PokerPortal freeroll liga na U***et o €500
Počet príspevkov: 34 • Stránka 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: PokerPortal freeroll liga na U***et o €500
Prvý turnaj tohoto týždňa vyhral kulo777, pre ktorého to bol prvý výraznejší bodový zápis do tabuľky. Dnešných 25 bodov pridal k 6 získaným v predchádzajúcich turnajoch a spolu má momentálne 31 bodov.
Čas na získanie turnajových tokenov v hodnote €22 máš do budúceho pondelka, stačí urobiť akýkoľvek vklad a napísať mi súkromnú správu alebo mail, aby som požiadal U***et o pripísanie
Čas na získanie turnajových tokenov v hodnote €22 máš do budúceho pondelka, stačí urobiť akýkoľvek vklad a napísať mi súkromnú správu alebo mail, aby som požiadal U***et o pripísanie
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
Víťazom utorkového turnaja je Martin_H, na zisk turnajových tokenov navyše máš čas do budúceho utorka
-
Na čele výsledkovej listiny U***et freerollu zo stredy je frutoscitri, čas na získanie tokenov máš do budúcej stredy
-
Víťazom posledného ligového turnaja v tomto týždni je Sidonius7, čas na vklad a získanie tokenov za 22e navyše máš do budúceho štvrtka. Najbližší ligový turnaj je v pondelok, túto sobotu sa ale na U***et odohrá naša freeroll kvalifikácia do satelitu o 80e balíčky na turnaj podľa vlastného výberu v niektorom z SK/CZ klubov.
Viac info tu: http://www.pokerportal.info/spravodajstvo ... erni/1719/
Viac info tu: http://www.pokerportal.info/spravodajstvo ... erni/1719/
-
Dnes skončil/a na prvom mieste bobina65, takže čas na získanie tokenov v hodnote 22 eur má do budúceho pondelka Ak sa rozhodneš vložiť a využiť šancu na zisk tých tokenov navyše, treba mi poslať súkromnú správu alebo mail na stanley@pokerportal.sk aby som zabezpečil ich pripísanie
-
Akynos dnes prvý krát na bodovanom mieste v ligovom turnaji a hneď za 25 bodov pre víťaza turnaja
Hral si prvý turnaj, alebo sa ti len nedarilo skončiť v TOP25 a teraz si to tam konečne dotiahol a dokonca až na prvé miesto? K výhre môžeš teraz pridať ako ostatní víťazi aj ty ďalšie 4 5.5e turnajové tokeny, stačí ak urobíš na U***et ľubovoľný vklad do budúceho utorka Potom mi stačí napísať a požiadam U***et o pripísanie tokenov
Hral si prvý turnaj, alebo sa ti len nedarilo skončiť v TOP25 a teraz si to tam konečne dotiahol a dokonca až na prvé miesto? K výhre môžeš teraz pridať ako ostatní víťazi aj ty ďalšie 4 5.5e turnajové tokeny, stačí ak urobíš na U***et ľubovoľný vklad do budúceho utorka Potom mi stačí napísať a požiadam U***et o pripísanie tokenov
-
Myslim ze to bol moj druhy turnaj ale nie som si isty pretoze U***et freerolly si sem tam zapnem ked nemam co robit
- Akynos
- Založený: Jan 2013
- Poďakoval/li: 1 krát/9 krát
Tak dnes sa oplatilo
-
bude poker liga na U***et i v dubnu?
- bullet007
- Založený: Mar 2013
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Zajtra je už posledný turnaj ligy, práve dnes sme s U***et dohodli pokračovanie, takže áno, liga na U***et bude aj v dubnu/apríli Hral si marcovú/březnovú ligu?
-
Počet príspevkov: 34 • Stránka 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 9 hostí.