[CG] NL50 JJ IP 3bet pot
Počet príspevkov: 18 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
[CG] NL50 JJ IP 3bet pot
villain je v podstate neznamy, mal som nanho 8 ruk: znaky je z ciny! a zatych 8 ruk mal 3b 50%(sample nic)
No Limit Hold'em - 6 players - View hand 2093120
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
UTG: $49.25
Hero (MP): $50.00
CO: $139.59
BTN: $53.23
SB: $81.76
BB: $55.45
Pre Flop: ($0.75) Hero is MP with J J
1 fold, Hero raises to $1.75, 3 folds, BB raises to $5.50, Hero calls $3.75
4betovat s JJ mi nepride idealne, kedze foldne vsetko horsie a ked 5bet shovne stastny call ani fold to nebude. Som IP tak callujem, jeho range davam zvacsiny ako broadways/pp max nejaky Ax bluff???
Flop: ($11.25) Q J T (2 players)
BB bets $5.62, Hero calls $5.62
Boom preco tie shoty robit easy.
Raise mi nejak nesedi, kedze mi ho callne minorita ruk z jeho range ktoru porazam(AA/KK a aj to je mozno optimisticke ak je to dobry hrac). Ako tu dostat value z 2pairov/overpairov? Mozno je to tu raise/stackoff proti TT+ AK/KQ(optimista) mam 43% equity, ked range rozsirim o QT/QJ uz je to 53% premna. Ja som sa nejak citil strateny/pozadu a stale mam nejaky redraw vs AK + som IP aka CALL.
Turn: ($22.49) 3 (2 players)
BB bets $16.86, Hero calls ???
Stackujem sa? foldujem? call mi pride to iste ako shove(ostane mi nejakych 22$+-)
No Limit Hold'em - 6 players - View hand 2093120
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
UTG: $49.25
Hero (MP): $50.00
CO: $139.59
BTN: $53.23
SB: $81.76
BB: $55.45
Pre Flop: ($0.75) Hero is MP with J J
1 fold, Hero raises to $1.75, 3 folds, BB raises to $5.50, Hero calls $3.75
4betovat s JJ mi nepride idealne, kedze foldne vsetko horsie a ked 5bet shovne stastny call ani fold to nebude. Som IP tak callujem, jeho range davam zvacsiny ako broadways/pp max nejaky Ax bluff???
Flop: ($11.25) Q J T (2 players)
BB bets $5.62, Hero calls $5.62
Boom preco tie shoty robit easy.
Raise mi nejak nesedi, kedze mi ho callne minorita ruk z jeho range ktoru porazam(AA/KK a aj to je mozno optimisticke ak je to dobry hrac). Ako tu dostat value z 2pairov/overpairov? Mozno je to tu raise/stackoff proti TT+ AK/KQ(optimista) mam 43% equity, ked range rozsirim o QT/QJ uz je to 53% premna. Ja som sa nejak citil strateny/pozadu a stale mam nejaky redraw vs AK + som IP aka CALL.
Turn: ($22.49) 3 (2 players)
BB bets $16.86, Hero calls ???
Stackujem sa? foldujem? call mi pride to iste ako shove(ostane mi nejakych 22$+-)
-
mino_o - Príspevky: 360
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 11 krát/28 krát
Re: [CG] NL50 JJ IP 3bet pot
Uz som to povedal velakrat a zopakujem to: preco maju hraci tendenciu hrat silne ruky ako slabe a slabe ako silne??? Trafil si flop a uz automaticky uvazujes nad monster rukami co ta porazaju. Hras proti neznamemu hracovi bez historie.
Preflop by som asi 4-betoval.
Na flope urcite b/r.
Na turne total tehla, ak si bol silny na flope, na turne si este viac, ak len callujes flop, preco mas potom tazke decision na turne, ktory je pre teba skvely?
Preflop by som asi 4-betoval.
Na flope urcite b/r.
Na turne total tehla, ak si bol silny na flope, na turne si este viac, ak len callujes flop, preco mas potom tazke decision na turne, ktory je pre teba skvely?
- Magnus
- Založený: Okt 2011
- Poďakoval/li: 4 krát/75 krát
Ja sa bavim o range ktoru porazam. A teda ja som jej vela nenasiel proti ktorej sa happy stackujem, pripadne mi shove zaplati s horsim. On je OOP dava 2hy mega barrel ktory znaci, ze uz nefolduje. Ake ruky tu porazam, ktore uz nefoldne? Preco 4bet preflop? mas v plane sa stackovat s JJ za 100bb vs unkw?
