Máte v bankrolle €69? Ak áno a neinvestovali ste ich do včerajšieho Concord Bounty series, bola to asi chyba. Veď v CCC sa hralo o €6,000 GTD a víťaz si mohol odniesť až €1,800. Túto šancu na výhru využilo 59 hráčov a nechýbali ani najznámejšie tváre. Okrem peknej garancie sa zápolilo aj o bounty odmenu €50 za vyradenie Martina "Peca" Pecníka. Rakety, suckouty, limpy, 4-bety, výkriky radosti a všetko ostatné čo patrí k pokru, v piatok určite v CCC Bratislava nechýbalo. A kto sa stal celkovým víťazom?
Do CCC Bratislava som dorazila krátko pred jednou hodinou rannou, keď pri stoloch sedelo ešte 43 hráčov z celkového počtu 92 entries (59x buy-in + 33 re-entries). Do bounty turnajov sa obvykle zapájam už na začiatku, no tentokrát som predpokladala, že to nie je nevyhnutné. Bounty hráčom sa totiž tentoraz stal Martin "Peco" Pecník, ktorý určite nepatrí do kategórie "ľahká korisť". Tak tomu aj bolo a pri mojom príchode už mal Peco vybudovaný slušný stack.
Okrem tohto supermana na online kvaldy (aktuálne trafil package na WPT National Mauricius) sa pri stoloch ešte v hre držali Varkoly, Ramzey, Šindelár, Milaberský, Švec, Hluchý, manželia Andrassyovci, Rami, Biznár, Tomke, Melichar, Mravík alebo Bartáloš. Blindy 400/800 ante 100 a AVG 32,093 pri 35 min. leveloch, naznačovali opäť jednu z dlhých pokrových nocí.
Celý článok => Concord Bounty Series s Martinom `Pecom` Pecníkom