haman - rakeback pro again

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: haman - mainly CG blog

Odoslaťod haman 01 Apr 2013 16:43

tucniak napísal:lead flop 200 deep..?

na cbet toho typka som sa mohol spolahnut. a bola tam postupka. chcel som vidiet sparovanie najprv kym by som navysoval pot.

Magnus napísal:
haman napísal:kukam silnejsia akcia, ok, este vyriesim spot na inom stole, pockam kym sa ukaze ikona timebanku a premyslim liniu. hodim znova oci na stol a som foldnuty a

Potrestany slowplay od herne heh :D
25,5 je 127,5BB ci sa mylim?

bolo to NL10.
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Odoslaťod tucniak 01 Apr 2013 17:13

wating for boat na heavy drawy boarde 3way na nl10?

LOOSING SO MUCH VALUE im gonna die imo
ked trafis ten top boat tak ten pot vytvoris kedy?
co ked bude mat super quads?!

Za tento príspevok od tucniak poďakovali - 2:
haman, sudden
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod haman 01 Apr 2013 18:28

tucniak napísal:wating for boat na heavy drawy boarde 3way na nl10?

nehovorim, ze cakam na fullhouse, ale proste mozem byt behind, tak to zahram konzervativnejsie. Leadom riskujem aj to, ze ich vyfoldujem, ked missli alebo sa zlaknu postupky.
keby nebola na flope made hand a super nemal skoro 100% cbet tak to leadnem (resp. raisujem cbet, ked sa na neho mozem spolahnut).
tucniak napísal:LOOSING SO MUCH VALUE im gonna die imo

beriem, ze vacsinou som v tom spote lepsi. skusim mat vacsiu odvahu next time.
tucniak napísal:co ked bude mat super quads?!

hehe.
haman

haman - report 2013 marec

Odoslaťod haman 01 Apr 2013 21:13

najprv odpoviem Rockymu potom report

Rocky napísal:ze by si sa mal zamerat na nieco ine ako davat velke volume lebo ocividne to neporazas ci je to NL10 alebo NL50 ,s teba sa stal normalne RBpro kamo. :D

poker-2013-overall.PNG
poker-2013-overall.PNG (9.32 ) Zobrazená 3492 krát

postupne mi pada volume, prvy mesiac plusovy bez bonusov (moze byt nahoda, uvidime april), stuplo mi PFR, sqz, agresia, 3bet, viac foldujem na 3bet ;), kleslo mi WTSD, stuplo W$SD.

Ja som spokojny, nejde to sice raketovo, ale ja tam vidim progres.

Rocky napísal:Velky vplyv na to ma podla mna aj prostredie v akom hravas t.j. herne ,krcmi ,bary nebolo by lepsie sa vklude doma usadit a hravat len tam a dat kludne aj o polovicu menej ruk , ja viem z vlastnej skusenosti ze tam sa teda vobec neda dobre sustredit a zacnes robit roboticke moves pri multitablingu.

snazim sa hrat max 6 stolov uz. co sa tyka casu a miesta na hranie, nemam to vzdy idealne, ale toto asi neviem/nechcem zmenit. You know 2 deti, 3 roboty, friends.
Rocky napísal:Podla mna by si mal fakt porozmyslat s tym nieco robit lebo davat tolko casu do hrania pokru a takmer nic s toho nemat len nejake bonusy ta nemoze ani moc tesit a motivovat

no ale mna to tesi aj motivuje :)
Rocky napísal:to je len moj nazor neber to ako utocny post GL bro :good:

v pohode, som odchovany na postoch od 3flash3, tucniak a palo1973, cize tento tvoj post bol ako medovy chlebik :)

Report Marec 2013

Overall
v prvej 1/2 mesiaca som si myslel, ze som pokrovy kral. potom som vytriezvel.
mg-201303-overall-430eur-78k.png
mg-201303-overall-430eur-78k.png (47.63 ) Zobrazená 3472 krát

NL10 30BI+ 18k hands
tento limit som hral len vtedy, ked som s rollom padol velmi nizko, resp. nebolo dost trafficu na NL20.
mg-201303-NL10-130BI-18k.png
mg-201303-NL10-130BI-18k.png (49.48 ) Zobrazená 3476 krát

NL20 9BI+ 52k hands
moj hlavny limit, islo do svetovo prvu polovicu mesiaca, pomahal tomu hotrun, potom to zacalo nejak hadzat, zrejme som miesal limity a hral to prilis hala bala.
mg-201303-NL20-9BI-52k.png
mg-201303-NL20-9BI-52k.png (60.88 ) Zobrazená 3485 krát

