Vaše najvyššie PRIEBEŽNÉ umiestnenie !!!
Re: Vaše najvyššie PRIEBEŽNÉ umiestnenie !!!
No offense voci nikomu ale podla mna je toto jeden z najretardovanejsich threadov, ake kto mohol zalozit... To tu uz mozme rozbehnut thready ako najvyssi pot, ktory som mohol vyhrat keby som som z BB dorovnal preflop J2o na minraise 15-way, dievcata ktore som takmer dal ale mali kramy a sli len po druhu metu, prip najvacsi steak ktory som mohol zjest ale nezjedol som lebo som krestan (ja nie:) a bol zrovna pôst...
- Za tento príspevok od michael163 poďakovali :
- Lucky566
-
michael163 - Príspevky: 689
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 63 krát/62 krát
ja navrhujem skĺbiť to a založiť thread "najväčší steak aký zjedla baba, ktorá mohla dorovnať 15-way pre-flop s J2o ale nedorovnala, lebo mala krámy"
- Za tento príspevok od TomMolivan poďakovali - 4:
- Azuritko, danecek, Komedia, michael163
-
TomMolivan - Príspevky: 1503
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 167 krát/245 krát
No vidis to, vo mne to zasa ozivilo spomienky ked sme zacinali s pokrom a chceli sme sa pochvalit ako sa nam v nejakom turnaji dari a nemuseli sme sa bat ze niekto kto uz hra poker dlhsie si z nas bude robit srandu
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
- Magnus
- Založený: Okt 2011
- Poďakoval/li: 4 krát/75 krát
michael163 napísal:No offense voci nikomu ale podla mna je toto jeden z najretardovanejsich threadov
povedz to hamanovi
Mne sa nezda ze by to bol nejak extra retardovany thread. Co je na tom retardovane ked sem napisem super rozohrany sunday million kde nas ostavalo 50 a bol som na chipleade a posral som to nejakou trapnou akciou.
toto by bol extra retardovany thread:
najvyssi pot, ktory som mohol vyhrat keby som som z BB dorovnal preflop J2o na minraise 15-way, dievcata ktore som takmer dal ale mali kramy a sli len po druhu metu, prip najvacsi steak ktory som mohol zjest ale nezjedol som lebo som krestan (ja nie:) a bol zrovna pôst.
- Za tento príspevok od DevilMayCry poďakovali :
- 16Pedro
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
No dobre z pohladu threadu typu butlava vrba je to v pohode, poplakat si, vyrozpravat sa, dostat to zo seba ked to niekto potrebuje. Ale ja som uz na "keby" v pokri dost alergicky tak preto ma to tak vzalo... Tiez som mal uz vela krat super rozohrany turnaj a vacsinou po nom len nasledovalo keby a pritom rozdiel v stave mojho bankrollu pred turnajom a po turnaji bol bud ziadny alebo iba nic mimoriadne. Proste nenavidim plakat nad rozliatym mliekom lebo je to uplne nezmyselne a skor sa chcem sustredit na podstatne veci ako napr ako vravis Devil, sem postnut nezmyselnu akciu, kvoli ktorej som vypadol prip rozobrat vsetky ruky kde som si nebol svojou akciou isty (a oznacil si ich aby som nezbaudol) a vdaka novym radam alebo vdaka heuristickej metode pri vlastnom rozbore sa hracsky posunut dalej.
@Molivan - a ze lameass jokes on poker, tento bol dobry
@Molivan - a ze lameass jokes on poker, tento bol dobry
-
michael163 napísal:skor sa chcem sustredit na podstatne veci ako napr ako vravis Devil, sem postnut nezmyselnu akciu, kvoli ktorej som vypadol prip rozobrat vsetky ruky kde som si nebol svojou akciou isty (a oznacil si ich aby som nezbaudol) a vdaka novym radam alebo vdaka heuristickej metode pri vlastnom rozbore sa hracsky posunut dalej.
trochu to teda aj suvisi, si zober ze na taky post moze prist otazka "co si zahral zle?" a moze vzniknut pekna diskusia. Ked si zoberies posty v casti pokrove partie tak tam to vyzera miestami tragickejsie ako tu
vyplakavat, nevyplakavat. To je individualne, niekomu to pomoze ked to zo seba dostane, inemu pomoze nieco ine. Ja napriklad pouzivam ultratrashtalk.
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
Skoro na vsetkych pokrovych forach je crying room, ktory nikto necita a ludia sa tam chodia vyplakavat, crying room tu chyba a preto tu vznika plno nezmyselnych threadov imo
-
sudden - Príspevky: 1001
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 196 krát/165 krát
michael163 napísal:No offense voci nikomu ale podla mna je toto jeden z najretardovanejsich threadov, ake kto mohol zalozit... To tu uz mozme rozbehnut thready ako najvyssi pot, ktory som mohol vyhrat keby som som z BB dorovnal preflop J2o na minraise 15-way, dievcata ktore som takmer dal ale mali kramy a sli len po druhu metu, prip najvacsi steak ktory som mohol zjest ale nezjedol som lebo som krestan (ja nie:) a bol zrovna pôst...
Mohol by som zareagoval takto:
No offense voci nikomu, ale podla mna si prilis retardovany na to, aby si to pochopil
ale neurobim to.
Radsej postnem toto:
Tento 50.000EUR freeroll zacne az dnes vecer a ja ho uz teraz chipleadujem, nakolko su tam stacky podla raked hands a ja ako jeden z mala som odrakoval vyse 10tisic (maximum pre freeroll) hands. Vela hracov tam bude mat stack 1000. ITM je 225miest z 1517 (225. berie 75EUR).
takze michael, silne sa modli za moje keby
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
Ale no tak haman, dufal som ze sa vyvarujeme takychto prizemnych invektiv, ja som nikoho mentalny stav nediagnostikoval... len som nazval tento thread tym, za co ho povazujem a na zaklade tvojej reakcie musim usudit, ze tvoje kriterium na to, aby si niekoho nazval retardovanym je nastavene dost nizko:)) suhlasim so suddenom inak, crying blog na kraviny, ktory nikto necita je presne to, co tu chyba.
haman drzim palce nech ten crying blog nezakladas ty vyzera to na ubersolid sancu nieco pekne hitnut
haman drzim palce nech ten crying blog nezakladas ty vyzera to na ubersolid sancu nieco pekne hitnut
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 15 hostí.