Uz je tomu nejaky cas, co sa venujem head's up om a snazim sa pracovat na svojej hre, v minulosti som hraval najma na ongame, hraval som $20kove a $30kove hry a 50kove, ale po odluke bwinu, traffic sa drasticky znizil a bol som nuteny hladat stastie inde

Moje stats, aby ste si ako taky obraz priblizne vytvorili
Momentalne sa moje pokrove dianie presuva do herne U***et, siet microgaming
2.4.2013 som to odstartoval a podme teda k cielom, kedze pevne dufam, ze tento blog bude hnacim motorom mojej aktualnej grindy

Hravam 50e hry a kvoli trafficu som nuteny hrat aj 30e hry, regular speed a turba, do 2 mesiacov by som sa rad posunul o limit vyssie, v podstate som dostatocne vyzbrojeny rollom na vyssie stakes aj teraz, ale predsa len by som sa 1-2 mesiace rad otukal na nizsich stakes a hlavne vela toho odohral, co je moja najvacsia slabina, ako som uz hore spomenul.
Traffic je obstojny, celkovo tato siet ako jedna z mala napreduje, uroven hracov je slaba, to samozrejme neratam regularov sediacich, kde sa najdu slusni hraci
V minulosi som hraval 4 stoly a boli casy ked aj viac, ak bola casova tiesen
Teraz budem hravat max 3 stoly, povodne to mali byt len 2, aby som sa viac na kvalitu zameriaval a lepsie pracoval s hm
Mojim cielom na april je 1000 hier odohrat minimalne a budem sa snazit priebezne vas informovat, spestrim to grafmi, nejakymi tymi krivkami, ktorych nie je nikdy dost, hlavne ked clovek runnuje hlboko pod EV

soft sa mi pozdava, nemam tu nejak velmi co vytknut, snad to dakedy dlhsie laguje, hlavne ked sa registrujete a jediny problem mam zatial plnohodnotne rozbehnut hm1, ale to moze byt chyba aj niekde inde
Moj nick na U***et je
just_wanted
Akonahle sa mi podari doriesit hm, ktory mi neukazuje nic z tejto herne, co sa tyka grafov, profitu, kriviek, tak to tu rad ozivim nejakymi pokrovymi perlami a rozhodne aj situaciami, kde si rad vypocujem nazor ostatnych grinderov
Myslim si, ze to by tak aj na uvod malo stacit, takze zatial grinde zdar