V online pokrovom svete nemôže byť nikto s čo i len letmým záujmom o hru, kto by nepoznal prezývku „Isildur1“. Je to zďaleka najpreberanejší a najzábavnejší hráč online pokru súčasnosti, o ktorom hovorí, háda sa a vymieňa si názory celá pokrová komunita. Jeho epické heateri a rovnako dych vyrážajúce downswingy sú ako príbehy z mýtov a legiend.
Okolo profesionála herne Full Tilt Poker je neutíchajúci hukot a jeho prítomnosť na virtuálnych stoloch navyšuje traffic nielen v samotnej herni, ale aj na pokrových a diskusných fórach po celom svete.
V tejto vyčerpávajúcej 9-člennej sérii článkov si budete môcť prečítať všetko o zrode najjagavejšej online hviezdy, ktorá obrátila high stakes scénu hore nohami. Web highstakesdb.com prišiel s preloženou verziou dychtivo očakávaného príbehu od švédskeho pokrového webu svenskaspelare.com. Prvé časti tejto série sú napísané samotným Viktorom, pričom neskoršie časti budú predovšetkým zo švédskej pokrovej komunity, od ľudí, ktorí poznajú Viktora, hovorili s ním alebo s ním trávili určitý čas.
Na úvod treba ešte pripomenúť, že nasledujúce riadky napísal Viktor ešte pred niekoľkými rokmi, takže keď Viktor rozpráva o udalostiach ako „v posledných mesiacoch“, nehovorí sa o súčasnej dobe.
1. časť – Začiatky
K pokru ma doviedol môj brat. Naučil ma ako...
Celý článok => Zrod hviezdy: Viktor „Isildur1“ Blom (1. časť)