Live Report: Košice Weekend Final Day v Monte Carle Február

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Re: Live Report: Košice Weekend Final Day v Monte Carle Február

Odoslaťod ErikRami 25 Feb 2013 13:33

O´Shark 10 napísal:
DevilMayCry napísal:
O´Shark 10 napísal: Objektivne vzate, chcem take zle calls a take ryby.

Objektivne vzate to vyzera tak ze nechces kedze si s nim nechces zahrat :)

Zas jeden mudry - HU a turnajova hra je asi rozdiel, nie? A co sa tyka Erika, myslim ze prijal velmi ferovo a s nadhladom to ako som si dovolil sa k nemu vyjadrit. Vsetka cest, dam si s nim v Prahe pivecko a vybavene-:))

Milan myslel som si ze som vo vseobecnosti taka velka ryba ze je to uplne jedno ci budes so mnou hrat fullring :) (kde sa dost casto vidime inac ) alebo turnajovy headsup 20bb deep alebo cash headsup (ktory som ti navrhoval) na 4 stoloch a 100bb+ deep
Som predsa taky zly ze vyhras uplne vsade nie? Navyse ti davam na vyber uplne hocico este aj live ked chces tak aky je problem pls? :)

Inac to samozrejme neberiem osobne , ved o tom pokecame pri tom pive este :)

Kazdy ma pravo na svoj nazor ako co hrat a nehrat :) nemusim tu snad vysvetlovat ani ze ja si myslim ze som to mal zahrat tak ako som zahral ved to ze si to myslim je jasne uz snad z toho ze som na to vsadil v hre svoje vlastne peniaze. Pisat to este aj na fore je zbytocne .
A vysvetlovat alebo coachovat ludi ako maju/nemaju hrat poker zadarmo je snad uplna hlupost z toho ja nic nemam:) navyse ked ma este aj urazas :) tak naco ti mam pomahat? :)
A preto tu nebudem rozoberat ziadnu handu a nech to hra kazdy ako chce prosim.
Peace deti 8-)

Za tento príspevok od ErikRami poďakovali :
HaPpY LuMpY
ErikRami

Založený: Jan 2013
Poďakoval/li: 0 krát/11 krát

Odoslaťod HaPpY LuMpY 25 Feb 2013 16:44

O´Shark 10 napísal:
HaPpY LuMpY napísal:
O´Shark 10 napísal:Nikdy by som si nebol myslel, ze Rami je taka 8-) ryba......

ROFL...Si ma celkom pobavil teraz :-D ...Dostanes suckout na river a hned z toho usudis, ze je niekto ryba? :-D ...Nehovoria z teba len tie emocie po prehranej ruke?

Ano, su v tom mocie, ale neslo len o tu "moju" handu, pozri si cely report - sick all-in calls s K5, K2.... ale opakujem, kazdeho vec ako to hra. Objektivne vzate, chcem take zle calls a take ryby.

Ok, nemam dalsie otazky :D
HaPpY LuMpY

Založený: Máj 2009
Poďakoval/li: 62 krát/3 krát

Odoslaťod tonix 25 Feb 2013 21:27

rami: ja sa len chcem opytat predsa k jednej hande :)

Schuster zo small blindu raisol na 60,000 a Rami zahlásil all-in. Schuster call (100,000) s K T a Rami ukázal K 2. Board blank a tak sa Schuster dostal na stack 330,000.

Schuster K T
Rami K 2
Board 7 J 9 A 4

Hrac sediaci na SB, supne do hry skoro polovicu zetonov.....nebol ten all in z tvojej strany uplne ze zbytocny? Pokial si to bol odhodlany hrat, tvoj all in nic neriesil, lebo hrac na SB uz nemal velmi na vyber a asi kazdy by tam supol all in pokial raisuje zo short stacku a na 90percent si mohol vediet ze handu, kedze raisuje urcite ma lepsiu ako ty :) osobne by som to hral urcite len call alebo fold a nechipoval by som zbytocne zadarmo svojho supera... :gl:

len moj nazor :)
tonix

Založený: Dec 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod ferkan 25 Feb 2013 21:59

dobre spravil ze mu to poslal, nema co saskovat a raisovat s 5 blindami... ruka spravodlivosti ale nezasiahla :)

