Zrod hviezdy: Viktor „Isildur1“ Blom (2. časť)

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Re: Zrod hviezdy: Viktor „Isildur1“ Blom (2. časť)

Odoslaťod WNT 05 Apr 2013 21:36

som dostal zalohu tak uz mozem nieco napisat.... :D v 2005 mal isi 14rokov a to uz akoze mal priatelku a byval mimo domu? :crazy: sikovny to chlapec ale to nieje podstatne ani to ze si z 300usd ide pinknut 22 33 a 55sngcka...ach ale myslim ze pri tychto riadkoch co pisal isildur plesa kazde srdce marketigoveho riaditela herne a majitela:lol2: takze len tak dalej sup sem s tym jeho uzasnym pribehom ja len cakam na tu cast kde nam napise ze mal nahrate 11mega a potom ako 18rocny pekne skromne prisiel na FTPcko a vlozil si tam 2000usd a zacal gamblovat. nebolo to nahodov tak ze si zase niekde pozical ako sopliak 2k a chystal sa prave hitnut jack pot? v tom 2009?osobne neverim ze pre seriozneho grindera moze byt tento clovek hviezda alebo vzor ale ako vidim hlboko sa mylim.

Za tento príspevok od WNT poďakovali :
77kojak77
WNT

Založený: Nov 2011
Poďakoval/li: 26 krát/41 krát

Odoslaťod Marcel73 05 Apr 2013 22:13

mino_o napísal:jj v dobe ked na nl10k je na nanonoka cakacka akoby to bol scout326, tak na nosebleed prezijes stotisice ruk ako gambler so stastim.

Tak to vyzera, ze su aj uspesni nosebleed gambleri, minimalne jeden.
Marcel73

Založený: Dec 2010
Poďakoval/li: 1 krát/1 krát

Odoslaťod tommytommy 05 Apr 2013 22:44

per aspera ad astra :voodoo:
tommytommy

Založený: Mar 2011
Poďakoval/li: 11 krát/3 krát

Odoslaťod mino_o 05 Apr 2013 22:46

chalan ma 22 rokov teraz tak si spocitaj kolko mal vtedy... Ked isiel hrat na FTP mal cerstvych 18.Nehral som vtedy, ale co som cital 2+2 tak 10bi BM bol vtych casoch standart.
Obrázok používateľa
mino_o

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 11 krát/28 krát

Odoslaťod WNT 06 Apr 2013 06:22

mino_o napísal:chalan ma 22 rokov teraz tak si spocitaj kolko mal vtedy... Ked isiel hrat na FTP mal cerstvych 18.Nehral som vtedy, ale co som cital 2+2 tak 10bi BM bol vtych casoch standart.

neviem u nas je 2013-2005 rozdiel 8rokov neviem ako u vas takze ked ma teraz 22 tak v 2005 ako pisem mal 14rokov a v 2009 tym padom ked zacinal na FTPcku mal 18...myslim ze tento clanok co sme citali je tak z 2008konca a zaciatka 2009 vtedy uz teoreticky mohol byvat osamote niekde s nejakou fesandou ale v 2005....a co sa tyka toho 10Bi je to standard aj teraz pre nejakeho tiltujuceho maniaka.....v 2009 si ziaden seriozny grinder s tym stackom na tie limity nesadol a vieme preco...hold jemu sa to podarilo spravit z 2k...5 mega ze za tym nebol pure skill je asi uz aj tebe jasne.
WNT

Poďakoval/li: 26 krát/41 krát

Odoslaťod sudden 06 Apr 2013 15:52

Tiez si nemyslim, ze by 10BI BRM bol niekedy "standard" v online pokri a evidentne to ani v isildurovych zaciatkoch nebolo nic safe ked bol kazdu chvilu busto alebo close to :)
Obrázok používateľa
sudden

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 196 krát/165 krát

Odoslaťod TomMolivan 06 Apr 2013 15:59

Ten problém v týchto diskusiách o Isildurovi spočíva v tom, že tu máme dve kategórie ľudí, ktoré sa líšia v tom, aké majú kritéria pre, nazvime to, "špičkového pokrového hráča."

