O´Shark 10 napísal:DevilMayCry napísal:O´Shark 10 napísal: Objektivne vzate, chcem take zle calls a take ryby.
Objektivne vzate to vyzera tak ze nechces kedze si s nim nechces zahrat
Zas jeden mudry - HU a turnajova hra je asi rozdiel, nie? A co sa tyka Erika, myslim ze prijal velmi ferovo a s nadhladom to ako som si dovolil sa k nemu vyjadrit. Vsetka cest, dam si s nim v Prahe pivecko a vybavene-:))
Milan myslel som si ze som vo vseobecnosti taka velka ryba ze je to uplne jedno ci budes so mnou hrat fullring (kde sa dost casto vidime inac ) alebo turnajovy headsup 20bb deep alebo cash headsup (ktory som ti navrhoval) na 4 stoloch a 100bb+ deep
Som predsa taky zly ze vyhras uplne vsade nie? Navyse ti davam na vyber uplne hocico este aj live ked chces tak aky je problem pls?
Inac to samozrejme neberiem osobne , ved o tom pokecame pri tom pive este
Kazdy ma pravo na svoj nazor ako co hrat a nehrat nemusim tu snad vysvetlovat ani ze ja si myslim ze som to mal zahrat tak ako som zahral ved to ze si to myslim je jasne uz snad z toho ze som na to vsadil v hre svoje vlastne peniaze. Pisat to este aj na fore je zbytocne .
A vysvetlovat alebo coachovat ludi ako maju/nemaju hrat poker zadarmo je snad uplna hlupost z toho ja nic nemam:) navyse ked ma este aj urazas tak naco ti mam pomahat?
A preto tu nebudem rozoberat ziadnu handu a nech to hra kazdy ako chce prosim.
Peace deti