tucniak napísal:nejake odsumenie/filter by na to nemohol pomoct?
resp nejaky freq filter podla histogramu
this just in: tucniak hates birds
WNT napísal:Ach Zuzka drzim palce dufam ze neskocis pod mostom....ako x nasobna majsterka svk v sachu a drzitelka velmajstrovskeho titulu a pravnicka si to nezasluzis....a este sa tu vo videu dozviem ze si si ho ulovila ...tak ked uz mam teda polozit otazku tak ci si mysli tuto TLN ci to bol dobry ulovok a nevadi mi ze to bude jeho subjektivny pohlad.
buschle napísal:WNT napísal:Ach Zuzka drzim palce dufam ze neskocis pod mostom....ako x nasobna majsterka svk v sachu a drzitelka velmajstrovskeho titulu a pravnicka si to nezasluzis....a este sa tu vo videu dozviem ze si si ho ulovila ...tak ked uz mam teda polozit otazku tak ci si mysli tuto TLN ci to bol dobry ulovok a nevadi mi ze to bude jeho subjektivny pohlad.
Sloooo moooo ?
WNT napísal:sry v pasazi ked hovori ze si ho ulovila priatelka som hodil tycku
WNT napísal:....vlastne som ju hodil aj v pasazi kde hovori o kellermanovi...keby bol charakter tak zobere tych 20k zaklope mu na dvere a poda mu ich lebo on bol ten co nenastupil na zapas a kvantum markenticovych kecov okolo toho...jedine co je fakt ze vykrikoval po celej republike aj v cechach ze si zahra s kym kovlek a ked sa ukazal typek tak zrazu nenastupil
WNT napísal:tak pokial som to nepochopil tak sa ospravedlnujem ta pasaz ale vyznieva dost dehonestujuco pre tu uzasnu mladu damu...ale toho kellermana mu aj tak neodpustim mohol by pouvazovat ako tu skvrnu zmazat a to nie len kvoli tomu ako kellerman dopadol.
WNT napísal:tak pokial som to nepochopil tak sa ospravedlnujem ta pasaz ale vyznieva dost dehonestujuco pre tu uzasnu mladu damu...
WNT napísal:tak pokial som to nepochopil tak sa ospravedlnujem ta pasaz ale vyznieva dost dehonestujuco pre tu uzasnu mladu damu...ale toho kellermana mu aj tak neodpustim mohol by pouvazovat ako tu skvrnu zmazat a to nie len kvoli tomu ako kellerman dopadol.
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 16 hostí.