Za tento príspevok od ferkan poďakovali - 2:
hegides, winyxo
ferkan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 5 krát/28 krát

Odoslaťod WNT 25 Feb 2013 23:05

fuuuuha to sa este da raisnut s 5bb :D .....ale ten push bol asi z recesie nech ho nauci ako sa to hra :) ...inak cisty moron s K2
WNT

Založený: Nov 2011
Poďakoval/li: 26 krát/41 krát

Odoslaťod TomMolivan 25 Feb 2013 23:52

DevilMayCry napísal:
O´Shark 10 napísal:Zas jeden mudry - HU a turnajova hra je asi rozdiel, nie?

Dakujem za uznanie. HU je sucastou turnajovej hry, a ak ho neovladas tak potom prichadzas o mnozstvo penazi. Jaj u nas na slovensku je zvykom to splitnut v 10tich ludoch aj ked ma clovek edge len aby nepotrhal partiu cize k HU sa clovek nedostane, jasne rozumiem ;-)

minulý rok v apríli som počul o nejakom hlupákovi, čo v Trnave odmietol deal a právom z toho klubu potom skoro ani nevyšiel živý... oh wait...
Obrázok používateľa
TomMolivan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 167 krát/245 krát

Odoslaťod pLAYERsvk 26 Feb 2013 03:32

K2 je zahrate spravne ak protihrac pushuje (raise/calluje viac ako 41% ruk. resp. ak zahodi s 5bb stackom zo smallblindu menej ako 60% ruk.)

pretoze:
shusterov stack je 160 500.
erik calluje 127 500 chipov do potu 330 000
erik potrebuje 127 500 / 330 000 (*100%) = 38,63% equity na break-even call.

pri vyplatnej strukture: (1. 3,444€, 2. 2,003€, 3. 1,043€, 4. 688€, 5. 468€) je nizke risk premium + erik ma chiplead a konfortny stack, takze icm nema vplyv na potrebnu equity na call.

S K2 na proti 41% rukam vyznacenym na obrazku break/even vysledok.
K2 equity.jpg
K2 equity.jpg (189.29 ) Zobrazená 1769 krát

Ak protihrac pushuje sirsie, tak je v zisku. Ak pushuje uzsie tak je erik v strate na calle.

Nashove equilibrium pre hraca na SB je 62% ruk by mal ist allin a erikova calling range by mala vyzerat takto:
nash ranges.png
nash ranges.png (144.4 ) Zobrazená 1794 krát

= PROFIT 0,21% ev.diff (co je priblize zisk 16 euro v danom turnaji)
tj. vsetci co tam foldujete K2o, alebo Q5s tak ste hlupaci, co ste prisli o 16 euro v equity.

(ak by erik calloval uzsie ako ja tato range v zelenom, tak hrac na SB by mal pushovat este sirsie... to je jeden z dovodov preco proti vam hlupakom pushujeme mi regovia ATC ;) )
dobru noc. MIER A LASKU.

erik congrats. (aj tak ta nemam rad :D )
Obrázok používateľa
pLAYERsvk

Založený: Feb 2011
Poďakoval/li: 32 krát/84 krát

Odoslaťod grrrr 26 Feb 2013 04:44

Heh, pán Migo trafí 50k na SM, na čo my smrtelníci čakáme celý život, ale má výhrady po 2bb opene callovať 8bb push :) alebo sa bvb stacknúť za 5bb s K2 :) Radšej by som nenazýval na vašom mieste nikoho rybkou :fish: .
grrrr

Založený: Feb 2013
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod WNT 26 Feb 2013 08:35

TomMolivan napísal:
DevilMayCry napísal:
O´Shark 10 napísal:Zas jeden mudry - HU a turnajova hra je asi rozdiel, nie?

