just_wanted's blog(husng)
Počet príspevkov: 10 • Stránka 1 z 1
just_wanted's blog(husng)
Zdravim vsetkych grinderov, rozhodol som sa viest si blog, aby som mohol zdielat zaujimave ruky, postrehy, situacie (diskusia vitana a bol na seba dakeko prisnejsi, ako tomu bolo doteraz
Uz je tomu nejaky cas, co sa venujem head's up om a snazim sa pracovat na svojej hre, v minulosti som hraval najma na ongame, hraval som $20kove a $30kove hry a 50kove, ale po odluke bwinu, traffic sa drasticky znizil a bol som nuteny hladat stastie inde
Moje stats, aby ste si ako taky obraz priblizne vytvorili
Momentalne sa moje pokrove dianie presuva do herne U***et, siet microgaming
2.4.2013 som to odstartoval a podme teda k cielom, kedze pevne dufam, ze tento blog bude hnacim motorom mojej aktualnej grindy , ktorej neuspech v najvacsej miere poznamenava ludska lenivost.
Hravam 50e hry a kvoli trafficu som nuteny hrat aj 30e hry, regular speed a turba, do 2 mesiacov by som sa rad posunul o limit vyssie, v podstate som dostatocne vyzbrojeny rollom na vyssie stakes aj teraz, ale predsa len by som sa 1-2 mesiace rad otukal na nizsich stakes a hlavne vela toho odohral, co je moja najvacsia slabina, ako som uz hore spomenul.
Traffic je obstojny, celkovo tato siet ako jedna z mala napreduje, uroven hracov je slaba, to samozrejme neratam regularov sediacich, kde sa najdu slusni hraci
V minulosi som hraval 4 stoly a boli casy ked aj viac, ak bola casova tiesen
Teraz budem hravat max 3 stoly, povodne to mali byt len 2, aby som sa viac na kvalitu zameriaval a lepsie pracoval s hm
Mojim cielom na april je 1000 hier odohrat minimalne a budem sa snazit priebezne vas informovat, spestrim to grafmi, nejakymi tymi krivkami, ktorych nie je nikdy dost, hlavne ked clovek runnuje hlboko pod EV
soft sa mi pozdava, nemam tu nejak velmi co vytknut, snad to dakedy dlhsie laguje, hlavne ked sa registrujete a jediny problem mam zatial plnohodnotne rozbehnut hm1, ale to moze byt chyba aj niekde inde
Moj nick na U***et je
just_wanted
Akonahle sa mi podari doriesit hm, ktory mi neukazuje nic z tejto herne, co sa tyka grafov, profitu, kriviek, tak to tu rad ozivim nejakymi pokrovymi perlami a rozhodne aj situaciami, kde si rad vypocujem nazor ostatnych grinderov
Myslim si, ze to by tak aj na uvod malo stacit, takze zatial grinde zdar
Uz je tomu nejaky cas, co sa venujem head's up om a snazim sa pracovat na svojej hre, v minulosti som hraval najma na ongame, hraval som $20kove a $30kove hry a 50kove, ale po odluke bwinu, traffic sa drasticky znizil a bol som nuteny hladat stastie inde
Moje stats, aby ste si ako taky obraz priblizne vytvorili
Momentalne sa moje pokrove dianie presuva do herne U***et, siet microgaming
2.4.2013 som to odstartoval a podme teda k cielom, kedze pevne dufam, ze tento blog bude hnacim motorom mojej aktualnej grindy , ktorej neuspech v najvacsej miere poznamenava ludska lenivost.
Hravam 50e hry a kvoli trafficu som nuteny hrat aj 30e hry, regular speed a turba, do 2 mesiacov by som sa rad posunul o limit vyssie, v podstate som dostatocne vyzbrojeny rollom na vyssie stakes aj teraz, ale predsa len by som sa 1-2 mesiace rad otukal na nizsich stakes a hlavne vela toho odohral, co je moja najvacsia slabina, ako som uz hore spomenul.