Zatiaľčo jedna kategória sa na to pozerá tak, že takýto hráč by mal byť hráč "se vším všudy" a mal by byť okrem iného príkladom a vzorom pre všetkých ostatných, teda mal by mať správny BRM, neotrasiteľný mindset, ukážový usporiadaný život aj mimo pokru atď. atď., v čom Isildur samozrejme nie je ani len dobrý, nie to ešte najlepší, druhá skupina sa na to pozerá čisto v zmysle "skills & balls."

Teda zaujíma ich viac-menej len to, že tento človek dokáže hrať s tými najlepšími na svete niekedy aj desiatky hodín vkuse a ísť na pokraj svojich síl a ak ich aj nie porážať, tak minimálne s nimi držať dlhodobo vyrovnanú partiu.

Čize, in conclusion, Isildur síce rozhodne nie je hráč, na ktorého by sa mali NL10 grinderi pozerať že "chcem byť ako on" v zmysle, že by mali túžiť rovnaký život žiť (yeah, yeah, there is a new man in town yo) , ale je nespochybniteľné, že čo sa týka jeho pokrových zdatností a odhodlania, je to hráč, akých tento svet zažil možno na prstoch jednej ruky.

Za tento príspevok od TomMolivan poďakovali :
Azuritko
Obrázok používateľa
TomMolivan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 167 krát/245 krát

Odoslaťod Napolleon 06 Apr 2013 18:45

môžete ho považovať za magora a gamblera ale minimálne jedno na ňom musia všetci uznať Nikdy sa nevzdáva!! Byť v jeho situácii by sa na to všetci tu určite vykašlali... Ale Isi to nikdy nevzdal.. Bustol mnohokrát cudzie peniaze ale aj tak to skúsil znova... nikto nemôžete poprieť aspoň túto úžasnú vlastnosť nikdy sa nevzdať..
Napolleon

Poďakoval/li: 75 krát/5 krát

Odoslaťod Magnus 06 Apr 2013 20:18

Napolleon napísal:Nikdy sa nevzdáva!! Byť v jeho situácii by sa na to všetci tu určite vykašlali... Ale Isi to nikdy nevzdal.. Bustol mnohokrát cudzie peniaze ale aj tak to skúsil znova... nikto nemôžete poprieť aspoň túto úžasnú vlastnosť nikdy sa nevzdať..

To nemyslis vazne ze?
Definicia zavislosti: dusevny, pripadne aj telesny stav, ktory je charakterizovany pritomnostou naliehavej tuzby alebo neodolatelneho nutkania hrat spojeny s tuzbou vyhravat.
Priklad: hrac hraje, na zaciatku malo, nieco vyhra. Zacne hrat za viac a prehra. Tak si pozicia a zas prehra. A teraz: normalny clovek s normalnou zdravou rodinou a socialnymi kontaktmi si bud sam uvedomi, co spravil a sekne s tym, kym je cas alebo mu to vytlcie z hlavy jeho rodina. Zavisly hrac povie mamke: jasne mami, seknem s tym, len mi posielajte dalej stovky dolarov jak vreckove oukej (no v hlave mu uz bezia FTP stoly)?
Inac fakt sa cudujem jeho fotrovcom, ze ich syn mal stvrt miliona dolarov na ucte a oni ho nechaju len tak, nech sa bavi dalej...
Jasne, ze treba rozlisovat hraca, ktory prehrava obrovske sumy, ale nejak velmi ho to netrapi, pretoze ma miliardovy podnik (napr. Guy Laliberte) a hraca, ktory je v srackach a dlhoch a ide za posledne peniaze hrat a noc predtym si bucha hlavu o stenu a modli sa pri kazdom coinflipe.
Isildur ma nepopieratelny talent na poker (mne osobne imponovalo jeho vitazstvo na PCA HighRoller, porazit 30 top hracov je urcite vecou skillu a nielen stastia). Ale zaujimalo by ma, ako by skoncil, ak by mu tych par coinflipov o pokrovy zivot nevyslo a dlhoval by uz tolko, ze by mu nikto nepozicial a nemal by za co hrat.

Za tento príspevok od Magnus poďakovali :
fido
Magnus

Založený: Okt 2011
Poďakoval/li: 4 krát/75 krát

Predchádzajúca

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 18 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!