NL50 2BI- 7k hands
tento limit mi stale nejde a bol som asi money scared, hral som to s rollom cca 1000e (dalsiu 1000e som mal odlozenu na main ucte ako rezervu). Pozorujem, ze ked overrolled, hram to ako balla, mensi roll ma nuti hrat zodpovednejsie. ale tych 20BB je asi prilis malo aby ma to neovplyvnovalo negativne. Last but not least, urcite chyba skill.
Podla redline som superom prilis foldoval na multibarrel, resp. som pasivne tahal draws :(
mg-201303-NL50-minus2BI-7k.png
mg-201303-NL50-minus2BI-7k.png (59.57 ) Zobrazená 3493 krát

NL100 1BI+ 650 hands
poskuloval som aj na NL100 stoly, ked som videl soft akciu, tak som sa pridal, napriek tomu, ze som nemal roll urcite a problemy s NL50. vyhral som tam dokopy 1BI, ale to neni vzorka.

NL1000 -7BB 2 hands ;)

1.decembra 2012 som vkladal 500e do iGame, vybral som asi 3000e pocas 4mesiacov hrania (nemam to zratane, nechce sa mi to pozerat) a 19.marca sa s 500e cca presunul do inej herne v ramci Microgaming.

Do Aprila idem s rollom 555e (+ rakeback cca 120eur). Rozhodol som sa rakeback a FDB bonus, ktory mi budu postupne uvolnovat, nespajat s main rollom, aby som mal prehlad, kolko zarabam cistou hrou (ano mozem to vidiet aj v HEMe). 2.dovod je, ze si tym sporim rezervu na pripadne bustnutie. Plan hrat NL20 a masterovat hru. ked stupne roll na 1000e skusit NL50 opat. Kazdy dalsi shot podmienit vacsim a vacsim rollom (2.shot pri 1100e, 3. pri 1200e. atd)

Clearujem sice FDB, ale skusim nepodlahnut masstablingu, ale zamerat sa na hru a risknut pripadne nedoclearovanie bonusu (2 mesiace su na to). Skusenosti s clearovania mam. V decembri/januari to bolo dost o hubu (150k hands januar 2013 a hranie vyssich stakes na ake som mal). Dobrou hrou mozem ale vyhrat viac ako 1000e. Kolko vyclearujem, tolko vyclearujem, bude to added bonus.

Za tento príspevok od haman poďakovali :
1886er
haman

Odoslaťod TomMolivan 01 Apr 2013 21:14

tucniak napísal:wating for boat na heavy drawy boarde 3way na nl10?

LOOSING SO MUCH VALUE im gonna die imo
ked trafis ten top boat tak ten pot vytvoris kedy?
co ked bude mat super quads?!

Obrázok
Obrázok používateľa
TomMolivan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 167 krát/245 krát

Re: haman - report 2013 marec

Odoslaťod nabokow 01 Apr 2013 21:57

skoro 7 split je fakt obrovsky, imo by si musel byt velmi velmi skilled postflop, aby si si mohol dovolit taky gap
vs 3bet call pct, lol, povedzme, ze 10 pct casu 4betnes, fold to 3bet mas potom kolko, tak 45?
WTSD 29.5 obrovske a WWSF 42 pomerne nizke, Agg ked sa pozriem na VPIP/PFR povedzme este ok, Agg% 27 je podla mna pasivnejsie (correct me if I'm wrong, ale nie je idealne aspon 30?), comu nasvedcuje aj WTSD+WWSF

na prvy pohlad mi to pripada tak, ze asi cold callujes miestami az prilis wide IP, rovnako defendujes wide vs 3bets (co pri PFR 20 by si imo kludne mohol foldovat 65pct casu) - chcelo by to pozicne stats, presiel by som si asi aj ruky, kde defendujem CO/BTN vs 3bet z blindov...

Za tento príspevok od nabokow poďakovali :
haman
Obrázok používateľa
nabokow

Založený: Nov 2010
Poďakoval/li: 213 krát/105 krát

Odoslaťod tucniak 02 Apr 2013 00:33

ach ale ved som bol nezny..
a chybu si neopravim nah, chyby se delaji voe:)))
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod 3flash3 02 Apr 2013 10:48

Starý ja viem, že moje posty sú niekedy ostrejšie, ale neber to v zlom, určite to tak nie je myslené. Len sa snažím pomôcť. Za pokrovými stolmi sa s tebou tiež nikto maznať nebude. Skúsim teda tento trochu jemnejšie napísať. ;)

Čo sa týka tých pár statov, ktoré si postol.

