WNT ďakujem za odpoveď.
Momentálne stále hrám na ps, uvažujem o tom, že by som išiel aj niekde inde hrať. Ale traffic nikde ide taký nenájdem ako by som si predstavoval.
Dneska som trafil kvaldu do SCOOP LOW 2. a po pár bad beatoch som vypadol.
Po dlhej dobe Final Table, samozrejme na najnižšom turnaji čo som hral a po nešťastnej hande som short stakoval až na 8. miesto zo 706 hráčov za 39$. Co je dosť demotivujúce po 5,5 hodinách.
Hrám to dosť pomätene, neviem si premyslieť handu a len automaticky klikám na CALL alebo PUSH. Zaujímavé je, že často krát chápem tomu čo sa deje ale proste nedokážem foldnut svoje AKo/QQ aj keď viem že súper ma bude len málokedy min3betovat s horšou rukou.
Mal som fakt pár veľmi dobre rozbehnutých turnajov ale väčšinou suck out alebo moja nepozornosť. Neviem čo by som zaujímave postol alebo napísal. Neviem ako sa mám vzdelávať, pretože som pozrel väčšinu videí čo boli dostupné a iný spôsob zatiaľ veľmi nieje.
OD 19. 4. DO 13. 5. 2013 [~300 h]STATY:Co sa týka krátkodobých cieľov, píšem si TILT denník. A celkom mi to pomáha.
Viem, že to nehrám ani zďaleka ideálne ale snažím sa a pracujem tvrdo. Odohrám ešte mesiac a pol a potom usúdim, či na to mám alebo nie.
for you.