U***et: privátna PokerPortal Jackpot liga
Re: U***et: privátna PokerPortal Jackpot liga
Priebežné poradie už je tu: http://www.pokerportal.info/poker-liga/ja ... e-poradie/
Dá sa tam prekliknúť aj priamo z homepage, je to napravo pod zoznamom najbližších PP turnajov.
Dá sa tam prekliknúť aj priamo z homepage, je to napravo pod zoznamom najbližších PP turnajov.
- Za tento príspevok od Stanley VII poďakovali :
- szludek
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
Ahoj, Stanley, mozem ta poprosit o opravu chybicky v celkovom bodovani? Mam celkovo zapocitanych 10 bodov. Pozeram ze za druhe kolo mam 3 body a za tretie 10, tak by to malo byt dokopy 13. Vdaka
- robino1990
- Založený: Sep 2010
- Poďakoval/li: 4 krát/0 krát
Opravené Z nejakého dôvodu ťa dalo do priebežnej tabuľky dvakrát miesto toho, aby body spočítalo dokopy, ale už je to ok.
- Za tento príspevok od Stanley VII poďakovali :
- robino1990
-
Dnes večer som mal čas, tak som si povedal, že skúsim tie Jackpot turnaje, keďže 20k eur by sa zišlo Samozrejme skôr som dúfal maximálne tak v jeden finálový stôl. Zase to bola limping párty, samá fish, ale zrejme som nebol oveľa lepší, keďže som skončil
67/294 v 3-2-1 a 78/574 v 1-2-3, čo nieje žiadna sláva.
Jediné šťastie, že som mal chvíľu, keď som sa nudil a pozeral som, čo by som si k tomu ešte pustil a oko padlo na nejaký €0.5 rebuy, kde som s náležitou dávkou šťastia skončil druhý
67/294 v 3-2-1 a 78/574 v 1-2-3, čo nieje žiadna sláva.
Jediné šťastie, že som mal chvíľu, keď som sa nudil a pozeral som, čo by som si k tomu ešte pustil a oko padlo na nejaký €0.5 rebuy, kde som s náležitou dávkou šťastia skončil druhý
-
docela slušný, blahopřeju
- szludek
- Založený: Máj 2012
- Poďakoval/li: 8 krát/4 krát
Podľa informácií z U***et by už mali mať víťazi doterajších turnajov svoje tokeny do Jackpot turnajov na účtoch, takže si môžete zahrať už dnes
Turnaje začínajú už o pár minút - o 19:30, ale vďaka late registration sa dá zaregistrovať až do 20:30. Zrejme sa dnes pridám aj ja
Turnaje začínajú už o pár minút - o 19:30, ale vďaka late registration sa dá zaregistrovať až do 20:30. Zrejme sa dnes pridám aj ja
-
Dnes mi to opäť nevyšlo, skončil som 191/596 a 84/292. Škoda toho druhého, tam som s AA nabehol do AKo All-in preflop a prišiel mu flush k tomu esu. Keďže mal asi tak o 2 chipy viac než ja, tak som miesto katapultovania na 12/83 s dobrou pozíciou na boj o popredné priečky vyletel na 84 fleku. Shit happens
Stretli sme sa aj s 90robo26 pri jednom stole, aj sme sa trochu posekali, keď som flopol set a robo TPTK. Potom som to chvíľu nesledoval a prehodilo ma k druhému stolu, ako si nakoniec dopadol?
Stretli sme sa aj s 90robo26 pri jednom stole, aj sme sa trochu posekali, keď som flopol set a robo TPTK. Potom som to chvíľu nesledoval a prehodilo ma k druhému stolu, ako si nakoniec dopadol?
-
Ahoj, tak kratko po tom co som na teba narazil, som prisiel aj o zvysne chipy. Na druhom turnaji som mal v tom case asi 17000 chipov, akosi mi zacala klesat moralka a klesol som asi na 8000. Po chvili som sa spamatal a zacal bojovat a vysvihol som sa hore. Dost som stratil ked som sa pustil do hry s A9 a flom prinieslo A9x. Nepotesil ma protihrac ktory ukazal ruku 99. Znova som zabral a postastilo sa mi s AQ proti AK (som rad ze aj ostatni maju smolu pri hre s touto kombinaciou, lebo ja si nepamatam kedy som naposledy s tymito kartami vyhral). Osudnym sa mi vsak stalo AQ ked som z BB len call raise protihraca asi 2BB a flop priniesol Q 9 5. Zahral som check-raise, na turne raise a dostal som reraise do allinu, ktory som call. Super ukazal AA. Takze som skoncil na 41/596. Ale nie kazdy den je nedela, tak teraz mozem ist este vyrabovat chladnicku a do postele
PS: tie smajliky sa mi bohovsky rataju
PS: tie smajliky sa mi bohovsky rataju
- robino1990
- Založený: Sep 2010
- Poďakoval/li: 4 krát/0 krát
Stanley VII napísal:Podľa informácií z U***et by už mali mať víťazi doterajších turnajov svoje tokeny do Jackpot turnajov na účtoch, takže si môžete zahrať už dnes
tak u mě se teda token neukázal a to už to bude druhý týden
- SeedarCZ
- Založený: Jan 2013
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
tak beru zpět ... zrovna pred chvili si ten tiket objevil coz je zvlatni protoze podle data by mel byt na uctu uz dva dny. no hlavne ze dorazil. dneska si pujdu pro jackpot nebo taky ne
- SeedarCZ
- Založený: Jan 2013
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.