najprv odpoviem Rockymu potom report
Rocky napísal:ze by si sa mal zamerat na nieco ine ako davat velke volume lebo ocividne to neporazas ci je to NL10 alebo NL50 ,s teba sa stal normalne RBpro kamo.
- poker-2013-overall.PNG (9.32 ) Zobrazená 3492 krát
postupne mi pada volume, prvy mesiac plusovy bez bonusov (moze byt nahoda, uvidime april), stuplo mi PFR, sqz, agresia, 3bet, viac foldujem na 3bet
, kleslo mi WTSD, stuplo W$SD.
Ja som spokojny, nejde to sice raketovo, ale ja tam vidim progres.
Rocky napísal:Velky vplyv na to ma podla mna aj prostredie v akom hravas t.j. herne ,krcmi ,bary nebolo by lepsie sa vklude doma usadit a hravat len tam a dat kludne aj o polovicu menej ruk , ja viem z vlastnej skusenosti ze tam sa teda vobec neda dobre sustredit a zacnes robit roboticke moves pri multitablingu.
snazim sa hrat max 6 stolov uz. co sa tyka casu a miesta na hranie, nemam to vzdy idealne, ale toto asi neviem/nechcem zmenit. You know 2 deti, 3 roboty, friends.
Rocky napísal:Podla mna by si mal fakt porozmyslat s tym nieco robit lebo davat tolko casu do hrania pokru a takmer nic s toho nemat len nejake bonusy ta nemoze ani moc tesit a motivovat
no ale mna to tesi aj motivuje
Rocky napísal:to je len moj nazor neber to ako utocny post GL bro
v pohode, som odchovany na postoch od 3flash3, tucniak a palo1973, cize tento tvoj post bol ako medovy chlebik
Report Marec 2013Overallv prvej 1/2 mesiaca som si myslel, ze som pokrovy kral. potom som vytriezvel.
- mg-201303-overall-430eur-78k.png (47.63 ) Zobrazená 3472 krát
NL10 30BI+ 18k hands tento limit som hral len vtedy, ked som s rollom padol velmi nizko, resp. nebolo dost trafficu na NL20.
- mg-201303-NL10-130BI-18k.png (49.48 ) Zobrazená 3476 krát
NL20 9BI+ 52k hands moj hlavny limit, islo do svetovo prvu polovicu mesiaca, pomahal tomu hotrun, potom to zacalo nejak hadzat, zrejme som miesal limity a hral to prilis hala bala.
- mg-201303-NL20-9BI-52k.png (60.88 ) Zobrazená 3485 krát
NL50 2BI- 7k hands tento limit mi stale nejde a bol som asi money scared, hral som to s rollom cca 1000e (dalsiu 1000e som mal odlozenu na main ucte ako rezervu). Pozorujem, ze ked overrolled, hram to ako balla, mensi roll ma nuti hrat zodpovednejsie. ale tych 20BB je asi prilis malo aby ma to neovplyvnovalo negativne. Last but not least, urcite chyba skill.
Podla redline som superom prilis foldoval na multibarrel, resp. som pasivne tahal draws
- mg-201303-NL50-minus2BI-7k.png (59.57 ) Zobrazená 3493 krát
NL100 1BI+ 650 hands poskuloval som aj na NL100 stoly, ked som videl soft akciu, tak som sa pridal, napriek tomu, ze som nemal roll urcite a problemy s NL50. vyhral som tam dokopy 1BI, ale to neni vzorka.
NL1000 -7BB 2 hands 1.decembra 2012 som vkladal 500e do iGame, vybral som asi 3000e pocas 4mesiacov hrania (nemam to zratane, nechce sa mi to pozerat) a 19.marca sa s 500e cca presunul do inej herne v ramci Microgaming.
Do Aprila idem s rollom 555e (+ rakeback cca 120eur). Rozhodol som sa rakeback a FDB bonus, ktory mi budu postupne uvolnovat, nespajat s main rollom, aby som mal prehlad, kolko zarabam cistou hrou (ano mozem to vidiet aj v HEMe). 2.dovod je, ze si tym sporim rezervu na pripadne bustnutie. Plan hrat NL20 a masterovat hru. ked stupne roll na 1000e skusit NL50 opat. Kazdy dalsi shot podmienit vacsim a vacsim rollom (2.shot pri 1100e, 3. pri 1200e. atd)
Clearujem sice FDB, ale skusim nepodlahnut masstablingu, ale zamerat sa na hru a risknut pripadne nedoclearovanie bonusu (2 mesiace su na to). Skusenosti s clearovania mam. V decembri/januari to bolo dost o hubu (150k hands januar 2013 a hranie vyssich stakes na ake som mal). Dobrou hrou mozem ale vyhrat viac ako 1000e. Kolko vyclearujem, tolko vyclearujem, bude to added bonus.