Traffic je obstojny, celkovo tato siet ako jedna z mala napreduje, uroven hracov je slaba, to samozrejme neratam regularov sediacich, kde sa najdu slusni hraci
V minulosi som hraval 4 stoly a boli casy ked aj viac, ak bola casova tiesen
Teraz budem hravat max 3 stoly, povodne to mali byt len 2, aby som sa viac na kvalitu zameriaval a lepsie pracoval s hm
Mojim cielom na april je 1000 hier odohrat minimalne a budem sa snazit priebezne vas informovat, spestrim to grafmi, nejakymi tymi krivkami, ktorych nie je nikdy dost, hlavne ked clovek runnuje hlboko pod EV
soft sa mi pozdava, nemam tu nejak velmi co vytknut, snad to dakedy dlhsie laguje, hlavne ked sa registrujete a jediny problem mam zatial plnohodnotne rozbehnut hm1, ale to moze byt chyba aj niekde inde
Moj nick na U***et je
just_wanted
Akonahle sa mi podari doriesit hm, ktory mi neukazuje nic z tejto herne, co sa tyka grafov, profitu, kriviek, tak to tu rad ozivim nejakymi pokrovymi perlami a rozhodne aj situaciami, kde si rad vypocujem nazor ostatnych grinderov
Myslim si, ze to by tak aj na uvod malo stacit, takze zatial grinde zdar
- twinpower
- Založený: Jan 2013
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Re: just_wanted's blog(husng)
Držim palce :ugeek:
-
obivano - Príspevky: 887
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 2 krát/8 krát
No som zvedavy, nieco taketo som tu potreboval, niekoho, kto hrava HUs, aby som mal o com podebatovat....tak nech sa dari
- HaPpY LuMpY
- Založený: Máj 2009
- Poďakoval/li: 62 krát/3 krát
good luck!
btw na tých 1000 sng potrebuješ odohrať koľko hodín? okolo 100?
-
1886er - Príspevky: 995
- Založený: Okt 2010
- Poďakoval/li: 197 krát/125 krát
ahoj ...inak nechapem preco nie P****Stars uz len koli rakebacku je sialenost hrat niekde inde ,plus urcite do 100s aj hratelnost v pohode a zlepsovanie skillu,v kadom pripade budem sledovat postuj vela hand
- haro
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 32 krát/9 krát
obivano napísal:Držim palce :ugeek:
dakujem
HaPpY LuMpY napísal:No som zvedavy, nieco taketo som tu potreboval, niekoho, kto hrava HUs, aby som mal o com podebatovat....tak nech sa dari
rovnako vdaka
1886er napísal:good luck!
vdaka!
Ahoj, to by bolo cistym snom, zmaknut to za 100h za hodinu odohram v priemere cca. 5hu, vecer to bude aj viac, tak nech je priemer 5,5 max, takze by som ratal cca. 200h
haro napísal:ahoj ...inak nechapem preco nie P****Stars uz len koli rakebacku je sialenost hrat niekde inde ,plus urcite do 100s aj hratelnost v pohode a zlepsovanie skillu,v kadom pripade budem sledovat postuj vela hand
Ahoj a dakujem, predtym ako som sa chystal pokrocit dalej, mal som 2 varianty, ten jeden bol rozdelit roll do 3 herni, aby sa mi to vyrovnalo s ps z pohladu trafficu a vzdy som sa skor k tomuto priklanal jednak kvoli rb, pretoze na ps by som musel makat poriadne cely rok, ked som to prerataval davnejsie, tak to vychadzalo zhruba 1000-1500hu mesacne, aby som na konci roka nahral slusny status, ktory by mi v prvom roku spravil mozno 40%, takto mam v podstate hned flat vsetko a druha vec je ta ze na ps je uroven daleko vyssia, co je zas dvojsecne, takze ked som zvazil vsetky pre a proti stale mi vychadzal variant s viacerymi hernami, ale momentalne mi bude stacit aj jedna, pretoze tam ide traffic hore
- twinpower
Planujes urobit aj nejake komentovane video? Inak gl a hravas aj live?
- trgy
- Založený: Nov 2010
- Poďakoval/li: 21 krát/35 krát
trgy napísal:Planujes urobit aj nejake komentovane video? Inak gl a hravas aj live?
Dakujem trgy
Casom mozem urobit aj dake to video, ak bude zaujem.
Hravat live takmer vobec nechodim.
- twinpower
Neplanujes inak prechod na HT HUSNG? Odohral by si ich ovela viac, i ked je tam zrejme mensia edge, ked tam hras uz od zaciatku relativne shortstacked...
- trgy
- Založený: Nov 2010
- Poďakoval/li: 21 krát/35 krát
No neviem, ci by som tam stravil tu variaciu, ale casom ak by som sa dostal na vyssie stakes, nevylucujem ani taku moznost, jeden nikdy nevie
- twinpower
Počet príspevkov: 10 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 15 hostí.