FR/6max grind - magorko
Re: FR/6max grind - magorko
jn ja som ten kabel dostal este aj zadarmo, no nic za demenciu sa plati
- magorko
- Založený: Apr 2011
- Poďakoval/li: 17 krát/209 krát
- magorko
Držím palce, nech sa ti to čo najskôr vráti do normálu a nech ti graf opäť začne smerovať k nebesám, ako sme u teba zvyknutí
- Za tento príspevok od Stanley VII poďakovali :
- magorko
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
odohranych 124 hodin, celkom stresovy mesiac co sa tyka downswingu a k tomu este dalsie problemy, presiel som na NL200 zoom co mna dost chytlo, takze si tam urobim vzorku a zistim, co mi bude vyhovovat viac
profit so vsetkym je okolo 5k dolarov, co neni az tak hrozne ale aj tak som celkom sklamany za marec
- magorko
Ahoj Magorko,
Gratulujem v prvom rade k uspesnym pokrovym vysledkom.
Chcem sa ta opytat na tvoj nazor na porovnanie ZOOM/Normal cash.
Ja som sa rozhodol zacat hravat po rokoch hrania SNG prave cash a stale sa neviem rozhodnut ci ZOOM alebo normal cash.
Gratulujem v prvom rade k uspesnym pokrovym vysledkom.
Chcem sa ta opytat na tvoj nazor na porovnanie ZOOM/Normal cash.
Ja som sa rozhodol zacat hravat po rokoch hrania SNG prave cash a stale sa neviem rozhodnut ci ZOOM alebo normal cash.
- ComeToPapa
- Založený: Okt 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
ahoj
zoom:
okamzita akcia, nepotrebujes cakat nez sa ti rozbehne session ako na regular stoloch
ak si schopny hrat kopec regular stolov tak potom pri 4 tablingu zoom mas tolko ruk asi ako 16 tablingom normal stolov ale s tou vyhodou ze ked potrebujes tak mozes spomalit na 4 stoly, teda prestanes fast foldovat pri tazkom rozhodnuti
ak hravas menej stolov s vyssou winrate tak to zase kompenzuje pocet ruk a rakeback, takze hodinovka moze byt dokonca lepsia - testujem momentalne
regular stoly:
mozes si vybrat proti komu budes hrat, teda mozes viac kontrolovat svoju winrate oproti zoomu, kde mas oproti normalnej variance este aj tableselection variance, teda nevies proti komu ta to hodi a hlavne fish:reg ration je horsi na zoome ak dobre tableselectujes na normal stoloch, takze vyssia winrate a s tym nizsia variance
vyskusaj a uvidis co ta bude bavit, overall je pole na zoome tazsie, pretoze vela krat proste trafis stol plny regov, co sa ti na normalnych nestane, ak sa ti nechce tableselectovat tak zoom je asi lepsia volba
zoom:
okamzita akcia, nepotrebujes cakat nez sa ti rozbehne session ako na regular stoloch
ak si schopny hrat kopec regular stolov tak potom pri 4 tablingu zoom mas tolko ruk asi ako 16 tablingom normal stolov ale s tou vyhodou ze ked potrebujes tak mozes spomalit na 4 stoly, teda prestanes fast foldovat pri tazkom rozhodnuti
ak hravas menej stolov s vyssou winrate tak to zase kompenzuje pocet ruk a rakeback, takze hodinovka moze byt dokonca lepsia - testujem momentalne
regular stoly:
mozes si vybrat proti komu budes hrat, teda mozes viac kontrolovat svoju winrate oproti zoomu, kde mas oproti normalnej variance este aj tableselection variance, teda nevies proti komu ta to hodi a hlavne fish:reg ration je horsi na zoome ak dobre tableselectujes na normal stoloch, takze vyssia winrate a s tym nizsia variance
vyskusaj a uvidis co ta bude bavit, overall je pole na zoome tazsie, pretoze vela krat proste trafis stol plny regov, co sa ti na normalnych nestane, ak sa ti nechce tableselectovat tak zoom je asi lepsia volba
- magorko
dik za odpoved.
nejde ani tak o tableselekciu to neni problem len presne jak si povedal ze ZOOM je hlavne o odohratych rukach.
Zatial hram 6 stolov (4x 2/5c + 2x 5/10c) co by bolo priblizne 24 stolov.
Problem vsak je ze celkovo urcovat range vacsinou randomnych oponentov je ovela tazsie a niektore rozhodnotia sa mi
potom zdaju randomnejsie.
Ked hras ZOOM robis si normal poznamky k hracom ? alebo ti HM spravi staty aj na ZOOMe ?
Plus sa chcem spytat v com si da robit review ZOOM handov ? mam HM1 (omaha + holdem) a tam mi to ZOOM handy nenajde
nejde ani tak o tableselekciu to neni problem len presne jak si povedal ze ZOOM je hlavne o odohratych rukach.
Zatial hram 6 stolov (4x 2/5c + 2x 5/10c) co by bolo priblizne 24 stolov.
Problem vsak je ze celkovo urcovat range vacsinou randomnych oponentov je ovela tazsie a niektore rozhodnotia sa mi
potom zdaju randomnejsie.
Ked hras ZOOM robis si normal poznamky k hracom ? alebo ti HM spravi staty aj na ZOOMe ?
Plus sa chcem spytat v com si da robit review ZOOM handov ? mam HM1 (omaha + holdem) a tam mi to ZOOM handy nenajde
- ComeToPapa
- Založený: Okt 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
na hem2 zoom staty funguju ale robim si aj poznamky
- magorko
- magorko
+ updatnuty lifetime graf na prvej strane
- Za tento príspevok od magorko poďakovali :
- tommytommy
- magorko
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 12 hostí.