[CG] NL50 JJ IP 3bet pot

Priestor na diskusiu o odohraných rukách aj mimo blogu

[CG] NL50 JJ IP 3bet pot

Odoslaťod mino_o 07 Feb 2013 18:28

villain je v podstate neznamy, mal som nanho 8 ruk: znaky je z ciny! a zatych 8 ruk mal 3b 50%(sample nic)

No Limit Hold'em - 6 players - View hand 2093120
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter

UTG: $49.25
Hero (MP): $50.00
CO: $139.59
BTN: $53.23
SB: $81.76
BB: $55.45

Pre Flop: ($0.75) Hero is MP with J :diamond: J :spade:
1 fold, Hero raises to $1.75, 3 folds, BB raises to $5.50, Hero calls $3.75
4betovat s JJ mi nepride idealne, kedze foldne vsetko horsie a ked 5bet shovne stastny call ani fold to nebude. Som IP tak callujem, jeho range davam zvacsiny ako broadways/pp max nejaky Ax bluff???

Flop: ($11.25) Q :spade: J :heart: T :diamond: (2 players)
BB bets $5.62, Hero calls $5.62
Boom preco tie shoty robit easy.
Obrázok
Raise mi nejak nesedi, kedze mi ho callne minorita ruk z jeho range ktoru porazam(AA/KK a aj to je mozno optimisticke ak je to dobry hrac). Ako tu dostat value z 2pairov/overpairov? Mozno je to tu raise/stackoff proti TT+ AK/KQ(optimista) mam 43% equity, ked range rozsirim o QT/QJ uz je to 53% premna. Ja som sa nejak citil strateny/pozadu a stale mam nejaky redraw vs AK + som IP aka CALL.
Turn: ($22.49) 3 :diamond: (2 players)
BB bets $16.86, Hero calls ???
Stackujem sa? foldujem? call mi pride to iste ako shove(ostane mi nejakych 22$+-)
Obrázok
Obrázok používateľa
mino_o

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 11 krát/28 krát

Re: [CG] NL50 JJ IP 3bet pot

Odoslaťod Magnus 07 Feb 2013 19:41

Uz som to povedal velakrat a zopakujem to: preco maju hraci tendenciu hrat silne ruky ako slabe a slabe ako silne??? Trafil si flop a uz automaticky uvazujes nad monster rukami co ta porazaju. Hras proti neznamemu hracovi bez historie.
Preflop by som asi 4-betoval.
Na flope urcite b/r.
Na turne total tehla, ak si bol silny na flope, na turne si este viac, ak len callujes flop, preco mas potom tazke decision na turne, ktory je pre teba skvely?
Magnus

Založený: Okt 2011
Poďakoval/li: 4 krát/75 krát

Odoslaťod mino_o 07 Feb 2013 20:10

Ja sa bavim o range ktoru porazam. A teda ja som jej vela nenasiel proti ktorej sa happy stackujem, pripadne mi shove zaplati s horsim. On je OOP dava 2hy mega barrel ktory znaci, ze uz nefolduje. Ake ruky tu porazam, ktore uz nefoldne? Preco 4bet preflop? mas v plane sa stackovat s JJ za 100bb vs unkw?
Obrázok používateľa
mino_o

Odoslaťod Xaress 07 Feb 2013 20:12

As played .. turn ship it

Spoiler:
Preflop hra ok, nakoľko proti random hráčovi 4B nepripadá ako good riešenie lebo ruku otáčame na bluff, lebo keď nám shovne tak ideme pri najlepšom do flipu (na NL50 sa veľmi s 5B shove nežartuje :D ) + s hráčom nemáme žiadnu dynamiku, históriu. Na flope podľa mňa aj raise aj call sú v pohode lines ale skôr by som preferoval dorovnanie (chcem hrať o celý stack už keď som trafil) jeho cbetu stým že ak pride na turne pre nas bad card - 9,K,A - a bude pokračovať v betovaní tak smutný fold, keďže už porážame len two pairs atp. Ak pride blank turn a vsadí tak raise all-in - set v 3B pote, nezložil by som to proti random hráčovi + mame ako vravis redraw na FH proti AK a možno toto je zlá úvaha a preto som celý život obmedzený fishinger :D ale set v 3B nefoldnem lebo načo by som to dorovnaval, keď už trafim a foldnem lol
Xaress

