ErikRami napísal:pLAYERsvk napísal:K2 je zahrate spravne ak protihrac pushuje (raise/calluje viac ako 41% ruk. resp. ak zahodi s 5bb stackom zo smallblindu menej ako 60% ruk.)
pretoze:
shusterov stack je 160 500.
erik calluje 127 500 chipov do potu 330 000
erik potrebuje 127 500 / 330 000 (*100%) = 38,63% equity na break-even call.
pri vyplatnej strukture: (1. 3,444€, 2. 2,003€, 3. 1,043€, 4. 688€, 5. 468€) je nizke risk premium + erik ma chiplead a konfortny stack, takze icm nema vplyv na potrebnu equity na call.
S K2 na proti 41% rukam vyznacenym na obrazku break/even vysledok.
Ak protihrac pushuje sirsie, tak je v zisku. Ak pushuje uzsie tak je erik v strate na calle.
Nashove equilibrium pre hraca na SB je 62% ruk by mal ist allin a erikova calling range by mala vyzerat takto:
= PROFIT 0,21% ev.diff (co je priblize zisk 16 euro v danom turnaji)
tj. vsetci co tam foldujete K2o, alebo Q5s tak ste hlupaci, co ste prisli o 16 euro v equity.
(ak by erik calloval uzsie ako ja tato range v zelenom, tak hrac na SB by mal pushovat este sirsie... to je jeden z dovodov preco proti vam hlupakom pushujeme mi regovia ATC )
dobru noc. MIER A LASKU.
erik congrats. (aj tak ta nemam rad )
Peto na jednej strane ocenujem ze si ma prisiel branit hehe
na druhej strane , ja som vedel (dufal) ze nic z toho co som urobil nebolo supermega -ev ... a to ze si hoc aj cely pp.sc mysli ze som moron alebo ryba mi vobec nevadi ved kazdy ma pravo na svoj nazor.
Nepisal by som tu k tomu vobec nic ani sa nijak neobhajoval... ja som len chcel aby si so mnou Milan zahral headsup , preto tu pisem nie preto ze chcem vsetkym vysvetlit ze som "skvely"
Skor mi vadi ze si teraz cely pp.sc precita o rangiach a o Nash Equilibrium a o tom ze aj take sr*cky ako je K2 treba callovat
Dont kill my games pls!
PS: ani ja ta nemam stale rad
ochh ano mi sme tu vsetci taky blby ze to citame po prvy krat...a dvaja mega hraci z vychodu nas teraz osvietili...nedaj sa vysmiat...