Dakujem za uznanie. HU je sucastou turnajovej hry, a ak ho neovladas tak potom prichadzas o mnozstvo penazi. Jaj u nas na slovensku je zvykom to splitnut v 10tich ludoch aj ked ma clovek edge len aby nepotrhal partiu cize k HU sa clovek nedostane, jasne rozumiem ;-)

minulý rok v apríli som počul o nejakom hlupákovi, čo v Trnave odmietol deal a právom z toho klubu potom skoro ani nevyšiel živý... oh wait...

devil nieje to len o trhani partii ved trebars v tomto konkretnom pripade si zoberme aka chora je ta vyplatna struktura rozdiel medzi 5 miestom a prvym je 468 vs 3444 ved to je skoro 8 nasobok co za choru mysel vymysli takuto vyplatbu strukturu???to je tak tazke si okopcit nejaku strukturu zo starsov??tam je rozdiel max4 nasobok pri mttckach a teraz pri tej zmenenej strukture na 180manoch je to trosku viac ale je to urcite spravodlivejsie ako tato hovadina nieco co niekto pocita lebo chce vygenerovat mega prvu cenu o ktoru sa aj tak realne nikdy ziaden turnaj nedohra....neviem keby boli tie rozdiely na urovni starsovskych ci by sa to aj tak nesplitovalo...lebo aj tam sa dealuje uz vsetko mimo sngciek ale bol by to aspon pokus nieco s tym spravit....toto je uplne chore rad by som videl odkial bere floorman tabulky na taketo chore vypocty....11miesto 207e..a5miesto 468 :crazy: takze pokial budu na slovensku floormani co sa ani malinko nezamyslia nad tym ako skvalitnit hru nadstavenim struktury tak sa tu budu diat asi stale taketo dohody....v zasade na teketo random traposiny chodit nebudem...bol som raz.... po mojom vypadnuti na ft doslo k bleskovej dohode medzi miestnymi a ich hru pred tym by som nemohol nijak inak nazvat ako collusion. takze ostava tych par slusnych turnajov do roka inak cele zle......
WNT

Založený: Nov 2011
Poďakoval/li: 26 krát/41 krát

Odoslaťod ErikRami 26 Feb 2013 08:41

pLAYERsvk napísal:K2 je zahrate spravne ak protihrac pushuje (raise/calluje viac ako 41% ruk. resp. ak zahodi s 5bb stackom zo smallblindu menej ako 60% ruk.)

pretoze:
shusterov stack je 160 500.
erik calluje 127 500 chipov do potu 330 000
erik potrebuje 127 500 / 330 000 (*100%) = 38,63% equity na break-even call.

pri vyplatnej strukture: (1. 3,444€, 2. 2,003€, 3. 1,043€, 4. 688€, 5. 468€) je nizke risk premium + erik ma chiplead a konfortny stack, takze icm nema vplyv na potrebnu equity na call.

S K2 na proti 41% rukam vyznacenym na obrazku break/even vysledok.
K2 equity.jpg

Ak protihrac pushuje sirsie, tak je v zisku. Ak pushuje uzsie tak je erik v strate na calle.

Nashove equilibrium pre hraca na SB je 62% ruk by mal ist allin a erikova calling range by mala vyzerat takto:
nash ranges.png

= PROFIT 0,21% ev.diff (co je priblize zisk 16 euro v danom turnaji)
tj. vsetci co tam foldujete K2o, alebo Q5s tak ste hlupaci, co ste prisli o 16 euro v equity.

(ak by erik calloval uzsie ako ja tato range v zelenom, tak hrac na SB by mal pushovat este sirsie... to je jeden z dovodov preco proti vam hlupakom pushujeme mi regovia ATC ;) )
dobru noc. MIER A LASKU.

erik congrats. (aj tak ta nemam rad :D )

Peto :) na jednej strane ocenujem ze si ma prisiel branit :Rose: hehe
na druhej strane , ja som vedel (dufal) ze nic z toho co som urobil nebolo supermega -ev ... a to ze si hoc aj cely pp.sc mysli ze som moron alebo ryba mi vobec nevadi :) ved kazdy ma pravo na svoj nazor.
Nepisal by som tu k tomu vobec nic ani sa nijak neobhajoval... ja som len chcel aby si so mnou Milan zahral headsup , preto tu pisem :) nie preto ze chcem vsetkym vysvetlit ze som "skvely" :D

Skor mi vadi ze si teraz cely pp.sc precita o rangiach a o Nash Equilibrium a o tom ze aj take sr*cky ako je K2 treba callovat :(
Dont kill my games pls! :)

PS: ani ja ta nemam stale rad :P 8-)
ErikRami

Založený: Jan 2013
Poďakoval/li: 0 krát/11 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!