pred chvili si ten tiket objevil coz je zvlatni protoze podle data by mel byt na uctu uz dva dny. no hlavne ze dorazil. dneska si pujdu pro jackpot :lol2: nebo taky ne :fish:
SeedarCZ

Založený: Jan 2013
Poďakoval/li: 1 krát/0 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Unibet poker

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!