Založený: Dec 2007
Poďakoval/li: 41 krát/19 krát

Odoslaťod haman 07 Feb 2013 21:12

1) ja otvaram utg a MP 3x, potom by bol aj ten call IP lacnejsi. neviem s akymi cislami hras, ja nejak 24/20, cize dostavam castejsie 3bety.
2) Keby si mal ready a super je tight, da sa to aj foldnut. Takto bez readov je call OK, 4bet je overplay.
3) as played na flope sa nestackujem, ale callujem ako ty. moze to byt povinny cbet v 3bet spote a mozeme trafit nejaky nas out a este ziskat nejaku value later.
4) turn foldujem, uverim mu AK a nemam odds na preparovanie. pred cca tyzdnom som hral podobnu hru, mal som TT, calloval som aj turn na preparovanie a blank river som mu uz zaplatil voci potu a samozrejme mal AK.
5) ty mozes sam mat AK na ruke, s ktorym si sa nechcel preflop stackovat, cize on sa musi AK obavat, ak ho nema. Takze moc si nemyslim, ze on tam nieco ine zahra takto silno. Turn bet je ale taky silny, ze je podla mna monster.
6) necital som ine reakcie este.
7) vsetky tieto body su len moj nazor, ok ? ;)
:gl:
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Odoslaťod 3flash3 07 Feb 2013 21:35

Pre – ok
Flop – vs. unknown r/c
Turn – shove already! :) (snáď tu nejdeme foldovať top svojej range vs. unknown)
Obrázok používateľa
3flash3

Založený: Feb 2008
Poďakoval/li: 53 krát/410 krát

Odoslaťod ___Mortylen___ 07 Feb 2013 21:41

3flash3 napísal:Pre – ok
Flop – vs. unknown r/c
Turn – shove already! :) (snáď tu nejdeme foldovať top svojej range vs. unknown)

+1

niekedy proti konkretnym hracom je viac equity ked ich nechas sa odbarrelovat (lebo na raise takmer vzdy folduju svoje bluffy) ale proti unknownovi na LUCKY ACE v tychto poziciach, raise/stackoff.
Obrázok používateľa
___Mortylen___

Založený: Sep 2009
Poďakoval/li: 179 krát/139 krát

Odoslaťod 3flash3 07 Feb 2013 21:49

yep ;)
unknown = fish until proven otherwise
Obrázok používateľa
3flash3

Založený: Feb 2008
Poďakoval/li: 53 krát/410 krát

Odoslaťod Rocky 07 Feb 2013 22:30

haman napísal:4) turn foldujem, uverim mu AK a nemam odds na preparovanie. pred cca tyzdnom som hral podobnu hru, mal som TT, calloval som aj turn na preparovanie a blank river som mu uz zaplatil voci potu a samozrejme mal AK.

:gl:

Toto asi nemyslis vazne haman to je samozrejme AI realne ta poraza len QQ a AK a vs unknow hrac ktory sa trocha javi ako agro fish je to dokonca happy AI ... nie je to nijak deep ste 100BB takze tuto nieje co riesit :)
Naposledy upravil Rocky dňa 07 Feb 2013 23:19, celkovo upravené 1 krát.
Obrázok používateľa
Rocky

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 23 krát/17 krát

Odoslaťod mino_o 07 Feb 2013 22:54

Ok no zahral som to tak ako pisala vacsina, len mi to prislo ze som si tam nebol isty. Primarne teda ten turn, kedze on dava ten druhy barrel hodne strong a je oop. Tam uz mu vela bluffov nedavam do range a vs jeho value range na tomto boarde mi moja handa pride dost mehmeh. Hlavne ked sa nato sam pozeram, ze keby tam ja mam KK+ tak som v jeho situacii vcelku sadpanda a urcite nedavam takuto bombu.
Otvaram 3x aj 3.5x/4x zalezi od stola/hracov + aj od handy aku mam.
Obrázok používateľa
mino_o

Ďalšia

Naspäť na Pokrové partie

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 17 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!