-
As played .. turn ship it
Spoiler:
- Xaress
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 41 krát/19 krát
1) ja otvaram utg a MP 3x, potom by bol aj ten call IP lacnejsi. neviem s akymi cislami hras, ja nejak 24/20, cize dostavam castejsie 3bety.
2) Keby si mal ready a super je tight, da sa to aj foldnut. Takto bez readov je call OK, 4bet je overplay.
3) as played na flope sa nestackujem, ale callujem ako ty. moze to byt povinny cbet v 3bet spote a mozeme trafit nejaky nas out a este ziskat nejaku value later.
4) turn foldujem, uverim mu AK a nemam odds na preparovanie. pred cca tyzdnom som hral podobnu hru, mal som TT, calloval som aj turn na preparovanie a blank river som mu uz zaplatil voci potu a samozrejme mal AK.
5) ty mozes sam mat AK na ruke, s ktorym si sa nechcel preflop stackovat, cize on sa musi AK obavat, ak ho nema. Takze moc si nemyslim, ze on tam nieco ine zahra takto silno. Turn bet je ale taky silny, ze je podla mna monster.
6) necital som ine reakcie este.
7) vsetky tieto body su len moj nazor, ok ?
2) Keby si mal ready a super je tight, da sa to aj foldnut. Takto bez readov je call OK, 4bet je overplay.
3) as played na flope sa nestackujem, ale callujem ako ty. moze to byt povinny cbet v 3bet spote a mozeme trafit nejaky nas out a este ziskat nejaku value later.
4) turn foldujem, uverim mu AK a nemam odds na preparovanie. pred cca tyzdnom som hral podobnu hru, mal som TT, calloval som aj turn na preparovanie a blank river som mu uz zaplatil voci potu a samozrejme mal AK.
5) ty mozes sam mat AK na ruke, s ktorym si sa nechcel preflop stackovat, cize on sa musi AK obavat, ak ho nema. Takze moc si nemyslim, ze on tam nieco ine zahra takto silno. Turn bet je ale taky silny, ze je podla mna monster.
6) necital som ine reakcie este.
7) vsetky tieto body su len moj nazor, ok ?
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
Pre – ok
Flop – vs. unknown r/c
Turn – shove already! (snáď tu nejdeme foldovať top svojej range vs. unknown)
Flop – vs. unknown r/c
-
3flash3 - Príspevky: 1502
- Založený: Feb 2008
- Poďakoval/li: 53 krát/410 krát
3flash3 napísal:Pre – ok
Flop – vs. unknown r/c
+1
niekedy proti konkretnym hracom je viac equity ked ich nechas sa odbarrelovat (lebo na raise takmer vzdy folduju svoje bluffy) ale proti unknownovi na LUCKY ACE v tychto poziciach, raise/stackoff.
-
___Mortylen___ - Príspevky: 1347
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 179 krát/139 krát
yep
unknown = fish until proven otherwise
unknown = fish until proven otherwise
-
3flash3 - Príspevky: 1502
- Založený: Feb 2008
- Poďakoval/li: 53 krát/410 krát
haman napísal:4) turn foldujem, uverim mu AK a nemam odds na preparovanie. pred cca tyzdnom som hral podobnu hru, mal som TT, calloval som aj turn na preparovanie a blank river som mu uz zaplatil voci potu a samozrejme mal AK.
Toto asi nemyslis vazne haman to je samozrejme AI realne ta poraza len QQ a AK a vs unknow hrac ktory sa trocha javi ako agro fish je to dokonca happy AI ... nie je to nijak deep ste 100BB takze tuto nieje co riesit
Naposledy upravil Rocky dňa 07 Feb 2013 23:19, celkovo upravené 1 krát.
-
Rocky - Príspevky: 188
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 23 krát/17 krát
Ok no zahral som to tak ako pisala vacsina, len mi to prislo ze som si tam nebol isty. Primarne teda ten turn, kedze on dava ten druhy barrel hodne strong a je oop. Tam uz mu vela bluffov nedavam do range a vs jeho value range na tomto boarde mi moja handa pride dost mehmeh. Hlavne ked sa nato sam pozeram, ze keby tam ja mam KK+ tak som v jeho situacii vcelku sadpanda a urcite nedavam takuto bombu.
Otvaram 3x aj 3.5x/4x zalezi od stola/hracov + aj od handy aku mam.
Otvaram 3x aj 3.5x/4x zalezi od stola/hracov + aj od handy aku mam.
-
Počet príspevkov: 18 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 15 hostí.