mino_o napísal: Hlavne ked sa nato sam pozeram
A tu robis zasadnu chybu. Uvazujes o inych hracoch ako o sebe! Viem o tom svoje, robil som to aj ja. Davas im vlastnosti, ktore mas Ty, davas im ranges, lajny, o ktorych si Ty myslis, ze su spravne (a kludne aj mozu byt a casto aj su!) ale faktom ostava, ze je to jednoducho niekto uplne iny s casto uplne inym myslienkovym pochodom (hint, viac fishy a random).
A moja hra sa zacala dramaticky zlepsovat prave vtedy, ked som tym hracom prestal davat taky velky kredit (co som si praveze myslel, ze je velka chyba, niekoho podcenovat) ale je to presne tak ako hovori flash.
unknown = fish until proven otherwise
Mozes sa na to pozerat aj tak, ze ked je to reg, kde bol cely ten cas a preco si ho este nevidel (a to je dovod, preco odporucam sledovat v lobby aj nizsie a vyssie stakes ako hravas aby si mal predstavu, kto postupuje v stakes, alebo o dost problematickejsie je, ked Ti dropne nejaky NL600 balla az na NL100 rebuild kde Ty hravas a tak Ta vybattli za tych par sto ruk kym ziskas ake take ready nanho ze mas chut skoncit s pokrom )