ErikRami napísal:pLAYERsvk napísal:K2 je zahrate spravne ak protihrac pushuje (raise/calluje viac ako 41% ruk. resp. ak zahodi s 5bb stackom zo smallblindu menej ako 60% ruk.)
pretoze:
shusterov stack je 160 500.
erik calluje 127 500 chipov do potu 330 000
erik potrebuje 127 500 / 330 000 (*100%) = 38,63% equity na break-even call.
pri vyplatnej strukture: (1. 3,444€, 2. 2,003€, 3. 1,043€, 4. 688€, 5. 468€) je nizke risk premium + erik ma chiplead a konfortny stack, takze icm nema vplyv na potrebnu equity na call.
S K2 na proti 41% rukam vyznacenym na obrazku break/even vysledok.
Ak protihrac pushuje sirsie, tak je v zisku. Ak pushuje uzsie tak je erik v strate na calle.
Nashove equilibrium pre hraca na SB je 62% ruk by mal ist allin a erikova calling range by mala vyzerat takto:
= PROFIT 0,21% ev.diff (co je priblize zisk 16 euro v danom turnaji)
tj. vsetci co tam foldujete K2o, alebo Q5s tak ste hlupaci, co ste prisli o 16 euro v equity.
(ak by erik calloval uzsie ako ja tato range v zelenom, tak hrac na SB by mal pushovat este sirsie... to je jeden z dovodov preco proti vam hlupakom pushujeme mi regovia ATC)
dobru noc. MIER A LASKU.
erik congrats. (aj tak ta nemam rad)
Petona jednej strane ocenujem ze si ma prisiel branit
hehe
na druhej strane , ja som vedel (dufal) ze nic z toho co som urobil nebolo supermega -ev ... a to ze si hoc aj cely pp.sc mysli ze som moron alebo ryba mi vobec nevadived kazdy ma pravo na svoj nazor.
Nepisal by som tu k tomu vobec nic ani sa nijak neobhajoval... ja som len chcel aby si so mnou Milan zahral headsup , preto tu pisemnie preto ze chcem vsetkym vysvetlit ze som "skvely"
![]()
Skor mi vadi ze si teraz cely pp.sc precita o rangiach a o Nash Equilibrium a o tom ze aj take sr*cky ako je K2 treba callovat![]()
Dont kill my games pls!![]()
PS: ani ja ta nemam stale rad![]()
ochh ano mi sme tu vsetci taky blby ze to citame po prvy krat...a dvaja mega hraci z vychodu nas teraz osvietili...nedaj sa vysmiat...
)
)
na jednej strane ocenujem ze si ma prisiel branit
hehe

nebere sa do uvahy icm atd....
Jedine, že by boli dohodnutý, že by boli rodina, alebo by hrali za jednu farbu. Tak ako v niektorých kluboch BA, keď sú do turnajov nasadený klubom.