Poker Stars
Re: Poker Stars
Na PS je teraz akcia, pri vklade aspon 100$ dostanete ticket v hodnote 27$ do TCOOP eventu. Neviete ci sa ten ticket da pouzit aj do SNG Stepu 2 (ten je tiez presne za 27$) ? Ci sa mi oplati kvoli tomu vkladat...
Dik
Dik
-
A_Rimmer - Príspevky: 875
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 88 krát/131 krát
na stepy sa nedá použiť, teraz som to skúšal.
ja ten ticket asi využijem na satelit 100 seats gtd do 700$ main eventu, možno aj motyka vystrelí ktovie
ja ten ticket asi využijem na satelit 100 seats gtd do 700$ main eventu, možno aj motyka vystrelí ktovie
-
1886er - Príspevky: 995
- Založený: Okt 2010
- Poďakoval/li: 197 krát/125 krát
Presne toto napadlo i mna,je to zadara a moznost vyhrat 700 dolarov.
- stanley100
- Založený: Jan 2008
- Poďakoval/li: 17 krát/14 krát
tak ma zaujalo, uvadza sa, ze hodnota FPP = 1.6c
to plati len pri nakupe turnajovych vstupeniek, vsak?
cize pre cisto cashovkara robi gold nejakych 20pct a platina 25pct cash only rewards, ci da sa dostat nejak aj vyssie?
cize pre cisto cashovkara robi gold nejakych 20pct a platina 25pct cash only rewards, ci da sa dostat nejak aj vyssie?
-
nabokow - Príspevky: 923
- Založený: Nov 2010
- Poďakoval/li: 213 krát/105 krát
nabokow napísal:tak ma zaujalo, uvadza sa, ze hodnota FPP = 1.6c
to číslo platí aj pre cash odmeny, ale musíš byť sn. a rozmieňať presne 100k fpp
ešte dostaneš nejaké prachy aj cez vip stellar rewards, teda za zbieranie vppčiek
-
1886er - Príspevky: 995
- Založený: Okt 2010
- Poďakoval/li: 197 krát/125 krát
jo, myslel som tymi 20/25 percentami uz aj so stellar rewards
na tom fpp pro uvadzaju imo vyssie cisla ako su realne, kedze tam rataju s kupou 4k bonusu (tiez to nie je updated, taky bonus uz nie je), ktory ocivnde bol pre supernovy, pri vsetkych statusoch, trebars gold member, ktory nedava vyssi status ako gold, si ho asi tazko kupi
http://www.rakeback.com/P****Stars/rakeback-calculator/
na tom fpp pro uvadzaju imo vyssie cisla ako su realne, kedze tam rataju s kupou 4k bonusu (tiez to nie je updated, taky bonus uz nie je), ktory ocivnde bol pre supernovy, pri vsetkych statusoch, trebars gold member, ktory nedava vyssi status ako gold, si ho asi tazko kupi
http://www.rakeback.com/P****Stars/rakeback-calculator/
-
nabokow - Príspevky: 923
- Založený: Nov 2010
- Poďakoval/li: 213 krát/105 krát
http://www.stinkingcool.com/poker-sucks ... g-you.html
chcem sa opýtať na skúsenosti hráčov ohľadom hier s monster handami na jokerstars, mám skúsenosť, že vyhrám max.10% hier s monsters v showdowne, hore je link, ktorý mi to potvrdzuje, čo si o tom myslíte?
KK ako keby som ani nemohl vyhrať na jokerstarse
dik
chcem sa opýtať na skúsenosti hráčov ohľadom hier s monster handami na jokerstars, mám skúsenosť, že vyhrám max.10% hier s monsters v showdowne, hore je link, ktorý mi to potvrdzuje, čo si o tom myslíte?
dik
- vojtto
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
vojtto napísal:http://www.stinkingcool.com/poker-sucks/P****Stars-is-robbing-you.html
dik
Na P****Stars sa odohralo už niekoľko stoviek miliard hands a zatiaľ nikto, doslova nikto, nedokázal prísť ani len s náznakom relevantného dôkazu, že by niečo nebolo v poriadku - existujú totiž third party programy, ktoré si zbierajú dáta z každej odohranej hry a ukazujú ti prakticky všetky možné štatistiky.
Pokiaľ tí ľudia, ktorí robia takéto stránky a píšu takéto vyhlásenia neposkytnú svoje dáta, tak majú presne rovnakú váhu, ako keď ja založím stránku, kde budem tvrdiť, že si niekoho zavraždil.
No a samozrejme netreba zabúdať, že pre herňu je irelevantné, či daný pot vyhráš ty alebo Xian Dong z číny - peňazí z toho dostanú toľko isto.
-
TomMolivan - Príspevky: 1503
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 167 krát/245 krát
vojtto napísal:http://www.stinkingcool.com/poker-sucks/P****Stars-is-robbing-you.html
dik
podla mna tam mozes kludne hrat, rovnako odrbavaju v kazdej poker herni
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.