Máš obrovský spread! Už som ti to hovoril aj dávnejšie, keď som ti dal free coaching, ale vidím, že si si z toho veľa ku srdcu nezobral. Nemôžeš mať spread 7, to je veľa aj na hráčov o niekoľko levelov vyššie ako si ty, myslím skillovo. Toto nie je winning strategy a ako sám vidíš na svojich výsledkoch, tak ti to veľa profitu neprináša. Menej calluj, viac raisuj a celkovo by si mal hrať viac tight lebo nie si postflop king. Mal by si mať spread 4-5.

3bet máš celkovo nízky. 6% range vyzerá približne takto KQo, AJo, AQ, AK, JJ+, aj keď sa to samozrejme mení v závislosti od pozície, ale pointa je, že potom ťažko dostávaš zaplatené svoje silné ruky. Najviac určite klasicky ako väčšina 3betuješ z SS,BB, kde máš v range aj oveľa slabšie ruky, ale postflop OOP to asi nebude žiadna sláva, čo vidno aj na základe tvojich ďalších statov.

Vs 3bet% máš obrovské. Veľa calluješ preflop, ani keby si hral HU. Kľudne to môžeš mať o 20 čísel nižšie.

WTSD máš veľmi vysoké. I mean WTF is going on there? Potreboval by som vidieť nejaké ruky, aby sme prišli na to, či si len station alebo je za tým niečo viac.

WWSF – 42. Tak tu by som povedal, že je jeden z hlavných kameňov úrazu tvojej hry a výsledkov. Tento stat viac menej ukazuje, aký je hráč dobrý,postflop skills, hand reading skills atď. 42 je strašne nízke číslo!!! Si úplne pasívny hráč postflop, ktorý pravdepodobne neraisne bez nuts alebo nebluffraisol na flope, turne , či riveri asi rok a pol. Vôbec nebojuješ o poty, hráš pasívne, negeneruješ si tak akciu pre svoje big hands atď. V dnešnej dobe by si tam mal mať cez 50, ak chceš porážať ostatných hráčov (regulárov), mať nejaký winrate a nežiť z rake.

Agg samozrejme nízky, ale o tom som už písal vyššie, že hráš veľmi pasívne.

Samozrejme by bolo treba rozobrať viac statov, základných, či pozičných, aby sa odstránili leaky z tvojej hry, ktorých je tam viac než dosť, ale na to treba hodiny analýzy.

Keby som to mal zhrnúť z toho málo čo vidím, tak by mal začať poriadne pracovať na svojej hre, či už sám alebo radšej s niekým skúsenejším, lebo takto to ďaleko nedotiahneš a budeš iba ďalej rozdávať peniaze regulárom dookola a brať trochu späť od fish. Musíš si spraviť jasno v preflop a postflop hre, tvojich a súperových ranges, a celkovo o tom, o čo vlastne v pokri ide. GL man

Za tento príspevok od 3flash3 poďakovali :
haman
Obrázok používateľa
3flash3

Založený: Feb 2008
Poďakoval/li: 53 krát/410 krát

Odoslaťod Magnus 02 Apr 2013 12:25

3flash3 napísal:budeš iba ďalej rozdávať peniaze regulárom dookola a brať trochu späť od fish
Prílohy
fishes.jpg
fishes.jpg (15.2 ) Zobrazená 3192 krát
Magnus

Založený: Okt 2011
Poďakoval/li: 4 krát/75 krát

Odoslaťod haman 02 Apr 2013 16:25

dakujem flash za pripomienky, budem sa s tym seriozne zaoberat, neskor napisem viac, ale teraz musim sleep. hral som 18hodinovu session. O 5 rano som mal profit 180e (radim kazdemu hrat vecer/noc po Velkej noci, regovia nie su pritomni a fishky su zrejme opojene alkoholom, hralo sa mi velmi dobre) a rozmyslal som ze to zavrem, hned na to som prehral vacsi pot, este som to chcel zaokruhlit/napravit a zrazu som sa ocitol v nejakom volnom pade, resp. ako auto dole kopcom bez brzd a zastavil som sa na -70e.
Bolo mi z toho dost zle, ale vedel som, ze keby som to zavrel, bude mi zle este 3 dni. Tak som sa nadychol a skusil to napravit. Snazenie som akurat musel prerusit, lebo uz mam ine povinnosti.
mg-18hour-session-10k-hands.PNG
mg-18hour-session-10k-hands.PNG (4.03 ) Zobrazená 3066 krát

mg-18hour-session-10k-hands-graf.PNG
mg-18hour-session-10k-hands-graf.PNG (48.94 ) Zobrazená 3059 krát

toto neplanujem opakovat v dohladnej dobe. :crazy:

EDIT: svoje staty s tej session nebudem zverejnovat ;) roll po session: 662E, rakeback total: 185e, FDB: 12.44% (100e mi teda uz dali za prvych 10%, odlozil som ju bokom mimo roll)
haman

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!